Ikaalisten matkatoimisto

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km Tallinnan satamasta Tallinn Viimsi Spasta löydät monipuoliset hoidot ja aktiviteetit. Allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy myös kuntouimareille sopiva uima-allas ratoineen.

Tietoa Viimsi Spa -hotellista

Tallinn Viimsi Spa -kylpylähotelli sijaitsee n. 11 km päässä Tallinnan satamasta.

Kylpylähotellin palvelut

Monipuolisessa kylpylähotellissa on 8-kerrosta, uima-allas 25 m, lastenallas, sauna, höyrysauna, poreallas, Sushi-bar, optikko, solarium, kokoustilat, lasten leikkimaailma, SPA Beauty kauneuskeskus.
Marraskuussa 2010 valmistunut vapaa-ajankeskus, jossa on erilaisia saunoja; höyry-, suolakivi-, kataja- ja suola-höyrysauna sekä erikokoisia ja -muotoisia rentoutumis- ja porealtaita.

2014 valmistuneessa lisärakennuksessa on englantilainen pubi, elokuvateatteri ja +18 Spakeskus. SPA +18 saunakeskus on vain aikuisille tarkoitettu ja sen käyttö on lisämaksullista, ei kuulu matkan hintaan. Uudessa Spakeskuksessa on mm. erilaisia saunoja, privaatit lepopaikat, rentoutustila hedelmien ja virvoitusjuomien kanssa, Garra Ruffa kala-amme, Turkkilainen Hamman.

Tallinn Viimsi Spassa järjestetään tanssi-iltoja tai muuta ohjelmaa muutamana iltana viikossa.
Kylpylän tiloissa toimii myös yksityinen Hammasklinikka Lumen, www.lumen.ee

Huoneet

Huoneista löytyvät matkustajan perusmukavuudet kuten WC, suihku, hiustenkuivain, kylpytakki, erilliset vuoteet, laminaattilattia, jääkaappi, TV, puhelin ja radio. Suurimmassa osassa huoneista on ranskalainen parveke. Huoneissa ei ole ilmastointia. Kahden hengen huoneiden lisäksi on lisämaksusta saatavilla 3 kylpyammeellista ja 3 saunallista sviittiä, Superior-huoneet, invahuoneet, perhehuoneet. Erikoishuoneet on varattava etukäteen. Tallinn Viimsi Span kaikki huoneet ovat savuttomia, tupakointi on sallittu vain ulkona. Tarkemmat huonekuvaukset löydät alempaa tältä sivulta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Wifi: Ilmainen  on wifi huoneissa, vastaanotossa ja kokoustiloissa.

Pysäköinti: Pysäköinti on ilmaista kylpylän asiakkaille. Auton rekisterinumero tulee ilmoittaa hotellin vastaanottoon.

Tekemistä lapsille

Lapsille löytyy Tallinn Viimsi Spassa paljon tekemistä. Lastenmaailma Rôômupisik sijaitsee kylpylän 2.kerroksessa ja on avoinna 10.00-21.00 joka päivä. Lastenmaailmassa on mm. kiipeilyalue, liukumäki, zoo -kahvila, mahdollisuus pelata pöytätennistä pöytäjalkapalloa ja ilmakiekkoa. Tallinn Viimsi Span vieressä on uusi Atlantis H2O vesipuisto, joka avattiin elokuussa 2015. Vesipuistosta löytyy altaiden lisäksi myös vesiliukumäkiä. Vesiliukumäkien pituusraja on 120cm. Sitä pienemmät lapset voivat laskea sinistä vesiliukumäkeä yhdessä aikuisen kanssa. Kahden hurjimman vesiliukumäen pituusraja on 140cm. Vesipuiston käyttö ei kuulu kylpylämajoituksen hintaan, vaan pääsylipun voi ostaa erikseen Viimsin hotellivastaanotosta.

