Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Konserttimatkat

Lähde konserttimatkalle hankkimaan elämyksiä! Miten olisi Õllesummer-festivaalit Tallinnassa tai Weekend-festivaalit Pärnussa? Tarjoamme matkoja myös huippuartistien keikoille. Tutustu festivaalipaketteihimme, konserttimatkoihimme ja valikoimaamme huippuartistien konserteista, ja löydä mieleisesi matkapaketti!

Konserttimatkat

Kraftwerk Tallinnassa 17.2.2018

Saksalaista Kraftwerkia pidetään kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpana elektroyhtyeenä. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa jo vuonna 1970 ja on toiminut elektronisen musiikin kehityksen suunnannäyttäjänä. Kraftwerkin 3-D konsertti yhdistää musiikin ja performanssitaiteen ja konserttia on kuvailtu taideteokseksi.

Bryan Adams Tallinnassa 2.5.2018

Kanadalaissyntyinen Bryan Adams on myynyt yli 65 miljoonaa albumia ympäri maailmaa. Adamsin Get Up -kiertue nähdään Tallinnan Saku Suurhallissa keskiviikkona 2. toukokuuta 2018. Adamsin ura on täynnä hittejä ja Tallinnassa näistä kuullaan mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Nightwish Tallinnassa 18.5.2018

Ainutlaatuinen Nightwishin Decades -kiertueen Euroopan aloituskeikka järjestetään 10 000 fania vetävässä Saku Suurhallissa. Nightwish on yksi menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä yli kahdeksan miljoonan levymyynnillään. Kiertueella tullaan kuulemaan vanhempaa ja harvinaisempaa tuotantoa uudelleen sovitettuna.
Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat mm. Sleeping Sun, Ever Dream, Nemo, Wishmaster, Amarath ja Bye Bye Beautiful.

Guns N’ Roses Tallinnassa 16.7.2018

Guns N’ Roses saapuu ensimmäistä kertaa ikinä Viroon Not In This Lifetime -kiertueellaan. Yhdistä kaupunkiloma Tallinnassa sekä unohtumaton keikkakokemus ja varaa matkasi! Upealla Laululavalla tullaan kuulemaan mm. seuraavia hittejä: Welcome to the Jungle, Sweet Child O’ Mine, Estranged, You Could Be Mine, Knockin’ on Heaven’s Door ja Paradise City.

Tutustu konserttimatkoihimme

Kraftwerk konserttilippu 17.2.2018

Elektronisen musiikin pioneeriyhtye Kraftwerk saapuu Tallinnan Saku Suurhalliin lauantaina 17.2.2018.

Lue lisää

Bryan Adams konserttilippu 2.5.2018

Upea laulaja-kitaristi Bryan Adams saapuu 2.5.2018 Tallinnaan Saku Suurhalliin. Adamsin Get Up -kiertueen keikalla kuullaan mm. seuraavia upeita kappaleita: Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Lue lisää

Nightwish konserttilippu 18.5.2018

Perjantaina 18.5.2018 konsertoi Tallinnan Saku Suurhallissa legendaarinen Nightwish.

Lue lisää

Guns N´ Roses keikka 16.7.2018 Tallinnassa

Rock-musiikin jättiläinen Guns N' Roses konsertoi Tallinnan Laululavalla maanantaina 16.7.

Lue lisää