Korfu, Mayor Mon Repos Palace Art Hotel – Adults Only

Tyylikäs vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee kahden kilometrin päässä Korfun Vanhastakaupungista, Garitsan lahdella. Hotellin aurinkoterassi kreikkalaistyylisine holvikaareineen kutsuu luokseen lomapäivän viettoon, eikä uimarannallekaan ole kuin vain muutaman minuutin kävelymatka.
Hotelli

Mayor Mon Repos Palace Art Hotel on saanut inspiraationsa vanhan aikakauden ylellisyydestä. Hotellissa on neljä kerrosta ja sen kaikki 110 huonetta ovat ilmastoituja. Valoisissa, kauniisti sisustetuissa huoneissa sekä yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Huoneissa on laatta- tai parkettilattia sekä parveke tai veranta. Hotellin ravintolassa tarjoillaan buffetaamiainen, joka sisältyy matkan hintaan.

Hotellilla on pieni uima-allas sekä terassi aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Tarjolla on myös erilaisia hierontoja, joista on ihana nauttia rennossa lomatunnelmassa. Hotellin tasokas ravintola sekä kahvila upeine näköaloineen tarjoavat herkullisia ruokia, välipaloja sekä erilaisia juomia. Tai ehkä varaatte yksityisillallisen kynttilänvalossa omalle parvekkeelle tai johonkin hotellin ehdottamista romanttisista piilopaikoista? Hotellin Passaggio Bistrot -ravintolassa järjestetään säännöllisesti myös musiikkitapahtumia, jotka ovat suosittuja sekä paikallisten että vierailijoiden keskuudessa.

Mayor Mon Repos Palace Art Hotel sijaitsee hieman Korfun Vanhankaupungin ulkopuolella, mutta kuitenkin kävelyetäisyydellä kaupungin palveluista. Merinäköalallisista huoneista on upea panoraamanäköala Joonianmerelle tai Korfun vanhalle venetsialaiselle linnoitukselle. Lähimmälle uimarannalle on matkaa vain muutamia kymmeniä metrejä ja jos haluat lähteä tutustumaan Korfun muihin kohteisiin autolla tai pyörällä, hotellin henkilökunta auttaa sinua mielellään vuokrauksessa. Myös hotellin lähiympäristössä on mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi kuuluisa Mon Repos ja roomalainen kylpylä.

Tripadvisor
1500 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Mayor Mon Repos Palace Art Hotel?
Tyylikäs vain aikuisille tarkoitettu hotelli
Upea näköala Joonianmerelle
Kaikissa huoneissa parveke tai veranta
Hierontapalvelut

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Korfu, Mayor Mon Repos Palace Art Hotel – Adults Only

Dimokratias Av. and Iasonos Sosipatrou, Anemomylos, Corfu Town, Corfu, Greece.
Puh: +30 26610 32783
S-posti: monrepos@mayorhotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Ranta
Ranta
50 m
Korfun Vanhakaupunki
Korfun Vanhakaupunki
2 km
Minimarket
Minimarket
300 m
Lentokenttä
Lentokenttä
1,5 km

Katso hotellin esittelyvideo

Lisätiedot majoituksesta

Maksulliset lisäpalvelut:

  • Hierontapalvelut
  • Auton ja pyörän vuokraus
  • Pesulapalvelut

Muita lisätietoja:

  • Paikallisvero maksetaan hotelliin sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.
  • Jotkut hotellin palvelut voivat olla saatavilla rajoitetusti tai lisämaksusta riippuen vuodenajoista ja säätilasta
  • Hyväksytyt maksuvälineet Visa, Amex ja Mastercard
  • Hotelli pidättää oikeuden tehdä kortiltasi katevarauksen sisäänkirjautumisen yhteydessä.