Ikaalisten matkatoimisto

32 kiinnostavaa Tallinnan hotellia

Ikaalisten Matkatoimisto on lähes kolmen vuosikymmenen ajan järjestänyt matkoja Tallinnaan. Kaupungin hotellivalikoima on siinä ajassa tullut hyvin tutuksi.

Esittelemme lyhyesti hyväksi toteamiamme Tallinnan hotelleja seuraavissa kategorioissa:

Top 7 budjettimatkaajan edulliset hotellitmatkatoimisto suosittelee
Top 5 rentouttavat kylpylähotellit
Top 4 hemmottelevat luksushotellit
Top 5 perheystävälliset hotellit
Top 8 pariskunnille sopivat hotellit
Top 3 Tallinnan läheisyydessä sijaitsevat kylpylähotellit


Top 7 – Budjettimatkaajan edulliset hotellit

Hestia Hotel Seaport 
seaport-hotel-001 seaport-hotel-002

Tämän hotellin hinta-laatusuhde on erinomainen. Hotelli sijaitsee kätevästi satamassa, heti D-terminaalia vastapäätä ja Tallinnan keskusta sekä Vanhakaupunkin ovat molemmat kävelymatkan päässä. Huoneet ovat vaatimattomia, mutta niistä löytyy perusmukavuudet lyhyeen vierailuun. Hotellilla on oma parkkihalli, josta paikan voi varata etukäteen.

Metropol Hotel  

 hotel-metropol-twin-034

Metropol hotelli sijaitsee Rotermannin korttelissa, josta on lyhyt kävelymatka niin satamaan, Vanhaankaupunkiin kuin keskustaankin. Hotellista löytyy kahvila/aulabaari sekä ravintola. Metropol on yhteydessä viereiseen Metropol Spa hotelliin, jonka pientä allasosastoa voi lisämaksusta käyttää. Huoneet ovat tasoltaan vaatimattomia, mutta vastaavat hyvin hintatasoa. Pienestä lisämaksusta hotellista on mahdollista varata huone omalla saunalla.

St. Barbara 

st-barbara-hotell-002 st-barbara-hotell-014

Viihtyisä St. Barbara sijaitsee keskeisellä paikalla Vapaudenaukion ja Vanhankaupungin vieressä. Huoneista on löytyy perusmukavuudet lyhyen loman viettoon. Hotellista voi vuokrata helposti polkupyörän kaupunkiin tutustumista varten. Myös lemmikit ovat tervetulleita St. Barbaraan pientä lisämaksua vastaan. Satamasta matkaa hotelliin on noin 2,1 km ja Viru Keskukseen 900 metriä.

Tallink Express Hotel 

tallink-express-001 tallink-express-002

Edullinen perushotelli satamassa A-terminaalin vieressä. Matkaa Expressistä Vanhaankaupunkiin on vain noin 500 metriä. Pelkistetyistä huoneista löytyy perustarpeet lyhyeen lomaan. Hotellin kahvila-ravintola Tempo tarjoilee aamiaisen lisäksi myös edullista lounasta ja Tempo onkin suosittu lounaspaikka myös paikallisten keskuudessa. Expressin asiakkaat voivat ostaa paikan päällä lippuja hieman edullisemmin viereisen Tallink Spa -hotellin Aqua Spa -allasosastolle.

Hestia Hotel Ilmarine 

hestia-hotel-ilmarine-001 pk-ilmarine-011

Hestia Hotels -ketjuun kuuluvasta  Ilmarisesta on lyhyt matka tutustua viehättävään uusittuun Balti Jaam -toriin, sekä trendikkääseen Kalamajan alueeseen, mutta myös tutut Vanhankaupungin nähtävyydet ovat kävelyetäisyyden päässä. Hotellin huoneet ovat perustasoa ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde.  Omalla autolla matkustaville asiakkaille hotellilla on oma parkkialue, josta voi varata parkkipaikan paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Satamasta Ilmariseen on matkaa noin 1 km ja Viru Keskukseen 1,1 km.

