Kööpenhaminan kaupunkiloma junalla, paluu lentäen

Lähde kaupunkilomalle vehreään ja värikkääseen Kööpenhaminaan. Tällä matkalla nautiskellaan hitaasta matkanteosta menomatkalla ja kotimatka taittuu nopeasti lentäen. Kööpenhaminassa voit viettää niin monta päivää kuin haluat.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tukholma

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tukholmaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja nautitaan sen tarjonnasta. Laiva saapuu klo 10:00 Tukholman satamaan, josta matka jatkuu junalla Kööpenhaminaan. Satamasta omatoiminen siirtyminen keskustan juna-asemalle.

 

  • Lähin metroasema on Gärdet n. 500 metrin kävelymatkan päässä, kävelysilta lähtee suoraan terminaalista.
  • Bussilla numero 76 pääsee terminaalista keskustaan Kungsträdgårdenille noin 15 minuutissa.
2.päivä

Tukholma-Kööpenhamina

SJ High-speed junalla Tukholmasta Kööpenhaminaan. Arvioitu junan lähtöaika klo 12.20. Tarkista junan lähtöaika matkalipusta. Aikataulut on laadittu niin, että olet sopivasti perillä ennen junan tai laivan lähtöä. Junassa aikaa rentoutua, nauttia maisemista ja olla vain. Matka-aika noin 5:15 h.

 

2.-7.päivä

Kööpenhamina (valitsemasi määrä öitä)

Kööpenhaminassa vietät valitsemasi määrän öitä valitsemassasi hotellissa. Voit nauttia kaupungista niin monta päivää kuin itse haluat. Voit viettää aikaa katsellen nähtävyyksiä, ostoksilla tai kaupungin tapahtumissa. Kööpenhaminassa riittää tekemistä ympäri vuoden.

 

Paluupäivä

Kööpenhamina-Helsinki

Omatoiminen siirtyminen lentokentälle, josta paluulento Helsinkiin valitussa aikataulussa.

  • Saavuthan lentokentälle viimeistään 2h ennen lennon lähtöä.

Matkan hintaa sisältää

  • menomatka laivalla: Helsinki–Tukholma
  • menomatkalla junaliput: Tukholma–Kööpenhamina
  • hotellimajoitus Kööpenhaminassa aamiaisella (valitsemasi määrä öitä)
  • paluumatka lentäen Kööpenhamina-Helsinki
  • käsimatkatavarat

Huom! Aikataulussa mainitut junien lähtöajat ovat suuntaa-antavia, ja vaihtelevat lähtöpäivän sekä saatavuuden mukaan. Junapaikkoja ei ole etukäteen varattu. Matkatoimisto tekee paikkavaraukseen varausvahvistukseen jälkeen. Junaliput lähetetään matkan varaajalle sähköpostitse. Matkustusluokka on ekonomiluokka.  Mikäli haluat matkustaa toisella junavuorolla tai toisessa matkustusluokassa ilmoita toiveesi varauksen yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen