Kolmården – Suuri eläinpuisto

Matkat Kolmårdeniin kesällä 2020

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, eläinten kuninkaat – mahtavat leijonat, jyhkeät karhut, apina-veijarit sekä savannien pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Kolmårdenin eläinpuistossa eläinsafariajelu on täynnä jännitystä. Safarilla kuljetaan gondolivaunulla eläinten yläpuolella. Nautit upeista näköaloista, näet eläinten liikkeet ja kuulet niiden äänet. Aivan kuin kulkisit keskellä viidakkoa!

Bamsen maailmassa riittää varmasti hämmästeltävää sekä perheen isommille, että pienimmille. Perheen hurjapäille vauhdin huumaa tarjoavat huvipuistolaitteet. Eläintarha on loistava vaihtoehto koko perheen kesälomamatkalle. Kolmårdenin eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman, joka muistetaan pitkään! Kauttamme varaat kätevästi ja edullisesti Kolmårdenin matkapaketit koko perheelle. Lähtöjä Kolmårdeniin on sekä Helsingistä että Turusta ja voit valita joko hotellimatkan tai Kolmårdenin risteilyn.

Kolmårdenin matkat Turusta:

Kolmårdenin matkat Helsingistä:

Kolmården tarjoaa seikkailuja koko perheelle

Life-delfiinishow

Life-delfiinishow on maailmanluokan kokemus täynnä naurua, väristyksiä, hienoa tunnelmaa ja upeita elämyksiä. Näytös on ihastuttanut ja temmannut mukaansa tuhansia ihmisiä eri puolilta maailmaa!

Bamsen maailma

20 000 neliömetrin alueelle levittäytyvä ihastuttava Bamsen maailma on lasten suosikki. Alue on täynnä erilaisia ratoja, leikkialueita, puistoja, kauppoja ja ruokailumahdollisuuksia.

Safarikolmarden-ruotsi-031

Kolmårdenin vetonaula on ainutlaatuinen Safari. Siellä voi kokea upeat villieläimet lähietäisyydeltä. Gondolivaunuissa leijutaan kevyesti alapuolella kulkevien karhujen, hirvien, kirahvien ja leijonien yllä.

Wings-petolintushow

Petolintushow:n pääosassa ovat vapaina lentävät linnut. Katso huuhkajaa, joka lentää melkein pelottavan läheltä. Pidä siis kätesi ja jalkasi alhaalla. Jännittävä show lumoaa.

Tiger World

Tiger Worldin pitkässä tunnelissa sinun ja tiikereiden välissä on vain lasi-ikkunat. Voit melkein tuntea kissapedon hengityksen…

Norsunäytöskolmarden-ruotsi-019

Kolmårdenin norsut odottavat sinua Kolosseumissa. Norsunäytöksessä kerrotaan norsuyksilöistä ja koko lajista sekä näytetään, miten norsuja koulutetaan.

Laitteet

Erilaisia laitteita lapsille löytyy Marine Worldista ja Bamsen maailmasta. Alueilla on esimerkiksi kaksi kutkuttavaa maisemarataa, keinuvia laivoja, autorata. Perheen pienimmät viihtyvät Bamsen hunajapurkkikarusellissa. Hurja Wildfire vuoristorata tarjoaa vauhdin hurmaa yli 110 kilometrin tuntinopeudella.

Eläinnäytökset

Kaikkialla puistossa näkyy eläintenhoitajia näyttämässä, miten eläimiä ruokitaan sekä miten niitä koulutetaan ja niiden ympäristöä elävöitetään. Samalla saat tietoa hurmaavista eläinyksilöistä, lajeista ja millaista hoitajien työskentely on eläinten parissa. Opettavaisissa näytöksissä pääosissa ovat esimerkiksi karhut, nelisormimangustit, Etelä-Amerikan eläimet ja tiikerit.

Kaikki elämykset sisältyvät pääsymaksuun!

Kolmårdenista löytyy tekemistä koko perheelle

Bamsen maa on täynnä touhua. Pääset tapaamaan Bamsen ystävineen ja vierailemaan heidän kodeissaan.

Lue lisää Kolmårdenin Bamsen maasta

Tutustu Kolmårdenin hurjaan puuvuoristorataan Wildfireen.

Lue lisää vuoristoradasta

Vietä 2 päivää Kolmårdenissa!

Yhdistä Kolmården ja Tukholma!

Vietä päivä Kolmårdenissa ja nauti laivojen tarjonnasta Kolmårdenin risteilyllä!

Lähde Kolmårdeniin omalla autolla

Meiltä saat ostettua näppärästi myös oman auton paketit Kolmårdeniin.

Tutustu oman auton paketteihin