Ikaalisten matkatoimisto

Toila Spa

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Kylpylässä tarjotaan klassisia kylpylähoitoja mm. neurologisiin ongelmiin, niveltulehduksiin, sydämen ja verenkierron sekä hengitysteiden vaivoihin. Mielenkiintoinen erikoisuus on -140 asteinen kylmähoito, joka polttaa kerralla 2000 kcal ja sen sanotaan auttavan poistamaan myös selluliittia. Vaikka Toila on suomalaisille vielä vähän tuntematon kohde, rohkenemme kuitenkin suositella kokeilemaan!

Tietoa Toila Spasta

Toila Spa sijaitsee korkealla rantatörmällä,Toila-Oru puiston vieressä, noin 2 h ajomatkan päässä Tallinnasta. Hotelli on rakennettu v. 1990 ja peruskorjattu v. 2005. Hotellissa on 9 kerrosta ja 140 huonetta. Hotellissa on tallelokerot vastaanotossa, lapsille leikkimaailma. Hotellihuoneet ovat savuttomia. Kylpylässä on 2 tupakointitilaa ja huonekäytävien lopussa olevilla parvekkeilla saa tupakoida. Huoneissa ei ole ilmastointia. Viikon viihdeohjelma löytyy infotaululta vastaanoton vieressä.

Kylpyläosastolla on sauna- ja uima-allasosasto, infrapunasauna, aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, löylysauna, 25 m uima-allas, lepo- ja vesihieronta-allas sekä porealtaita.
Sauna- ja uima-allasosastolle ei pääse hissillä.
Kauneuskeskuksessa on kampaaja/parturi, kasvohoidot, jalkahoidot, manikyyrit (myös geelikynsien laitto). Info ja varaukset p.+3723342936. Aukioloajat Ma-Pe 10:00 – 18:00, La 10:00 – 16:00.
Wellness-keskus Orhidee on luxus-lomaa nauttiville aikuisille asiakkaille (lisämaksusta)– sieltä löytyy höyry- ja hunajasauna, suomalainen sauna, japanilainen sauna sekä vedenalaisen hieronnan allas. Trooppisessa puutarhassa on mahdollista nauttia kahvista, teestä ja hedelmistä mukavissa lepotuoleissa (sisältyvät sisäänpääsymaksuun). Ikäraja 18 vuotta!

Kylpylän vieressä sijaitsevassa Orun puistossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet kauniine nähtävyyksineen, mm. linnan puiston terassialue ja Noitametsän paviljonki. Hotellin vastaanotosta saa puiston karttoja. Minigolfrata palvelee keväästä syksyyn.

Savihuone tarjoaa uusia kokemuksia luoville ihmisille. Savihuoneessa voi lisämaksusta askarrella jotain mukavaa. Sen toiminta on ajateltu vähintään 14-vuotiaille, nuoremmat ovat tervetulleita aikuisen kanssa.

Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä kylpyläosaston, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen käyttö aukioloaikoina.

Kylpylässä on paljon portaita, joten emme suosittele sitä liikuntarajoitteisille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kylpylän kotisivut

Huoneet

Standard huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv ja wc/kylpyhuone. Huoneissa ei ole parveketta. Osassa huoneista WiFi (WiFiä ei 5.kerroksen huoneissa). Huoneet vaatimattomasti sisustettu.


Allergia huone 1-2 hengelle. Huoneissa on tv ja wc/kylpyhuone. Huoneissa ei ole parveketta. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Huoneissa ei ole WiFiä. Huoneet vaatimattomasti sisustettu.


Sviitissä on erillinen olohuone ja makuuhuone (parisänky), tv, kokolattiamatto ja wc,/kylpyhuone.

Etukäteen ostettavissa olevat puoli- ja täysihoitopaketit

Puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (muina päivinä aamiainen ja päivällinen) sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö.


Täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö.


Yhteensä 9 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (muina päivinä aamiainen ja päivällinen) sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 9 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 18 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (muina päivinä aamiainen ja päivällinen) sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 18 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 15 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (muina päivinä aamiainen ja päivällinen) sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 15 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 36 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, puolihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen (muina päivinä aamiainen ja päivällinen) sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!


Yhteensä 36 hoitoa, lääkinnällinen konsultaatio, täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen sekä uima-hallin, saunakeskuksen, kuntosalin ja Aroma-rentoutushuoneen rajoittamaton käyttö aukioloaikoina ja kylpytakin käyttö. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hinta ei sisällä hoitoja. Hoitovalikoima: Käsihieronta (paikallinen, 20 min, joka toinen päivä), Konehieronta, Relax-sohva, Kone-jalkahieronta „Marutaka“, Porekylpy Kuolleenmeren suolalla (joka toinen päivä), Yrtti-porekylpy (joka toinen päivä), Hiilikappokaasukylpy, Kontrastikylpy, Kuiva hiilihappokaasukylpy, Magnesiumkloridi jalkakylpy, Istumasuihku, UVK- (tubus-kvartsi), Valohoito, Magneettihoito, amplipulssi, ultraääni Darsonvalisaatio, ultraviolettisäteily, suurtaajusvirrat, laserhoito, Inhalaatio, Lämpöhoito-parafango, rypsy, muta (2 paikoitusta), Liikuntahoito- uimalassa tai salissa (ryhmä- tai yksityistunti) ja Karboxy-terapia (hoitopaketissa alk. 6 yötä). HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja!

Etukäteen ostettavissa olevat ruokailupaketit

Lounaspaketti sisältää lounaan perilläolopäivinä (ei saapumis- ja lähtöpäivinä). Lounas tarjoillaan klo 12:30-15:00.


Illallispaketti sisältää illallisen perilläolopäivinä (ei lähtöpäivänä). Illallinen tarjoillaan klo 17:30-20:00.

Osoite: Ranna 12, 41702 Toila.
Puhelin +372 33 42 900
Sähköposti: info@toilaspa.ee
Kotisivut: www.toilaspa.ee


Vastaanotto auki
24 h
Sisään­kirjautuminen
16:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Maksulliset lisäpalvelut

  • Polkupyörien vuokraus
  • Kävelysauvojen vuokraus
  • Onnittelupaketit
  • Kokoustila max 80 hengelle, neuvotteluhuoneet 12 ja 30 hengelle, bankettisali max 26 hengelle

Muita lisätietoja

  • Aamiainen klo 7:00-10:00, lounas klo 12:30-15:00, illallinen klo 17:30-20:00
  • Hyväksytyt maksuvälineet käteinen, Visa, Mastercard ja AmericanExpress