Ikaalisten matkatoimisto

Vihulan kartano

Hurmaava Vihulan kartano sijaitsee Tallinnasta n. 90km:n päässä. Itämeren rannalle on noin 4 km. Kartano sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Mustojajoen varrella Lahemaan kansallispuistossa.

Historiallinen ja elegantti 1500-luvulta peräisin oleva Vihulan kartano on loistavaa vaihtelua kaupunkielämän kiireelle. Vihulan kartano koostuu kahdesta päärakennuksesta ja 25 pienemmästä rakennuksesta. Tämä luonnonkauniilla alueella sijaitseva kartano on Baltian ensimmäinen kartanokylpylä, joka tarjoaa tarjoaa täydellisen pakopaikan kiireisestä kaupunkielämästä. Paikka sopii myös hyvin juhlapäivien viettoon.

Kartanoissa  on yhteensä 75 huonetta.  Kartanosta löytyy SPA-osasto, josta löytyy 8 hoitohuonetta, kuntosali, aurinkoterassit, poreallas ja sauna. Sen lisäksi siellä on myös ravintola ja baari. Läheisyydessä on on 50 hehtaaria Lahenmaan kansallispuistoa, jossa on mahdollista harrastaa vaikkapa golfia tai vain kierrellä luonnossa kävellen tai golfautolla.

Huoneet sijaitsevat yhteensä 7 eri rakennuksessa, joista jokaisessa on oma viehätysvoimansa. Takakartanosta, joka on rakennuksista vanhin, on mahtavat näkymät kartanopihalle ja jokivarteen. Kartanon päärakennuksesta on näkymä koko kartanopihalle sekä lähimetsään vanhalle Pesularakennukselle, joka on myllylammen äärellä. Vilja-aitta -rakennus sekä Vaunutalli sijaitsevat molemmat kartanon puistossa, toisella puolella on näkymät kartanon omenapuutarhaan. Vodkatislaamolta, joka oli ennen kartanon ylpeys, on näkymät myllylammelle ja Mustoja joelle. Ja Navetta rakennus sijaitsee Vihulan torin laidalla. Vain päärakennuksesta löytyy hissi.

Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Huoneet

Huoneet sijaitsevat 5 eri rakennuksessa ja ovat tämän vuoksi hieman eri näköisiä.


Zen luokan ylellisistä huoneista avautuu maisemat kartanon puistoon tai joelle päin. Huoneissa on luonnonkivinen kylpyhuone. Zen huoneet sijaitsevat 3 eri rakennuksessa, joten huoneissa on eroavaisuuksia.


Tilavissa ja ylellisissä ZEN Deluxe huoneissa on luonnonkivinen kylpyhuone. Huoneet sijaitsevat 2 eri rakennuksessa.


ZEN sviitit tarjoavat samanlaista ylellisyyttä kuin ZEN huoneet, mutta sviiteissä on lisäksi myös erillinen ruokasali. Sviiteistä avautuu myös parhaimmat näköalat. Sviittejä on yhteensä 9 erilaista.

Puhelin: +372 326 4100
Faksi: +372 326 4103
Sähköposti: info.vihula@uhotelsgroup.com
Hotellin internetsivut


Vastaanotto auki
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Lisätietoja

Huoneet

  • Standard
  • ZEN
  • ZEN Deluxe
  • ZEN Suite

Nähtävyydet

  • Itämeren syrjäiset hiekkarannat 4km
  • Altjan kalastajakylä 6km
  • Sagadin barokkikartano 6km
  • Palmsten kartano 14km
  • Käsmu "kapteenin kylä" 20km
  • Rakvere 25km