Ikaalisten matkatoimisto

V Spa Hotel & Conference Centre

Tarton keskustassa sijaitseva uusi V Spa hotelli avattiin joulukuussa 2016. Tämä uusi, Etelä-Viron isoin kylpylä- ja konferenssihotelli tarjoaa tasokkaan majoituksen romanttisissa Superior huoneissa. Hotelli sopii kaikille, jotka haluavat lomansa aikana myös nauttia Spa- ja saunaosaston monipuolisesta tarjonnasta. Kylpylässä on myös hoito-osasto, jossa on tarjolla erilaisia kauneushoitoja.

Tietoa V Spa hotellista

Keskustassa sijaitseva uusi, Tarton ensimmäinen kylpylähotelli avattiin joulukuussa 2016. Hotellissa on 4 kerrosta ja 86 huonetta. Koko hotelli on savuton. Kaikissa huoneissa on ilmastointi.

Spa- ja saunaosasto on yksi Etelä-Viron suurimmista. Tilava allasosasto sijaitsee 4. kerroksessa ja sieltä löytyy ison altaan lisäksi mm. porealtaita, japanilainen kylpy, lastenaltaat sekä rentoutumisallas hierovine virtoineen. Saunamaailmassa on 11 erilaista saunaa eri kosteus- ja lämpötiloilla. Kylpylän erikoisuutena on suolamaailma josta löytyy suola-allas ja suolasaunoja. Spa baarissa on tarjolla kevyitä aterioita ja juomia. Spa- ja saunaosasto on auki päivittäin klo 09:00 – 22:00.

Wellness hoito-osastolla on 11 modernia hoitohuonetta, joissa tarjotaan ylellisiä kauneushoitoja.
Monipuoliseen hoitotarjontaan pääset tutustumaan täältä.

Matkustajat jätetään Pallas hotellin eteen, josta vajaa 100 m kävelymatka V Spa hotellille. Kotiinlähtöpäivänä bussi lähtee myös Pallas hotellin edestä.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä Spa-osaston sisäänpääsy. Huonehintaan ei sisälly suolamaailman sisäänpääsy.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hotellin kotisivut

Huoneet

Superior huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, wc/kylpyhuone ja kokolattiamatto. Huoneet sijaitsevat 3. ja 4. kerroksissa. Koko noin 20 m2.


Superior allergiahuone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, wc/kylpyhuone ja parkettilattia. Huoneet sijaitsevat 3. ja 4. kerroksissa. Koko noin 20 m2.


De Luxe huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, wc, kylpyhuone poreammeella, kokolattiamatto. Huoneet sijaitsevat 3. ja 4. kerroksissa. Koko noin 25 m2.


Sviitti 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, puhelin, wc, kylpyhuone poreammeella, kokolattiamatto. ja silitystarvikkeet. Koko noin 68 m2. Hintaan sisältyy myös pääsylippu vapaasti valittuun Tarton yökerhoon.

Osoite: Riia 2, 51004 Tartu, Estonia
Kotisivut: www.vspahotel.ee
Sähköposti: info@vspahotel.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Parkkipaikka 10 eur/24h
  • Kokoustilat

Muita lisätietoja

  • Buffet-aamiainen ma–pe 7:00–10:00, la–su 8:00–11:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa ja Mastercard