Koko perheen kylpylälomat

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron ja kotimaan parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät  niin Virossa kuin kotiamassa odottavat sinua ja perhettäsi.  Tutustu ja löydä oma riemulomasi lasten kanssa täältä!


Kalev Spa Tallinnassa – loistava sijainti & uusittu, upea  vesipuisto!

Tyttö ui uima-altaassa

Kalev Spa

Sijaintinsa puolesta  Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto tarjoaa erinomaiset puitteet riemukkaalle kylpylälomalle. Sen sijainti lähellä satamaa ja kaupunkia mahdollistaa monipuolisen perheloman. Uusittu vesipuisto ja ammattikilpailuunkin tarkoitettu 50 metrin uima-allas ovat kaikenkokoisten ja – ikäisten  vesipetojen kestosuosikkeja.  Lapset viihtyvät liukumäessä ja perheen pienimmät lasten altaassa. Allasosastolta löytyy lisäksi  virtaus-rentoutumisallas ja allasbaari. Kylpylä tarjoaa aikuisille hemmottelevia hierontoja ja kauneus- sekä terveyshoitoja. Perheen tarpeisiin löytyy suuriakin huoneratkaisuja, joihin mahtuu jopa 7 henkilöä.


Viimsi Spa – paljon hauskaa koko loman ajaksi!

Tallinn Viimsi - Atlantis H2O Aquapark

Atlantis H2O Aquapark

Viimsi Spa on  suuri monitoimikylpylä, jonka vuoksi se soveltuu erinomaisesti lapsiperheille. Sieltä löytyy iso lasten leikkikeskus, 3 erilaista vesipuistoa, joista lasten suosikki lienee Atlantis H2O-vesipuisto pitkine liukumäkineen, joka on lisämaksullinen. Matkan hintaan sisältyy koko perheen tunnelmallinen vesipuisto. Sieltä löytyvät  uima-allas 25 m, lastenallas, tavallinen sauna, höyrysauna, poreallas sekä erilaisia saunoja kuten höyry-, suolakivi-, suola – ja kataja-, ja höyrysauna sekä erikokoisia ja -muotoisia rentoutumis- ja porealtaitaja.  Spa18+ on tarkoitettu aikuisille lomailijoille. Kylpylän kauneuskeskuksessa voi nauttia  rentouttavista hoidoista. Monipuoliset ’Viimsin palvelut ovat aivan hotellin vieressä, kuten lähellä sijaitsevat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut, joista koko perhe pääsee nauttimaan. Hotellista  löytyy myös  elokuvateatteri 3D ja 5D tekniikalla. Uimisen ja ulkoilun välissä ehtii nauttia hotellin useiden ravintoloiden palveluista. Osa palveluista on lisämaksullisia. Hotellin huoneet soveltuvat isollekin perheelle. Viimsissä riittää tekemistä pidemmänkin loman verran!


Tervise Paradiis Pärnussa – loputon merenranta & mahtava vesipuisto

Tervise Paradiis vesipuisto

Vesipuistossa viihtyy koko perhe

Tervise Paradiis-kylpylän sisälle kätkeytyy suuri vesipuisto, johon mahtuu kerralla jopa 700 ”vesipetoa”.  Täällä voit laskea  liukumäkiä, hyppätä ja sukeltaa putouksissa tai pulahtaa vaikka ulkoaltaaseen, joka on auki myös talvella. Hurjimmat laskettelijat nautiskelevat  100 metriä pitkän liukumäen vauhdista, pienemmät polskuttelijat seikkailevat lyhyemmissä putkiliukureissa ja  seikkailualtaassa. Vuoristojoki koskineen ja uima-altaan kiipeilyseinä   takaavat lisänautintoja vesiseikkailuihin.  Välillä voi rentoutua saunassa ja jatkaa porealtaisiin lekottelemaan. Kesäisin ei tietenkään kannata jättää väliin upeaa hiekkarantaa, joka alkaa melkein kylpylän takapihalta.  Matalaa rantaa riitää silmänkantamattomiin. Kylpylästä löytyvät  lisäksi  keilahalli ja Pärnun suurin kuntosali. Huoneisiin mahtuu suurempikin perhe. Tervise Paradiis on ollut  perheiden kestosuosikki jo vuosien ajan. Siitä  pitävät huolen paitsi riemukas vesipuisto myös monipuoliset hyvinvointi palvleut.


