Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle

Konserttimatkat

Lähde konserttimatkalle hankkimaan elämyksiä! Miten olisi Õllesummer-festivaalit Tallinnassa tai Weekend-festivaalit Pärnussa? Tarjoamme matkoja myös huippuartistien keikoille. Tutustu festivaalipaketteihimme, konserttimatkoihimme ja valikoimaamme huippuartistien konserteista, ja löydä mieleisesi matkapaketti!

Konserttimatkat

Kraftwerk Tallinnassa 17.2.2018

Saksalaista Kraftwerkia pidetään kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpana elektroyhtyeenä. Yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa jo vuonna 1970 ja on toiminut elektronisen musiikin kehityksen suunnannäyttäjänä. Kraftwerkin 3-D konsertti yhdistää musiikin ja performanssitaiteen ja konserttia on kuvailtu taideteokseksi. Varaa matkat ja liput Kraftwerkin Tallinnan konserttiin 17.2.

Bryan Adams Tallinnassa 2.5.2018

Kanadalaissyntyinen Bryan Adams on myynyt yli 65 miljoonaa albumia ympäri maailmaa. Adamsin Get Up -kiertue nähdään Tallinnan Saku Suurhallissa keskiviikkona 2. toukokuuta 2018. Adamsin ura on täynnä hittejä ja Tallinnassa näistä kuullaan mm. Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me. Varaa matkat ja liput Bryan Adamsin Tallinnan keikalle 2.5.

Nightwish Tallinnassa 18.5.2018

Ainutlaatuinen Nightwishin Decades -kiertueen Euroopan aloituskeikka järjestetään 10 000 fania vetävässä Saku Suurhallissa. Nightwish on yksi menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä yli kahdeksan miljoonan levymyynnillään. Kiertueella tullaan kuulemaan vanhempaa ja harvinaisempaa tuotantoa uudelleen sovitettuna. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat mm. Sleeping Sun, Ever Dream, Nemo, Wishmaster, Amarath ja Bye Bye Beautiful. Varaa matkat ja liput Nightwishin Tallinnan keikalle 18.5.

Nickelback Tallinnassa 25.5.2018

Nickelbackin Feed The Machine -kiertue nähdään Tallinnan Laululavalla perjantaina 25.5.2018. Kiertueen erikoisvieraana on eteläafrikkalainen hard rock-yhtye Seether. Chad Krogerin johtama kanadalaisyhtye Nickelback on myynyt yli 50 miljoonaa albumia ympäri maailman. Yhtyeen hittejä ovat mm. ”How You Remind Me”, ”Gotta Be Somebody”, ”Someday” ja ”Burn It to the Ground”. Varaa matkat ja liput Nickelbackin Tallinnan keikalle.

Iron Maiden Tallinnassa 26.5.2018

Iron Maidenin Legacy of the Beast -maailmankiertueen avajaiskeikka järjestetään Tallinnan Saku Suurhallissa. Kiertueen konsepti perustuu yhtyeen samannimiseen mobiilipeliin ja sarjakuvakirjaan. Lavasunnittelussa tullaan näkemään erilaisia, mutta toisiinsa liittyviä maailmoja ja settilistaan lukeutuu laaja valikoima yhtyeen 1980-luvun materiaalia sekä muutamia yllätyksiä tuoreemmilta albumeilta. Varaa matkat ja liput Iron Maidenin Tallinnan keikalle.

Guns N’ Roses Tallinnassa 16.7.2018

Guns N’ Roses saapuu ensimmäistä kertaa ikinä Viroon Not In This Lifetime -kiertueellaan. Yhdistä kaupunkiloma Tallinnassa sekä unohtumaton keikkakokemus ja varaa matkasi! Upealla Laululavalla tullaan kuulemaan mm. seuraavia hittejä: Welcome to the Jungle, Sweet Child O’ Mine, Estranged, You Could Be Mine, Knockin’ on Heaven’s Door ja Paradise City. Varaa matkat ja liput Guns N’ Rosesin Tallinnan keikalle.

Tutustu konserttimatkoihimme

Kraftwerk Tallinnassa 17.2.2018

Elektronisen musiikin pioneeriyhtye Kraftwerk saapuu Tallinnan Saku Suurhalliin lauantaina 17.2.2018.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Bryan Adams Tallinnassa 2.5.2018

Upea laulaja-kitaristi Bryan Adams saapuu 2.5.2018 Tallinnaan Saku Suurhalliin. Adamsin Get Up -kiertueen keikalla kuullaan mm. seuraavia upeita kappaleita: Summer of 69, Heaven, Everything I Do (I Do It For You), Cuts Like A Knife ja Please Forgive Me.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Nightwish Tallinnassa 18.5.2018

Nightwish esiintyy keväällä 18. toukokuuta Tallinnassa. Liput yhtyeen uran suurimpaan Virossa tehtyyn konserttiin saat kätevästi matkavarauksen yhteydessä. Keikka järjestetään 10 000 fania vetävässä Saku Suurhallissa.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalla!

Nickelback Tallinnassa 25.5.2018

Nickelbackin Feed The Machine -kiertue nähdään Tallinnan Laululavalla perjantaina 25.5.2018.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Iron Maiden Tallinnassa 26.5.2018

Iron Maidenin Legacy of the Beast -maailmankiertueen avajaiskeikka Tallinnan Saku Suurhallissa lauantaina 26.5.2018

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!

Guns N' Roses Tallinnassa 16.7.2018

Rock-musiikin jättiläinen Guns N' Roses konsertoi Tallinnan Laululavalla maanantaina 16.7.2018.

Lue lisää ja varmista paikkasi keikalle!