Vihula

Vihula on Länsi-Virumaan maakunnan pohjoisosassa sijaitseva kunta, joka rajoittuu Suomenlahteen. Lahemaan kansallispuisto käsittää 60% kunnan pinta-alasta, ja 70% pinta-alasta on metsää.

Vihulan kunnan pinta-ala on 264,28 neliökilometriä ja sen asukasluku on n. 1 925. Kunnan alueella sijaitsee kuuluisat Vihulan, Palmsen ja Sagadin kartanot sekä Toolsen piraattilinnan rauniot. Lahemaan alueella sijaitseva Altjan kylä on alueen parhaiten säilynyt vanha rantakylä. Lisäksi Vihulasta iso osa kuuluu Lahemaan kansallispuistoon, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet luonnossa liikkumiseen. Lahemaalta löytyy kivisiä ja hietikkoisia rantoja, maalauksellisia suomaastoja, mäntymetsiä, rantatörmiin leikkautuneita jokia sekä jääkauden alueelle kuljettamia siirtolohkareita.

Tutustu majoituskohteeseen

Hurmaava Vihulan kartano sijaitsee Pohjois-Virossa, vain 90 km:n päässä Tallinnasta luonnonkauniilla paikalla Lahemaan kansallispuistossa. Kartanon huoneet sijaitsevat yhteensä 7 eri rakennuksessa eri puolilla kartanopihaa. Jokaisessa rakennuksessa ja huoneessa on omanlaisensa tunnelma. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu matkoihin