Bern Hotel 

hotel-bern-001 hotel-bern-002

Bern hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Vanhankaupungin kupeessa. Vanhankaupungin nähtävyydet, ravintolat ja terassit löytyvät vain kivenheiton päästä. Rauhaa ja hiljaisuutta arvostaville tämä hotelli ei ole paras mahdollinen valinta, sillä keskeisen sijainnin vuoksi Vanhankaupungin äänet voivat kantautua huoneisiin. Bernin huoneet ovat vaatimattomat, mutta niistä löytyy kaikki tarvittava lyhyeen irtiottoon arjesta. Satamasta Berniin kertyy 1,6 km matkaa, mutta Viru Keskukseen matkaa on vain 400 metriä.

Meriton Old Town Garden 

meriton-garden-024 meriton-garden-026

Tallinnan Vanhankaupungin sydämessä sijaitseva Meriton Old Town Gardenin sijainti on ihanteellinen. Hotellista on matkaa Raatihuoneentorille vain 200 metriä. Hotelli on tehty 1500-luvulla rakennettuun kauppiaan taloon, joten hotellin tunnelma on omaa laatuaan. Hotellissa on 50 vaatimatonta huonetta, jotka ovat kaikki kooltaan ja muodoltaan erilaisia. Hotellissa on paljon portaita ja hotellia ei suositella pyörätuoliasiakkaille tai liikuntaesteisille. Hotellin yhteydessä toimii kahvila Pikk 29, joka tarjoaa laajaa valikoimaa erilaisia leivoksia ja kakkuja sekä myös erinomaista kahvia ja muita juomia. Satamasta hotelliin on matkaa 1,7 km ja Viru Keskukseen 850 metriä.

Palaa sivun alkuun


Top 5 – Rentouttavat kylpylähotellit

Braavo Spa Hotel 

braavo-spa-hotel-001 braavo-spa-hotel-002

Braavo Spa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Vanhankaupungin vieressä, vain 650 metrin päässä Raatihuoneentorilta, joten hotellilta on helppo piipahtaa ostoksille tai johonkin syömään Vanhankaupungin ravintoloista. Tässä hotellissa sijaitsee Tallinnan suurin kuntosali Reval Sport ja hotellin allasosastolta löytyy 11 erilaista allasta ja useita saunoja. Sekä kuntosalin että allasosaston käyttö kuuluu majoituksen hintaan. Hotellihuoneet ovat vaatimattomia, mutta sopivat pikaiseen Tallinnan vierailuun. Satamasta Braavoon on matkaa 1,2 km ja Viru Keskukseen vain 750 m.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 

meriton-conference-spa-028 meriton-conference-spa-038

Meriton Spa sijaitsee Toompean mäen juurella. Kävelymatkaa Vanhankaupungin keskukseen Raatihuoneentorille on noin 1 kilometri. Hotellin kylpyläosastolta löytyy löyly-, suola- ja höyrysauna, kontrastiallas, virkistysallas hierontapisteineen, terapia-allas, porealtaat ja matala lastenallas. Wellness Spassa asiakkaille on tarjolla kauneus- ja kampaamopalveluita sekä hierontaa ja erilaisia vartalohoitoja. Majoituksen hintaan kuuluu allasosaston käytön lisäksi myös kuntosalin käyttö. Meritonista satamaan on matkaa noin 2,6 km ja Viru Keskukseen ostoksille 1,4 km.

Kalev Spa

kalev-spa-052 kalev-spa-spa-class-007

Kalev Spa -kylpylän sijainti on täydellinen. Rentouttavien hoitojen välillä voi käväistä ostoksilla, sillä vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Vanhankaupungin portti ja Raatihuoneentorille matkaa on vain 650 metriä. Hotellista löytyy montaa eri huoneluokkaa, mm. perhehuoneita ja superior-huoneita. Kylpylän vesipuisto ja saunat ovat asiakkaiden käytttävissä ja Kalev on loistava vaihtoehto niin lapsiperheille kuin aikuisempaankin makuun. Satamasta matkaa Kaleviin kertyy 1,1 km ja Viru Keskukseen 600 metriä.

