Tallinnan TV-torni

tallinnan-tv-torni-012

Tallinnan TV-torni tarjoaa kivaa tekemistä ja huikeita näkymiä

Tallinnan TV-torni  eli Teletorn sijaitsee noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta Piritan suuntaan. Sieltä aukeaa upeat maisemat Muugan metsiin, Tallinnan Vanhaankaupunkiin ja Itämerelle. Näköala on ainutlaatuinen koko Virossa ja Pohjois-Euroopassa. Tämä 314 metriä korkea torni on Viron korkein rakennus. Tornin näköalatasanne on 170 metrin korkeudessa.

Tallinnan TV-torni tarjoaa näköalojen lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja. Voit esimerkiksi tehdä oman TV-lähetyksen ja jakaa sen ystävillesi sosiaalisen median välityksellä! Vaihtuvat lisämaksulliset näyttelyt tarjoavat mielenkiintoista tietoa.

TV-tornin 22. kerroksen näköalatasanteen reunalla, 175 m korkeudella maanpinnasta toteutetaan jännittävä reunallakävely, joka kestää 30 minuuttia. Osallistujat kiinnitetään tornin turvarakenteisiin erikoisvaljain ja siihen heistä otetaan kuvia.

Keskustasta TV-tornille pääsee kätevästi bussilla tai taksilla.

Liput TV-torniin saat ostettua näppärästi Ikaalisten matkatoimistosta matkavarauksesi yhteydessä. Lippujen hinnat ennakkoon matkavarauksen yhteydessä ostettuna ovat:

  • Aikuiset 10€/henkilö
  • 5-16-vuotiaat 6€/henkilö
  • 4-vuotiaat ja nuoremmat lapset ilmaiseksi
  • Perhelippu 21 € (sisältää 2 aikuista ja lapset 0-16 v.)
  • Eläkeläislippu 6 €

Tutustu myös

Ikaalisten Matkatoimisto suosittelee top 50 parhaat nähtävyydet Tallinnassa. Joukossa on vanhojen suosikkien ohella myös uusia kiinnostavia kohteita.

Tutustu Tallinnan nähtävyyksiin

Lue lisää matkavaihtoehdoista ja varaa oma matkasi Tallinnaan