Sisään-ja ulospääsy tapahtuu  Atlantis H2O vesipuiston pääoven kautta. Ostokset  maksetaan lähtiessä  Atlantis H2O Aquapark vesipuiston kassalla. Pyyhkeiden vuokrausta ei ole. Pyyhkeet voi ottaa mukaan huoneesta ja myöhemmin palauttaa hotelliin. Alle 12 –vuotiaat lapset pääsevät vesipuistoon ainoastaan aikuisen saattajan kanssa, joka on vastuussa lapsen turvallisuudesta. Uimashortsit eivät ole sallittuja, eikä myöskään ole sallittu käyttää uimavaatteita, joissa on niittejä, painonappeja, vetoketjuja tai nappeja, sillä ne vahingoittavat liukuputkia.

Kylpylän kotisivut

Viimsin vesipuisto Atlantis H2O Aqua Park ja SPA 18+

Viimsi-kylpylässä syksyllä 2015 avattu vesipuisto Atlantis H2O Aquapark tarjoaa iloa ja riemua pienille sekä vähän isommillekin vesipedoille.

Lue lisää H2O Aquaparkista

Viimsin SPA18+ on ainoastaan aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeskus. Rentoudu upeassa ympäristössa Tallinnan matkasi yhteydessä. Tutustu!

Lue lisää

Huoneet

2-hengen huoneissa on erilliset vuoteet tai parivuode. Suurimmassa osassa huoneista on ranskalainen parveke. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneita kokolattiamatto. Huoneen koko 21 m². Huoneissa ei ole ilmastointia.


Superior huoneissa on parivuode, osassa kokolattiamatto. Suurimmassa osassa huoneista on ranskalainen parveke. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneen koko 18-23 m². Huoneissa ei ole ilmastoinitia.


Pieni perhehuone, jossa parivuode ja kerrossänky (90 cm x 200 cm). Huoneissa on WC, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakki, laminaattilattia, TV, puhelin, radio ja WiFi. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneen koko noin 21 m². Huoneissa ei ole ilmastointia.


Kaksi 2-hengen huonetta yhdistettynä väliovella. Huoneissa on WC, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakki, erilliset vuoteet, laminaattilattia, TV, puhelin, radio ja WiFi. Suurimmassa osassa huoneista on ranskalainen parveke. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneiden koko yhteensä 42 m². Huoneissa ei ole ilmastointia.


Sviitissä on makuuhuone ja olohuone. Huoneissa on WC, suihku, amme, hiustenkuivain, kylpytakki, kylpytossut, puu/parkettiilattia, taulu-TV, puhelin, radio, C/D-soitin, minibaari, jääkaappi, kahvinkeitin, parveke, WiFi. Sviiteissä on yksi leveä parivuode ja vuodesohva. Sviitit ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneen koko 42 m². Sviiteissä ei ole ilmastointia.


Sviitissä on makuuhuone ja olohuone, sauna. Huoneissa on parveke. Sviiteissä on yksi leveä parivuode ja vuodesohva. Sviitit ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneen koko 42 m². Sviiteissä ei ole ilmastointia.


Invahuone on varusteltu liikuntarajoitteisia ajatellen. Huoneessa on leveämpi ovi ja wc:ssä käsituet. Huoneissa on laminaattilattia. Suurimmassa osassa huoneista on ranskalainen parveke. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Huoneen koko 21 m². Huoneissa ei ole ilmastointia.

Hoitopaketit

7 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 12 hoitoa ja 6 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (4 kertaa) venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


7 yön täysihoitopaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 12 hoitoa ja 6 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (4 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


6 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 10 hoitoa ja 5 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


6 yön täysihoitopaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 10 hoitoa ja 5 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


5 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 8 hoitoa ja 4 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


5 yön täysihoitopaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, lääkärintarkastuksen, yhteensä 8 hoitoa ja 4 ryhmäliikuntaa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (3 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


4 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (2 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


4 yön täysihoitopaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (2 kertaa), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


3 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (1 kerta), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


3 yön täysihoitopaketti sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min (1 kerta), venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan täysihoitoruokailut.


