Kolmården, risteily- ja hotellimatkat

ruotsi-kolmarden-046

Tutustu maailman eläimiin viidakoista, savanneilta, meristä ja metsistä! Kohtaat kaikki eläimet yhdessä paikassa, Ruotsin Kolmårdenissa. Gorillasaarella näet veljekset Enzon ja Echon pitämässä hauskaa ja tiikerimaailmassa kohtaat kauniit ja uhanalaiset siperiantiikerit. Leikkisät hylkeet ja delfiinit hauskuuttavat esityksissään. Pidäthän kiinni lakistasi, sillä petolintujen showssa linnut lentävät vapaana! Jännittävä gondolirata vie sinut eläinten yläpuolelle ja pääset nauttimaan upeista näköaloista. Gondolivaunusta näet eläinten liikkeet ja kuulet niiden äänet, aivan kuin kulkisit oikealla savannilla! Hurjassa Wildfire vuoristoradassa riittää vauhtia!

Tutustu Kolmårdenin risteilymatkavaihtoehtoihin

Kolmårdenin hotellimatkat Turusta

Kolmårdenin hotellimatkat Helsingistä

Kolmårdenin hotellimatkat meno Turusta, paluu Helsinkiin

Voit lähteä Kolmårdeniin myös omalla autolla. Tutustu oman auton paketteihin!

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin

Lue lisää matkan Kolmårdenista

Ruotsissa sijaitseva Kolmårdenin eläinpuisto tarjoaa elämyksiä sekä isoille, että pienille.

Lue lisää Kolmårdenin eläinpuistosta

Bamsen maa on täynnä touhua. Pääset tapaamaan Bamsen ystävineen ja vierailemaan heidän kodeissaan.

Lue lisää Kolmårdenin Bamsen maasta

Tutustu Kolmårdenin hurjaan puuvuoristorataan Wildfireen.

Lue lisää vuoristoradasta

Tutustu Tukholmaan

Tukholma on kansainvälinen merenrantakaupunki joka häikäisee kulttuuritarjonnallaan, ostosmahdollisuuksillaan, arkkitehtuurillaan, nähtävyyksillään ja gourmet-elämyksillään...

Tutustu Tukholman tarjontaan

Tukholman kaunis luonto, upea arkkitehtuuri ja kansainvälinen tunnelma tarjoavat jokaiselle jotakin. Tukholmassa riittää nähtävää ja tehtävää moneksi kerraksi.

Tutustu Tukholman nähtävyyksiin

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Laivat Helsingistä

Tule viihtymään, rentoutumaan ja tekemään ostoksia Silja Serenadelle, jolta löydät toisen Itämeren ainoista kävelykaduista! Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle!

Lue lisää

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää

Laivat Turusta

Lähde mukaan nauttimaan laivamatkasta yhdellä Itämeren uusimmista laivoista! Baltic Princess tarjoaa monipuolista tekemistä ja kokemista viikon jokaisena päivänä aivan kaiken ikäisille.

Lue lisää

Silja Galaxy tarjoaa hyvät puitteet merimatkalla ravintoloineen ja ostospaikkoineen. Lapset viihtyvät uudistetussa Silja Land leikkipaikassa.

Lue lisää Silja Galaxysta