Tallink Spa & Conference

tallink-spa-001 tallink-spa-004

Hotelli sijaitsee Tallinnan sataman A-terminaalin läheisyydessä, kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista (Raatihuoneentorille 1,2 km). Kylpylähotelli tunnetaan monipuolisesta Aqua Spa -allasosastosta, joka on luotu rentoutumiseen. Aqua Spasta löytyy mm. 5 erilaista saunaa, iso allas, poreallas, ulkoilma-allas ja lasten allas. Hotellin kauneuskeskuksesta Hera Salongidista voi ostaa erilaisi hoitoja sekä kampaamo- ja kosmetologipalveluita. Hotellista löytyy myös ruokaravintola Nero, aulabaari ja sikaribaari Fidel. Matkaa Viru Keskukseen on vain 1,1 km.

Metropol Spa Hotel

metropol-spa-004 metropol-spa-022

Kesällä 2018 avattu kylpylä -ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Hotellissa on kaksi ravintolaa, aulabaari ja 137 huonetta. Hotellin pieni kylpyläosasto tarjoaa rentoutumiseen uima-altaan, 4 erilaista saunaa ja 4 poreallasta. Hotellista löytyy myös Wellness-keskus, josta voit varata rentouttavia hoitoja. Satamasta Metropol Spahan on matkaa vain 950 metriä. Ostoksille Viru Keskukseen matkaa on 600 metriä, ja Vanhankaupungin nähtävyyksiin Raatihuoneentorille vain 1 km.

Palaa sivun alkuun


Top 4 – Hemmottelevat luksushotellit

Von Stackelberg Hotel 

Von-Stackelberg-002 Von-Stackelberg-013

Tämä uniikki hotelli on rakennettu vuonna 1874 valmistuneeseen kaupunkikartanoon. Von Stackelberg Hotel sijaitsee Toompean mäen juurella ja Vanhankaupungin sydämeen Raatihuoneentorille on noin kilometrin matka. Hotellissa on 46 kaunista ja idyllistä huonetta, ravintola, aulabaari sekä Zen Spa. Zen Spasta voit varata erilaisia rentouttavia hierontoja ja vartalohoitoja. Lisäksi Zen Spassa on erikseen vuokrattava upea yksityinen sauna ja pieni rentoutumisallas. Satamasta hotelliin on matkaa 2,6 km ja Viru Keskus sijaitsee 1,5 km päässä.

Savoy Boutique Hotel 

savoy-boutique-001 savoy-boutique-020

Loistavalla paikalla keskellä Vanhaakaupunkia sijaitseva Savoy Boutique on tyylikäs hotelli. Raatihuoneentorille on vain 300 metrin matka. Hotelli on pieni ja huoneita hotellissa on vain 44. Hotellin sisustus on lämmin ja Vanhankaupungin historialliseen tunnelmaan sopiva. Savoyn aamiaisella on tarjolla kuohuviinilasillinen, joka tuo ripauksen luksusta matkaan. Ehdottomasti vierailun arvoinen on tunnettu ja tasokas ravintola MEKK, joka operoi hotellin yhteydessä. Ostoksille Viru Keskukseen matkaa hotellista on vain 650 metriä ja satamaan matkaa kertyy 1,8 km.

Hilton Tallinn Park 

hilton-tallinn-park-003 hilton-tallinn-park-room-004

Loistelias Hilton Tallinn Park -hotelli sijaitsee Tallinnan keskustassa, rauhallisen Poliisipuiston laidalla. Tässä Viron ensimmäisessä Hilton-ketjun hotellissa on 202 modernia huonetta; standard-, deluxe-, executive-huoneita sekä sviittejä. Hiltonin huoneet ovat hyvin varusteltuja ja huoneista on kauniit näköalat. Huoneet ovat suuria, noin 30m2. Huonehintaan sisältyy hotellin Eforea-kylpylän ja kuntosalin käyttö. Satamaan hotellista on matkaa 1,3 km, Viru Keskukseen 1 km ja Raatihuoneentorille 1,5 km.

