Kolmården

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, eläinten kuninkaat – mahtavat leijonat, jyhkeät karhut, apina-veijarit sekä savannien pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä!

Kolmårdeniin pääsee helposti myös omalla autolla. Eläinpuisto sijaitsee noin 160 kilometrin päässä Tukholmasta. Kolmården on kuin suuri elämyspuisto. Ihmeellisten villieläinten lisäksi sieltä löytyy  Bamsen maailma, safaripuisto, delfinaario ja huvipuisto. Gorillasaarella näet veljekset Enzon ja Echon pitämässä hauskaa ja tiikerimaailmassa kohtaat kauniit ja uhanalaiset siperiantiikerit. Leikkisät hylkeet ja delfiinit hauskuuttavat esityksissään. Pidäthän kiinni lakistasi, sillä petolintujen showssa linnut lentävät vapaana!

Safaripuistossa koet eläimet lähietäisyydeltä ilmasta käsin. Eläinsafariajelu on täynnä jännitystä. Safarilla kuljetaan gondolivaunulla eläinten yläpuolella. Nautit upeista näköaloista, näet eläinten liikkeet ja kuulet niiden äänet. Aivan kuin kulkisit keskellä viidakkoa!

Bamsen maailmassa riittää varmasti hämmästeltävää sekä perheen isommille, että pienimmille. Perheen hurjapäille vauhdin huumaa tarjoavat huvipuistolaitteet, kuten  yläilmoihin kiitävä Wildfire vuoristorata, joka ampuu alaspäin saavuttaen jopa 110 kilometrin tuntinopeuden. Pienmmälle väellle löytyy huvituslaitteita niin Marine Worldista kuin Bamsen maailmastakin. Alueilla on esimerkiksi kaksi kutkuttavaa maisemarataa, keinuvia laivoja, autorata.

Kolmårdenissa kaikki ihanat eläimet ja Bamse – nalle ystävineen. Perheen pienimmät viihtyvät Bamsen hunajapurkkikarusellissa.

Eläintarha on loistava vaihtoehto koko perheen kesälomamatkalle. Kolmårdenin eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman, joka muistetaan pitkään! Kauttamme varaat kätevästi ja edullisesti Kolmårdenin matkapaketit koko perheelle. Lähtöjä Kolmårdeniin on sekä Helsingistä että Turusta ja voit valita joko hotellimatkan tai risteilyn, matkata bussilla tai omalla autolla -koko loman saat samassa paketissa.

Matkoja tulossa jälleen kesällä 2022.

Miksi matkustaa Kolmårdeniin
Pohjoismaiden suurin eläintarha
Bamsen valtava leikkimaailma
Helppo perhekohde lähellä
Laivamatkan riemut TallinkSiljan risteilyaluksilla

Matkat

Legoland ja Kolmården omalla autolla Turusta

Turku-Tukholma
Tukholma-Kööpenhamina
Kööpenhamina
Kööpenhamina-Legoland-Kööpenhamina
Kööpenhamina-Norrköping
Norrköping-Kolmården-Tukholma
Tukholma-Turku
Turku
Oman auton paketilla matkataan Turku-Tukholma laivoilla ja yövytään Kööpenhaminassa (2 yötä) ja Norrköpingissä (1 yö). Hintaan sisältyy myös Legolandin ja Kolmårdenin sisäänpääsyliput.


IMT:n ammattilaisvinkit Kolmårdenin matkaasi

Tietoa kohteesta

Tietoa
Päivälämpötilat
tammikuu
°C
huhtikuu
°C
heinäkuu
°C
lokakuu
°C

Video Kolmårdenista