2 yön puolihoitopaketti sisältää aamiaisen ja päivällisen (huom. päivällisaika klo 17-19. Jos saapuminen iltalaivalla, ei saa pakettiin kuuluvaa menopäivän päivällistä), spa- ja saunakeskuksen käytön klo 9.30-22.00 , kuntosalin ja uima-altaan käytön klo 7.00-22.00, kylpytakin käytön, aamuvoimistelun ja kävelysauvojen käyttömahdollisuuden, yhteensä 2 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 20 min, venytysterapia, parafiinihoito, parafiinihansikkaat, suolahoito, yrttiporekylpy, vedenalainen suihkuhieronta, pyörrekylpy jaloille, paikallinen mutahoito, Medy Jet -vesihierontasänky, selkähierontatuoli, SAD valoterapia, ultraääni- sähkö- ja magneettihoidot, laserhoito,( lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa), inhalaatio, paikallinen valohoito Bioptron, ryhmätreenaukset: vesivoimistelu, vesijuoksu, fysiobalance, tasapainon treenaus ja tuolivoimistelu. Yksi hoito on mahdollista vaihtaa lääkärintarkastukseen. Hoidot kestävät noin 15-20 min/hoito. Ei hoitoja tulo- ja lähtöpäivänä. Huom. alle 16 v. lapsen hintaan ei sisälly hoitoja, ainoastaan puolihoitoruokailut.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa lisämaksusta Spa Design 7 yötä- paketti, johon sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 7 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa lisämaksusta Spa Design 6 yötä- paketti, johon sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 6 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa lisämaksusta Spa Design 5 yötä- paketti, johon sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 5 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa lisämaksusta Spa Design 4 yötä- paketti, johon sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun ja sauvakävelyyn sekä yhteensä 4 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa lisämaksusta Spa Design 3 yötä- paketti, johon sisältyy puolihoitoruokailut alkaen menopäivän illallisesta ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja illallinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, mahdollisuus osallistua aamuvoimisteluun sekä sauvakävelyyn sekä yhteensä 3 hoitoa seuraavasta valikoimasta: klassinen hieronta 60 min, rentouttava kuuumakivihieronta 60 min, suklaahieronta 60 min, kosteuttava mango vartalohoito 60 min, silkkinen vartalohoito 50 min, selluliittivartalohoito 60 min, klassinen käsihoito lakkauksella 60 min, kosteuttava Guinot kasvohoito 50 min, Guinot "Flash Beauty" kasvohoito 45 min, pedikyyri 50-60 min (lakkaus lisämaksusta). Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä (spa@spatallinn.ee) tai puh. +372 606 1160.


Kylpyläloman tilalle on etukäteen vaihdettavissa Wellness-paketti, johon sisältyy: puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00, kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7.00-22.00, kylpytakin käyttö, 1 ryhmäliikuntakerta päivässä (ei tulo- ja lähtöpäivänä), 1 hoito / per hoitopäivä (hoitoja ei saa tulo- ja lähtöpäivänä) seuraavasta valikoimasta: klassinen selkähieronta 30 min, rentouttava selkähoito laavakivillä 30 min., selluliittihoito 30 min., greippivartalohoito 20 min., virkistävä jalkahoito 30 min., jalkapohjahieronta 30 min., rentouttava kasvohoito 30 min., parafiinihoito käsille 30 min., vedenalainen tyhjiöhieronta 30 min., vedenalainen suihkuhieronta 30 min., lymfahieronta 30 Lymphastim -laitteella 30 min (lääkärin konsultaatio edellytetään ennen hoitoa). Ryhmäliikunnat: Fysiobalance, vesivoimistelu, syvävesijuoksu, tasapainotreeni. Huom. Kylpylä suosittelee varaamaan hoidot etukäteen suoraan kylpylästä ( spa@spatallinn.ee ) tai puh. +372 606 1160.


