Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Tekemistä Tallinnassa

tallinna-viro-001

Vanhankaupungin kaduilla kulkiessasi lukuisat keskiaikaiset talot vaihtavat väriään ja muotoaan. Kapeat mukulakivikadut johdattavat kulkijan Raatihuoneen torille. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin ja pienet puodit kutsuvat persoonallisille tuliaisostoksille. Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Shuttle-aluksella kestää vain 2 tuntia Helsingistä ja olet perillä.

Tallinnan vanhankaupungin miljöö on yksi koko Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Vanhan, vauraan hansakaupungin henki elää yhä vanhan Tallinnan kujilla.

1400–1500-luvuilla Tallinna oli Itämeren merkittävimpiä kauppapaikkoja matkalla Euroopasta Venäjälle. Vaikka kaupunki on kokenut lukuisia sotia ja miehityksiä, ovat vahvat puolustusmuurit suojanneet sitä vaurioilta. Tallinnan vanhakaupunki kuuluu historiallisen arvonsa takia Unesco:n maailmanperintöluetteloon.

Vanhan Tallinnan kadut ovat täynnä tunnelmallisia pieniä ravintoloita. Syöminen on Tallinnassa monin paikoin edullisempaa kuin Suomessa. Makuelämyksiä ja romantiikkaa löytää holvikellareista ja kesällä terassit levittäytyvät toreille ja mukulakivikaduille.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin ja ravintoloihin. Käy myös kurkkaamassa Matkablogiimme, josta saat paljon vinkkejä Tallinnan matkaasi.

Tutustu Tallinnaan

Tallinnan kaupunginosat ja alueet

Tallinnan eri kaupunginosista löytyy jokaiselle jotain. Kokosimme 6 suosituimman alueen parhaat vinkit. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänään!

Lue lisää

Voit ostaa lippuja Tallinnan kohteisiin helposti jo matkavarauksesi yhteydessä

Tallinnan TV-torni

Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TV-torni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja.

Lue lisää

Tallinnan merimuseo - Lennusadam

Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla.

Lue lisää

Tallinnan eläintarha -liput

Tutustu pohjoisen jännittävimpaan eläinkokoelmaan! Kokoelmassa on yli 10 000 eläintä yli 500 eri lajista, mukaanlukien selkärangattomat. Eläintarhassa asustelee afrikannorsuja, amurintiikereitä, jääkarhuja, suippohuulisarvikuonoja ja paljon muita. Eläintarhan lähes 89 hehtaarin alalla löydät luonnollista metsää ja mielenkiintoisia puutarhoja – varaa vierailuasi varten reilusti aikaa.

Lue lisää

Konsertit Tallinnassa

Bryan Adams Tallinnassa 2.5.2018

Upea laulaja-kitaristi Bryan Adams saapuu 2.5.2018 Tallinnaan Saku Suurhalliin. Adamsin Get Up -kiertueen keikalla kuullaan mm. seuraavia upeita kappaleita: Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Nightwish konserttilippu 18.5.2018

Perjantaina 18.5.2018 konsertoi Tallinnan Saku Suurhallissa legendaarinen Nightwish.

Lue lisää

Nickelback Tallinnassa 25.5.2018

Nickelbackin Feed The Machine -kiertue nähdään Tallinnan Laululavalla perjantaina 25.5.2018.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Õllesummer-festivaali päivälippu

Legendaarinen kesän suurtapahtuma Õllesummer järjestetään taas 4.–6. heinäkuuta Tallinnan laulukentällä. Osta lippusi meiltä kätevästi etukäteen matkavarauksen yhteydessä!

Lue lisää

Guns N' Roses Tallinnassa 16.7.2018

Rock-musiikin jättiläinen Guns N' Roses konsertoi Tallinnan Laululavalla maanantaina 16.7.2018.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Kulttuuria Tallinnassa

Joutsenlampi baletti

Pjotr Tsaikovskin säveltämä Joutsenlampi on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja arvostetuimmista baleteista. Upea ja vaikuttava esitys!

Lue lisää Joutsenlampi baletista

Mamma Mia! -musikaali

Yli 60 miljoonaa katsojaa ympäri maailmaa on rakastunut Mamma Mia! -musikaalin henkilöhahmoihin, tarinaan ja musiikkiin. Nyt voit kokea tämän mukaansatempaavan musikaalin Tallinnassa.

Lue lisää

Les Misérables -musikaali

Cameron Mackintoshin menestyksekäs ohjaus Boublilin ja Schönbergin musikaalista Les Misérables – Kurjat on ollut todellinen sensaatio maailman teatterilavoilla. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus yhdistää Tallinnan matkaasi upea musikaalielämys.

Lue lisää Les Miserables -musikaalista

Life is a Cabaret Show & Dinner

Koe upea ja suosittu Kabaree-illallinen! Iltaan sisältyy tasokas Life is a Cabaret -show sekä herkullinen á la carte -illallinen Viru hotellin ravintola Merineitsissä. Varaa meiltä liput ennakkoon. Tervetuloa nauttimaan!

Lue lisää

Muut retket

Türin kukkamarkkinat 2018

Viron keväinen työsesonki on jo vuosikymmeniä alkanut Türin kukkamarkkinoista, jotka järjestetään 18.-20.5.2018. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää retken kukkamarkkinoille 19.5.

Lue lisää kukkamarkkinoista ja retkestä

Tallinnan kiertoajelu

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet -teemakiertoajelun. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajelusta

Vanhankaupungin kiertokävely

Vanhankaupungin kiertokävelyllä pääset tutustumaan Vanhankaupungin kiinnostavaan historiaan sekä kuulemaan mielenkiintoisia tarinoita muurien sisältä.

Lue lisää

Rentoudu kylpylöissä, varaa sisäänpääsyliput tai kylpylähoidot matkavarauksen yhteydessä

Kylpylähoitoja Tallinnassa - kasvohoidot ja vartalohoidot

Tallinnan matkasi yhteydessä voit käydä rentoutumassa erilaisissa hoidoissa Tallinnan kylpylähotelleissa. Osta lisäpalveluna hoito Tallinnan hotellimatkasi yhteyteen!

Lue lisää

Atlantis H2O Aquapark Viimsissä

Viimsi-kylpylässä syksyllä 2015 avattu vesipuisto Atlantis H2O Aquapark tarjoaa iloa ja riemua pienille sekä vähän isommillekin vesipedoille.

Lue lisää H2O Aquaparkista

Tallinn Viimsi SPA:n SPA18+ spa- ja saunakeskus

Viimsin SPA18+ on ainoastaan aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeskus. Rentoudu upeassa ympäristössa Tallinnan matkasi yhteydessä. Tutustu!

Lue lisää SPA18+ spa- ja saunakeskuksesta

Mitä tekemistä Tallinnasta löytyy?

Tallinnan nähtävyydet

Tallinnassa on paljon nähtävää ja koettavaa monenkin matkan ajaksi. Olemme listanneet muutamia vinkkejä mielenkiintoisista käyntikohteista Tallinnassa.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Tallinnan ostokset

Tallinnasta löytyy viehättäviä pikkuputiikkeja, isoja kauppakeskuksia sekä paikallista käsityötä. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen.

Lue lisää Tallinnan ostoksista

Tallinnan tapahtumat 2018

Tallinna on täynnä musiikkia, taidetta, markkinoita, festivaaleja ja vaikka mitä muita tapahtumia. Lähde viihtymään.

Lue lisää Tallinnan tapahtumista

Tallinnan ravintolat

Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja.

Tutustu Tallinnan ravintolatarjontaan

Tallinna pyöräillen

Pyörän selässä pääset tututstumaan Tallinnaan ihan uudesta vinkkelistä.

Lue lisää pyörailystä Tallinnassa

Tallinnan risteilyt

Tallinnan hotellimatkat

Tallinnan kylpylämatkat Kalev Spa, Meriton Spa ja Tallink Spa kylpylöihin

Kylpylälomat Tallinnan Viimsi kylpylään