Swissôtel Tallinn 

swissotel-tallinn-020 swissotel-tallinn-011

Tämä erittäin laadukas hotelli sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, 750 metrin päässä Viru Keskuksesta. Hotellirakennus on Tallinnan korkein rakennus, josta avautuu upea näköala yli kaupungin merelle saakka. Hotellin huoneet ovat tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja. Swissôtel Tallinn hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy tunnelmallinen Horisont -ravintola-baari, jossa voi nauttia cocktaileja tai illallista. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee pieni rentouttava Spa-osasto, Pürovel Spa & Sport, jonka käyttö sisältyy matkan hintaan. Hotellista satamaan on matkaa 1,4 km ja Vanhaankaupunkiin Raatihuoneentorille 1,2 km.

Palaa sivun alkuun


Top 5 – Perheystävälliset hotellit

Go Hotel Shnelli 

go-hotel-shnelli-040

Go Hotel Shnelli on budjettimatkaajille sopiva viihtyisä hotelli Baltian juna-aseman vieressä. Hotelli sijaitsee lähellä Vanhaakaupunkia ja Shnellin puistoa. Suositulle Telliskiven ravintola- ja tapahtuma-alueelle on vain 400 metrin kävelymatka. Hotellissa on 137 huonetta sekä kahvila-ravintola. Shnellissä on standard-huoneiden lisäksi superior-huoneita ja perhehuoneita. Perhehuoneet ovat tilavia ja niissä on pieni keittiö, ja aivan hotellin vieressä on ruokakauppa, josta on helppo hakea juotavaa ja naposteltavaa huoneeseen. Shnellista satamaan on matkaa 1,8 km, Viru Keskukseen 1,4 km ja Vanhankaupungin sydämeen Raatihuoneentorille 600 metriä.

Original Sokos Hotel Viru 

sokos-hotel-viru-001 sokos-hotel-viru-014

Viru on Viron tunnetuin hotelli Tallinnan keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, ja se on avattu vuonna 1972. Virusta löytyy standard-huoneita, superior-huoneita ja sviittejä sekä Onni Orava -perhehuoneita. Virun perhehuoneet ovat oiva valinta lapsiperheille, huoneissa on parisängyn lisäksi kerrosvuode ja huoneet on sisustettu lapsia ajatellen. Hotellissa on palveluita laidasta laitaan: KGB-museo, kauneushoitola ja Viru-Keskus sijaitsevat kätevästi samassa rakennuksessa. Satamasta on Viruun vain 800 metrin matka ja Vanhaankaupunkiin Raatihuoneentorille 600 metriä.

Park Inn by Radisson Central 

park-inn-central-001

Park Inn Central sijaitsee Tallinnan ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla kävelymatkan päässä Tallinnan palveluista ja nähtävyyksistä. Hotellissa on 245 huonetta, jotka ovat sisustettu kirkkain Radissonin värein. Hotellin ravintola Kompass tarjoaa maittavaa ja edullista lounasta ja hotellin tiloissa on myös kahvila sekä pieni aulabaari, josta saa pientä purtavaa. Hotelli soveltuu hyvin lapsiperheille, sillä hotellin perhehuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu jopa 6 henkinen perhe. Satamasta Centraliin on vain 1 km matka. Viru Keskus sijaitsee 450 metrin päässä ja Raatihuoneentorille on matkaa 1,3 km.

Tallink City Hotel 

tallink-city-hotel-001 tallink-city-hotel-002

Tallink City sijaitsee loistavalla paikalla Tallinnan keskustassa Viru-keskuksen vieressä, lähellä Vanhaakaupunkia. Vanhankaupungin sydämeen Raatihuoneentorille on vain 900 metrin matka. Hotellissa on 322 vaatimattomasti sisustettua ilmastoitua huonetta sekä tilavia deluxe-huoneita, perhehuoneita ja sviittejä jotka soveltuvat hyvin lapsiperheille. Hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ravintola, aulabaari, yökerho ja kauneushoitola. Omalla autolla matkustaville hotellin sisäpihalla on pieni parkkipaikka, josta voi tiedustella paikan päällä pysäköintipaikkaa. Satamasta matkaa Tallink Cityyn kertyy 1,2 km.

