Ikaalisten matkatoimisto

Tallinnan kiertoajelu

 

tallinna-viro-031

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet -teemakiertoajelun. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

 

Neuvostovuodet -teemakiertoajelu

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää n. 1 h 15 min mittaisia suomenkielisiä Neuvostovuodet -kiertoajeluita Tallinnassa sunnuntaisin 6.5.-23.9.2018 välisenä aikana sekä talvi- ja syyslomaviikoilla (18.2., 25.2. ja 14.10., 21.10.)

Aikataulu:
Klo 9.00 – Bussi odottaa Tallinnaan saapuvia satamassa, D-terminaalin bussien parkkipaikalla.
Klo 9.05 – Kiertoajelulle pääsee kyytiin myös Tallink City -hotellin edestä

Kiertoajelun erityisteemana on ”Neuvostovuodet”, jolloin kuljetaan seuraavaa reittiä: Rotermannin kortteli (Tallinnan mielenkiintoisempia kunnostettuja alueita, jonne rakennettu myös uutta) – vanha alakaupunki – Kalamajan vanha boheemialue – Koplin niemimaan ankeat teollisuusalueet ja ”linjat”, jotka ovat täynnä tuhoituneita tai tuhoutumaisillaan olevia taloja – Koplin hautausmaapuisto – Pelgurand (ensimmäiset neuvostoaikaiset talot Tallinnassa) – Pelgulinnan alueen kautta Paldiskin valtatielle – Neuvostosotilaan patsaan entinen sijantipaikka Tõnismäella – Neuvostomiehityksen museo – Vapauden aukio – Kommunistipuolueen toimeenpanevan komitean talo – Stalinin aikakauden taloja – Neuvostosotilaan patsaan nykyinen sijantipaikka sotilashautausmaalla – keskustan kautta takaisin satamaan.

Kiertoajelun hinta on etukäteen, varauksen teon yhteydessä ostettuna 14€/hlö (lapset 0-12v. 5€).

Huom. kiertoajelu ei toteudu, mikäli ennakkovaraajia ei ole riittävästi. Voit ostaa kiertoajelun myös paikan päällä oppaalta ennen retken alkua, mikäli bussissa on vapaita paikkoja.

Varaa Tallinna kiertoajelu matkavarauksen yhteydessä

Tutustu myös muihin retkiimme

Ikaalisten Matkatoimisto järjestää Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet -teemakiertoajelun. Voit myös ostaa etukäteen sisäänpääsyjä erilaisiin kiehtoviin museoihin ja nähtävyyksiin.

Lue lisää Tallinnan kiertoajelusta

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan