Ikaalisten matkatoimisto

Tallinnan merimuseo – Lennusadam

Tallinnan sataman vanhat vesitasohallit on remontoitu ja uudistettu interaktiiviseksi koko perheen näyttelyksi – kuuluisaksi Merimuseoksi. Vuonna 2012 avattu Lentosataman Merimuseo esittelee Viron merenkulun ja merisodankäynnin historiaa koko perheelle sopivalla, erittäin kiehtovalla tavalla. Voit tutustua 1930-luvun tyyliseen oikeaan sukellusvene Lembitiin (siinä voit käydä myös sisällä) ja vesitaso Short 184 nähdään luonnollisessa koossaan. Koe maailmanympärysmatka Keltaisessa sukellusveneessä, katsele akvaarion mereneläviä, kokeile lentosimulaattoria ja väistä miinat kun kauko-ohjaat pienoislaivaa altaassa! Tallinnan merimuseo on koko perheen paikka! Ikaalisten Matkatoimiston kautta voit ostaa koko perheen sisäänpääsyn Lentosataman Merimuseoon Tallinnassa.

Matkavarauksen yhteydessä voit varata liput koko perheelle merimuseoon ja voit vierailla omatoimisesti silloin kun haluat. 

Vaihtuva näyttely 24.2.2018-13.1.2019
”100 vuotta vesillä. Virolaisia laivoja 1918-2018.” Virolaisten laivojen tarina on koko Viron tarina. Näyttely esittelee 100 Viron historian kannalta merkittävää alusta, joiden joukossa on purjeveneitä, höyrylaivoja, sota-, matkustaja- ja rahtilaivoja.

Tallinnan hotellimatkat

Tutustu myös

Tekemistä Tallinnassa

Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Runsas ravintolatarjonta kutsuu kokeilemaan ja etsimään makuelämyksiä.

Tutustu Tallinnan tarjontaan