Aqva Hotel & Spa – rentoja riemuja ja historian havinaa Rakveressa

Aqva Spa lasten allas

Aqva Hotel & Spa sijaitsee historiallisen noin 100 km päässä Tallinnasta Rakveren linnan läheisyydessä Monipuolinen vesipuisto ja saunaosasto tarjoavat elämyksiä lapsiperheille erilaisilla vesialtaillaan, kuntouintialtaallaan sekä vesiliukumäkineen. Perheen pienimmät voivat polskutella turvallisesti kahdessa lasten altaassa. Useat erilaiset saunat tarjoavat lepohetken vesileikkien välissä. Kylpylän laadukkaat itämaiset hoitomuodot takaavat rentouttavia hetkiä aikuisille. Huoneisiin mahtuu jopa 7 henkinen perhe.
Kylpylän vieressä sijaitseva Rakveren linna tarjoaa keskiaikaista tunnelmaa ja kesäisin siellä on paljon esityksiä ja tekemistä oman kolikon takomisesta lähtien. Lisäksi Rakveressa on mielenkiintoinen Poliisimuseo, jossa pääsee oikeasti laatimaan vaikkapa profiilikuvaa rikollisesta. Aqva Spa ja Rakveren kaupunki tarjoavat ihanan, rentouttavan loman koko perheelle.

Loma Suomessa on aina vailla vertaa! Oman maamme perhekylpylät tarjoavat monipuolisia palveluita,  joista löytyy tekemistä isommallekin perheelle. Pakkaa siis perhe autoon ja suuntaa nokka kohti kotimaan kylpyläseikkailuja!


 

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kylpyläallas ja silta

Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikkissa riittää harrastumahdollisuuksia. Kylpylän omassa vesipuistossa nautitaan hurjista vauhdeista 45 metrkin pituisessa vesiliukumäessä, jonka jälkeen voi rentoutua  lämpimissä porealtaissa. Tropiikista löytyy lisäksi 10 metriä leveä vesiputous ja muita vesihierontapisteitä, vastavirtajoki sekä turvallinen lastenallas perheen pienimmille. Välillä voi käydä heittämässä löylyt sisä- tai rantasaunassa.  Lapset viihtyvät hotellin Angry Birds Activity–puistossa. Kylpylän rentouttavia hemmotteluhoitoja kannattaa myös kokeilla.
Kylpylän ulkopuolella  aktiviteetteja riittää pidempäänkin lomaan. Kokeile vaikkapa vauhdikasta koskenlaskua, melontaa tai maastopyöräilyä. Patikkretken jälkeen luonnon helmassa maistuu ateria hotellin ravintoloissa.  Lähellä sijaitsevassa Rukan hiihtokeskuksessa voi harjoitella vaikkapa lumilautailua.

Tutustu myös

Perhelomista löydät iloiset valmismatkat suosituimpiin matkakohteisiin. Perhelomalla lasten kanssa tekemistä ja nähtävää riittää kaiken ikäisille.

Lue lisää perhelomista

Lue lisää kylpylöistä

Kalev Span mainio sijainti keskellä Tallinnan palveluita tekee siitä ihanteellisen rentoutumispaikan lyhyemmäksi ja myös pidemmäksi aikaa. Uudistettu vesipuisto on koko perheen suosikki! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Kalev Spa Hotellista ja Vesipuistosta

Tallinn Viimsi Spa on täyden palvelun kylpylähotelli, joka sijaitsee vain 11 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta rauhaisalla Viimsin alueella. Viimsi Span allasosasto hemmottelee porealtaineen, lisäksi kylpylästä löytyy kuntouimareille sopiva rata-allas. Kauneus- ja hoito-osastolta voit varata laajasta valikoimasta hemmottelevia ja terveyttä vaalivia hoitoja. Lapsiperheille Viimsi Spa tarjoaa jättimäisen leikkihuoneen sekä hyvän mahdollisuuden vieraille viereisessä Atlantis H2O Aqua Park -vesipuistossa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Laadukas hyvinvointikylpylä tarjoaa elämyksiä niin rauhaa etsiville nautiskelijoille kuin riemullisempaa tekemistä koko perheelle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee Rukan ja Kuusamon välissä. Hotelli tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja vapaa-ajanpalveluita ympäri vuoden, niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoille. Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuva Ruka on vain lyhyen matkan päässä.

Lue lisää