Scandic Front

Moderni hotelli sijaitsee Kööpenhaminan ydinkeskustassa, Langelien sataman alkupäässä. Läheltä löytyvät oopperatalo sekä Tanskan kuninkaallinen teatteri. Kaupungin palvelut ja parhaat ravintolat ovat kaikki lähellä.
Hotelli

Scandic Front on skandinaaviseen tyyliin sisustettu kaupunkihotelli, joka tarjoaa mukavaa majoittumista meren äärellä. Kööpenhaminan parhaat ostos- ja ravintolapalvelut ovat kaikki kävelymatkan päässä ja etenkin Nyhavn -kanavan varrelta löytyy paljon hyviä ruokapaikkoja. Hotelli on myös hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Bussipysäkki on aivan hotellin edessä ja metroon pääset hyppäämään helposti Kongens Nytorv -aukiolta. Hotelli lainaa polkupyöriä ja erityisesti kesäisin ne ovatkin hotellivieraiden suuressa suosiossa. Tässä hotellissa majoittuessasi kannattaa tutustua myös maineikkaisiin gallerioihin ja Bredgaden huutokauppakamareihin.

Hotellissa on kuntosali josta näkymä Kööpenhaminan satamaan. Palveluihin kuuluu lisäksi ravintola ja baari, joissa myös paikalliset viettävät aikaa seurustellen. Kaikkiin majoituksiimme sisältyy hotellin maittava aamiainen.

Hotellin edustalla on Jeudan-pysäköintialue omalla tai vuokra-autolla saapuville. Ota yhteyttä hotellin vastaanottoon ennen pysäköintiä. Tällöin pysäköinti maksaa 275 DKK/vrk.

Tripadvisor
1449 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Hotellin edustalla

  • Scandic Shop-myymälä 24h

  • Polkupyörien ja kävelysauvojen lainausta

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Front

Sankt Annae Plads 21 1022 Copenhagen
Puh: +45 33133400
S-posti: front@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Oopperatalo
Oopperatalo
1,4 km
Pieni merenneito -patsas
Pieni merenneito -patsas
1,5 km
Lentokenttä Kastrup
Lentokenttä Kastrup
9 km