Ikaalisten matkatoimisto

Hotel Pallas

Tarton keskustan kävelykadun päässä sijaitseva Pallas hotelli kiehtoo erinomaisella sijainnillaan, nykyaikaisella lasijulkisivullaan ja 1920-luvun Pallas-koulukunnan taiteilijoiden maalauksista vaikutteita saaneella sisustuksellaan, joka on saanut myös Viron arkkitehtiliiton vuosipalkinnon. Hotelli sijaitsee Tarton keskustan solmukohdassa, jossa pääkatu ja kävelykatu risteävät, paikassa jossa vanhakaupunki ja nykyaikaiset rakennukset kohtaavat.

Tietoa Pallas hotellista

Keskustassa kävelykadun päässä oleva hotelli on avattu 1999 ja remontoitu 2011. Hotellissa on 5 kerrosta ja 62 huonetta. Hotellissa on sekä savuttomia ja savullisia huoneita. Hotellissa on tallelokerot vastaanotossa.

Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin ja wc/kylpyhuone. Huoneissa on kokolattiamatto. Suurin osa huoneista savuttomia. Koko n. 16-22 m2.


Allergiahuoneissa on tv, puhelin ja wc/kylpyhuone. Huoneissa on parkettilattia ja allergikoille sopivat petivaatteet. Huoneet sijaitsevat 3.kerroksessa. Koko n. 16-20 m2.


De Luxe huoneissa on tv, puhelin ja wc/kylpyhuone. Huoneissa on kokolattiamatto sekä isot ikkunat keskustaan päin (huoneisiin saattaa kuulua liikenteen ääntä). Koko n. 25 m2.


Invahuoneissa on tv, puhelin, hälytyspainikkeet, wc/inva-kylpyhuone sekä kokolattiamatto. Koko n. 16-22 m2.


Sviiteissä on makuuhuone ja oleskelutila, tv, puhelin, wc/kylpyhuone, kokolattiamatto sekä isot ikkunat keskustaan päin (huoneisiin saattaa kuulua liikenteen ääntä). Koko n. 32 m2.

Osoite: Riia mnt. 4, 51004 Tartu
Puhelin: +372 730 1200
Kotisivut: www.pallas.tartuhotels.ee
Sähköposti: pallas@tartuhotels.ee


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Onnittelupaketit
  • Huonepalvelu
  • Kokoustilat sekä kokoustarjoilut

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma–pe 7:00–10:00, la–su 8:00–11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Euro Mastercard ja AmericanExpress
  • Pienet lemmikit hinta 15 eur/vrk