Hestia Hotel Europa 

hestia-hotel-europa-001 hestia-hotel-europa-015

Tasokas hotelli, helpolla sijainnilla aivan D-terminaalin vieressä, kuitenkin lyhyen matkan päässä keskustan palveluista. Hotellissa on 185 tilavaa huonetta, jotka sopivat hyvin perheille sekä ravintola, baari, kuntosali ja sauna. Hotellissa on myös parkkihalli, joten hotelli on oiva valinta omalla autolla matkustaville. Matkaa hotellista suosittuun Viru Keskukseen on vain 700 metriä ja Raatihuoneentorille Vanhaankaupunkiin 1,3 km.

Palaa sivun alkuunTop 8 – Pariskunnille sopivat hotellit

L´Ermitage Hotel 

lermitage-hotel-023 lermitage-hotel-015

Erikoisen ulkonäön omaava L´Ermitage Hotel, kätkee sisäänsä viihtyisän, skandinaavisen pelkistettyyn tapaan sisustetun hotellin. Huoneita löytyy niin perheille, allergikoille kuin romanttista lomaa viettäville pariskunnille. Pariskunnille suosittelemme hotellin tarjoamaa Romantiikka-pakettia. Hotelli sijaitsee Toompean mäen juurella ja Raatihuoneentorille matkaa kertyy vain noin 1 km. Viru Keskukseen matkaa tulee 1,5 km ja satamaan 2,7 km.

Centennial Hotel 

centennial-hotel-001 centennial-hotel-005

Centennial hotelli sijaitsee hieman kauempana keskusta, Tõnismäellä lähellä Viron kansalliskirjastoa. Hotellissa on 81 pohjoismaisen raikkaasti sisustettua huonetta ja standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy tilavia superior-huoneita. Hemmottelua kaipaaville suosittelemme viereisen Kreutzwald hotellin Zen Spa -osastolla vierailua. Satamasta matkaa Centennialiin kertyy 2,7 km, Viru Keskukseen 1,5 km ja Raatihuoneentorille Vanhaankaupunkiin 1,2 km.

Kreutzwald Hotel Tallinn 

KreutzwaldHotel KWH-020-standard-room

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee Tõnismäellä lähellä Viron kansalliskirjastoa. Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja tyylikkäitä. Pariskunnille suosittelemme hotellin Zen-huoneita, joissa on poreamme. Lisämaksusta varattavissa myös Romantiikka-paketti. Kreutzwaldin Zen Spassa on vuokrattavissa upea pieni Zen-allas yksityiskäyttöön ja hoito-osastolta saa ihania rentouttavia hoitoja. Satamasta matkaa Kreutzwaldiin kertyy 2,9 km, Viru Keskukseen 1,7 km ja Raatihuoneentorille Vanhaankaupunkiin 1,3 km.

Nordic Hotel Forum 

nordic-hotel-forum-001 nordic-hotel-forum-002

Nordic Hotel Forum on tasokas hotelli keskeisellä sijainnilla Viru-aukiolla. Raatihuoneentorillekin matkaa kertyy vain 550 metriä. Hotellissa on pieni rentoutumiskeskus Relax Centre, jossa on uima-allas ja sauna. Hotellin tiloissa toimii myös kauneushoitola Sinine Salong & Spa, josta voi ostaa hemmottelevia hoitoja. Standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy tilavia ja tunnelmallisia kylpyammeellisia deluxe-huoneita. Satamasta Nordic Forumiin on matkaa vain 750 metriä.

My City Hotel 

my-city-hotel-001 my-city-hotel-006

Viehättävä ja idyllinen pieni hotelli Vanhassakaupungissa, vain kahden korttelin päässä Raatihuoneentorilta. Hotellin huoneet on sisustettu lämpimin sävyin ja standard huoneiden lisäksi hotellista löytyy tilavia superior huoneita. My Cityn ravintola Mix on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Voimme myös suositella hotellin poreammeellista yksityissaunaa, joka on vuokrattavissa pientä lisämaksua vastaan. Viru Keskukseen hotellista on matkaa vain 600 metriä ja satamaan 1,9 km.

