Ikaalisten matkatoimisto

Lydia Hotel

Vanhankaupungin ilmapiiriä ja modernia arkkitehtuuria yhdistävä hotelli avasi ovensa Tarton Raatihuoneentorin takana Toomemäen rinteellä kesällä 2016. Huoneista on näkymä Toomemäelle, Pirogov-puistoon, kaupungintalolle tai Ülikooli-kadulle.

Tietoa Lydia hotellista

Vanhankaupungin historiallisella aluella sijaitseva Lydia hotelli on avattu 2016. Hotellissa on 5 kerrosta ja 70 huonetta. Koko hotelli on savuton. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Hotellin vastaanotossa on tallelokerot.
Bussi jättää/hakee Vanemuise Teatterin alimmalle parkkipaikalle noin 300 m päässä hotellilta.

Hotellin asiakkaiden käytössä on Spa Loungen rentoutumisosasto, valo- ja aromihoitoa tarjoava sanariumi, löyly- ja höyrysauna ja pieni uima-allas rantatuoleineen. Spa Lounge avoinna joka päivä klo 07:30 – 11:00 (ei maanantaina) ja klo 17:00-23:00.
Fitness Club on auki 24/7 ja sen käyttö sisältyy myös huonehintaan.

Hotellin tapahtumakeskus on oivallinen paikka merkkipäiväjuhlien, seminaarien tai kokousten järjestämiseen.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä Spa Loungen renoutumisosaston ja Fitness Clubin käyttö.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Klassikko huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, kylpyhuone suihkulla, aamutakki- ja tossut ja kokolattiamatto. Huoneet sijaitsevat hotellin uudessa siivessä, josta näköala Toomemäelle tai sisäpihalle. Huoneissa laadukkaat allergiaa aiheuttamattomat sängyt (2 erillistä sänkyä tai parivuode). Koko n. 20-24 m2.


Superior huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, kylpyhuone suihkulla, aamutakki- ja tossut ja kokolattiamatto. Osassa huoneista vuodesohva tai nojatuoli. Huoneet sijaitsevat hotellin uudessa osassa, josta näköala Raatihuoneentorille, Toomemäelle tai Pirogovinpuistoon. Huoneissa laadukkaat allergiaa aiheuttamattomat sängyt (2 erillistä sänkyä tai parivuode). Koko n. 30-40 m2.


Executive huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, kylpyhuone suihkulla ja ammeella, aamutakki- ja tossut ja parkettilattia. Huoneet sijaitsevat hotellin vanhassa osassa 4.kerroksessa. Huoneissa laadukkaat allergiaa aiheuttamattomat sängyt (2 erillistä sänkyä tai parivuode). Koko n. 30-36 m2.

Osoite: Ülikooli 14, 51003 Tartu
Puhelin: +372 733 0377
Kotisivut: www.lydia.ee
Sähköposti: reception@lydia.ee


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Polkupyörän vuokraus
  • Kokoustila (tapahtumakeskus) sekä kokoustarjoilut
  • Parkkipaikka 20 eur/vrk, 11 paikkaa, ei voi varata etukäteen

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen klo 7:00–11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard