Kolmården ja päivä Tukholmassa Helsingistä

Kolmården ja Päivä Tukholmassa Helsingistä -matkalla koet upean Kolmårdenin eläinpuiston ja vietät toisen vauhdikkaan päivän Tukholmassa. Laivamatkat kulkevat upeilla Siljan Serenade ja Symphony kävelykatulaivoilla.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tukholma

Silja Symphony tai Silja Serenade lähtee Helsingistä kello 17:00 kohti Tukholmaa. Ilta aikaa nauttia kävelykatu-laivan monista ravintoloista ja kaupoista. Ensimmäinen yö vietetään  laivalla.

2. päivä

Tukholma-Kolmården

Laiva saapuu Tukholmaan 10.00. Suomalainen bussi kuljettaa Kolmårdeniin (160km). Päivä aikaa Kolmårdenissa. Illaksi bussi kuljettaa Quality hotel Globe -hotelliin Tukholmaan.

3.päivä

Tukholma

Hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus Tukholman keskustaan ja Djurgårdenille, missä Tukholman suosituimmat lasten kohteet Junibacken, Vasa-laiva museo, Skansen ja Grönalund odottavat. Iltapäivällä bussikuljetus satamaan. Silja Serenade tai Symphony lähtee Tukholmasta kello 16:45 kohti Helsinkiä.

Paluupäivä

Tukholma-Helsinki

Laiva saapuu Helsinkiin 10:30.

Hinta sisältää

  • kuljetukset laadukkaalla suomalaisella ilmastoidulla tilausajobussilla matkaohjelman mukaisesti
  • sisäänpääsy Kolmårdenin eläinpuistoon sisältäen eläinpuiston kaikki elämykset, kuten delfiinishow, rajoittamaton pääsy erilaisille radoille ja Gondoli-Safarille, kaikki eläiten show’t ja näytökset sekä Bamsen maailma. Sisäänpääsymaksuun eivät sisälly ateriat, erikoistapahtumat ja matkamuistot.
  • laivamatkat Helsinki-Tukholma ja Tukholma-Helsinki Silja Symphonylla tai Silja Serenadella valitussa hyttiluokassa
  • yöpyminen Quality Hotel Globe -hotellissa
  • aamiaisen hotelliaamuna

Tutustu matkan kohteeseen