Radisson Blu Olümpia 

radisson-olumpia-011 radisson-olumpia-016

Keskustan tuntumassa sijaitseva 26-kerroksinen hotelli on yksi Tallinnan maamerkeistä. Viru Keskukseen hotellista on matkaa 1,1 km, satamaan 1,7 km ja Vanhaankaupunkiin Raatihuoneentorille 1,4 km. Olümpian huoneet ovat raikkaita ja viihtyisiä ja standard huoneiden lisäksi voit varata myös esim. superior tai premium huoneen, jolloin saat lisää mukavuutta lomallesi. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsee Club26, josta löytyy kuntosali, sauna ja uima-allas.

Radisson Blu Sky 

radisson-blu-sky-001 radisson-blu-sky-014

Radisson Blu Sky on laadukas keskustahotelli, hyvällä sijainnilla. Viru Keskukseen matkaa on vain 650 metriä, Raatihuoneentorille 1 km ja satamaan 1,2 km. Blu Skyn huoneet ovat viihtyisiä ja hyvin tilavia ja kaikki huoneet soveltuvat allergikoille, sillä jokaisessa huoneessa on puulattia. Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy upea kattobaari Lounge24, josta on huikeat näköalat yli Tallinnan.

Solo Sokos Hotel Estoria 

sokos-hotel-estoria-001 sokos-hotel-estoria-002

Tämä laadukas desinghotelli sijaitsee ydinkeskustassa Viru-hotellin yhteydessä. Jokaisessa kerroksessa on oma lounge-oleskelutila ja hotellista on suora pääsy ravintoloihin sekä Viru-keskukseen. Huoneet on sisustettu värikkäästi ja Estorian suuret vuoteet ovat ensiluokkaisia. Estorian Solo-aamiainen on kehitetty yhdessä virolaisten ravitsemusterapeuttien kanssa ja se onkin äänestetty Viron parhaaksi. Raatihuoneentorille matkaa on vain 600 metriä ja satamaan 800 metriä.

Palaa sivun alkuunTop 3 -Tallinnan läheisyydessä sijaitsevat kylpylähotellit

Suosittelemme lapsiperheille – Tallinn Viimsi Spa 

viimsi-spa-001 viimsi-spa-huone-117
Viimsi Spa sijaitsee meren äärellä, noin 11 km Tallinnasta. Viimsi tarjoaa laajan valikoiman hoitoja, upeat allas- ja saunaosastot, ison leikkihuoneen liukumäkineen, elokuvateatterin sekä erityisesti aikuisille tarkoitetun SPA18+ -osaston, jossa voi nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta useissa altaissa ja saunoissa. Lapsiperheiden kannattaa vierailla viereisessä Atlantis H2O Aquaparkissa, jossa on erilaisia vesiliukumäkiä sekä mielenkiintoisia altaita.

Budjettimatkaajalle – Pirita Marina Hotel & Spa 


Pirita-Spa-002 pirita-spa-015

Pirita Spa sijaitsee noin 5 km päässä keskustasta, meren äärellä. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman terveys-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Pelkistetyltä allasosastolta löytyy 6-ratainen uima-allas, löylysauna ja infrapunasauna. Hotellin edessä on suuri pysäköintialue, jossa pysäköinti on majoittuville asiakkaille ilmaista. Huoneet ovat vaatimattomia, mutta Piritan alueella on loistavat ulkoilumahdollisuudet ja Tallinnan paras uimaranta löytyy vain noin kilometrin päästä. Perheille tutustumisen arvoinen paikka on esim. lähistöllä sijaitseva Pirita Seikluspark.

Budjettimatkaajalle – Lavendel Spa 


lavendel-spa-001 lavendel-spa-003

Hotelli sijaitsee Viimsin niemellä, noin 10 km päässä Tallinnan keskustasta. Meri ja uimaranta ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellissa on myös ravintola sekä pieni saunakeskus, jonka käyttö kuuluu majoituksen hintaan. Lavendel Spassa on mahdollista ostaa myös erilaisia hoitoja hotellin kauneuskeskuksesta. Hotellin huoneet ovat vaatimattomia, mutta vastaavat hyvin hintatasoa.

Palaa sivun alkuun

Tutustu matkoihin