Ikaalisten matkatoimisto

Dorpat Hotel

Emajoen rannalla sijaitseva hyvätasoinen keskustahotelli tarjoaa miellyttävän majoituksen. Viihtyisästä ravintolasta on kaunis näköala Emajoelle. Vaikka hotelli sijaitsee keskustassa, on se silti samalla kuitenkin hieman kauempana kaupungin melusta. Dorpat on Tarton ja Etelä-Viron suurin hotelli.

Tietoa Dorpat hotellista

Keskustassa rauhallisella sijainnilla oleva Dorpat hotelli on avattu 2007. Hotellissa on 5 kerrosta ja 205 huonetta. Hotellissa on muutama savullinen standard-huone. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Hotellin vastaanotossa on tallelokerot.

Maaliskuussa 2019 hotellille on avattu uusi Herb Spa hoito-osasto, joka tarjoaa monipuolisia hoitoja, mm. hieronnat, duaalihieronnat, vartalohoidot, kauneushoidot, käsi- ja jalkahoidot. Keväällä 2020 avautuvasta rentoutuskeskuksesta löytyy kaksi saunaa (perinteinen sauna ja sanarium), poreallas ja viihtyisä lepoalue, jossa saa nauttia valoterapiaa. Keskuksessa on myös uusi kuntosali, joka on avattu maaliskuussa 2019. Kuntosalin käyttö sisältyy huonehintaan, muutoin rentoutuskeskuksen sisäänpääsymaksu on 10 eur/hlö.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä kuntosalin käyttö.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Etukäteen varattavat hoitopaketit

1x selkä- ja vartalohieronta lämmittävällä chilivoiteella (30 min), 1x kuuman öljyn käsihoito (45 min)


1x Herb klassinen hieronta (60 min) sekä 1 hoito seuraavasta valikoimasta: Lämmin parafiinihoito käsille (20min) tai Lämmin parafiinihoito jaloille (20 min) tai Hierontakylpy yrteillä (20 min).


1x Aromahieronta (60 min) sekä 1 hoito seuraavasta valikoimasta: Lämmin parafiinihoito käsille (20min) tai Lämmin parafiinihoito jaloille (20 min) tai Hierontakylpy yrteillä (20 min).

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, wc/kylpyhuone. Huoneissa on kokolattiamatto. Allergiahuoneissa on parkettilattia ja allergikoille sopivat tyynyt. Allergiahuoneet sijaitsevat 3.kerroksessa. Huoneiden koko n. 20 m2.


Superior huone 1-2 hengelle. Jokinäköalalla olevissa huoneissa on tv, puhelin, wc/kylpyhuone. Huoneissa on kokolattiamatto. Allergiahuoneissa on parkettilattia ja allergikoille sopivat tyynyt. Koko n. 20 m2.


Perhehuone koostuu kahdesta vierekkäisestä väliovellisesta huoneesta. Huoneessa on neljä normaalikokoista vuodetta, puhelin, tv, wc/kylpyhuone. Koko n. 43 m2.


Junior sviitti on yhden huoneen avara nurkkahuone, josta on panoraamanäkymä Emajoelle ja Tarton Vanhaankaupunkiin. Huoneessa on tv, puhelin, kokolattiamatto, suihkutilassa kylpyamme. Huone n. 35 m2.


Sviitti on kahden huoneen nurkkahuoneisto, josta on panoraamanäkymä Emajoelle ja Tarton Vanhaankaupunkiin. Huoneistossa on puhelin, 2 televisiota, ruokapöytä ja neljä tuolia sekä neuvottelupöytä. Makuuhuoneen vieressä on suihkutila, jossa on kylpyallas, lisäksi erillinen vieras-wc. Sviitit sijaitsevat 3., 4. ja 5. kerroksessa. 3. kerroksen sviitissä parkettilattia, muissa kokolattiamatto. Huone n. 50 m2.


Saunallinen sviitti on nurkkahuoneisto, josta on panoraamanäkymä Emajoelle ja Tarton Vanhaankaupunkiin. Huoneistossa on puhelin, 2 televisiota, ruokapöytä ja neljä tuolia sekä neuvottelupöytä, ylellinen sauna- ja suihkutila, josta on näköala Emajoelle. Koko n. 50 m2.


Invahuoneessa on tv, puhelin, wc/kylpyhuone. Koko n. 25 m2.

Osoite: Soola 6, 51014 Tartu
Puhelin +372 733 7180
Kotisivut: www.dorpat.ee
Sähköposti: info@dorpat.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Onnittelupaketit
  • Lippupalvelu
  • Konferenssi- ja juhlakeskus hotellin sivurakennuksessa Tasku-keskuksen 4. kerroksessa. 10 erikokoista salia. Kahvi- ja lounastarjoilu mahdollista.

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma–pe 7:00–10:00, la–su 7:00–11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard ja AmericanExpress
  • Hotelli hyväksyy pienet lemmikkieläimet lisämaksusta