Virkistysloman 3 ja 4 yötä tilalle on lisämaksusta myös ostettavissa Kauneusloma. Kauneusloman hintaan sisältyy: puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen, muina päivinä aamiainen ja päivällinen, 4 kauneushoitoa (käsihoito 60 min., jalkahoito 90 min., kasvohoito 60 min. ja luksuskylpy), kylpytakin käyttö, aamuvoimistelu ja sauvakävely, spa- ja saunakeskuksen käyttö klo 9.30-22.00 sekä kuntosalin ja uima-altaan käyttö klo 7-22.00. Kauneus- ja virkistyslomaa ei voi yhdistää.


Hengityselinten tutkimuspakettiin sisältyy: spirometria, tarvittaessa astmatesti, verikokeet (Mycoplasma pneum., keuhkoklamydia, pneum.), allergeenitutkimus verikokeesta, pölyn ja homeen herkkyyden tutkimus, lääkärin vastaanotto.


Miesten terveystutkimuspakettiin sisältyy: lääkärin vastaanotto, rasituskoe EKG juoksumattotesti, spirometria, kehon koostumusmittaus, verikokeet (verensokeri, kolesteroli, eturauhasen antigeeni tai PSA). Huom. Tutkimuspaketti ei mahdollinen pe-su 2 yön matkalla.


Naisten terveystutkimuspakettiin sisältyy: mammografia, munasarjasyövän merkkiaineiden tutkimus, kilpirauhashormonin tutkimus, kehonkoostumusmittaus,lääkärin vastaanotto. Huom. Tutkimuspaketti ei mahdollinen pe-su 2 yön matkalla.


Paino/aineenvaihduntatutkimus pakettiin sisältyy; kehonkoostumusmittaus, kilpirauhashormonin tutkimus, verikokeet (kolesteroli ja verensokeri), ravitsemusterapeutin ja liikuntaneuvojan vastaanotto.


Kauneuspakettiin sisältyy yhteensä 3 kauneushoitoa: 1 x käsihoito 60 min, 1 x jalkahoito 80 min, 1 x kasvohoito 50 min.


Miesten kauneuspakettiin sisältyy 3 hoitoa: 1 x klassinen hieronta 40 min, 1 x kasvohoito Hydratermie Tres Homme 60 min, 1 x jalkahoito 60 min.


Klassinen hieronta 60 min


Kattava jalkahoito, joka alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä. Sitä seuraa ihokovettumien poistaminen, kynsien ohentaminen ja muotoilu, kynsinauhojen hoito, hieronta ja kynsilakka. Hoidon tuloksena hyvin hoidetut jalat ja kauniit kynnet.


Käsihoito 60 min lakkauksella.


Klassinen kasvohoito 50 min.

Sijanti

Katuosoite: Randvere tee 11, Viimsi vald, 74001 Harju maakond, Estonia

Puhelin: +372 606 1000

Kylpylän kotisivut

 


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
klo 15.00 alkaen
Ulos­kirjautuminen
klo 12.00 asti

Lisätietoja

Ravintolat

 • Black Rose Seafood ravintola
 • Englantilainen pubi Black Rose
 • Saunakeskuksen Kahvila
 • Lasten kahvila
 • Sushi Time – japanilainen keittiö

Maksulliset lisäpalvelut

 • Atlantis H2O Aquapark Vesipuisto
 • Kävelysauvojen vuokraus
 • Polkupyörien vuokraus
 • Tallelokero
 • SPA18+ saunakeskus
 • Elokuvateatteri Viimsi Kino
 • Kokoustilat
 • Kampaamo
 • Optikon palvelut
 • Pesulapalvelut
 • Kauneuskirurginen klinikka Ars Medica
 • Hammashoitolan palvelut

Muut lisätiedot

 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Hyväksytyt maksuvälineet

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • American express