Kos, Kosta Palace City Hotel

Tällä suositulla hotellilla on ainutlaatuinen sijainti Kosin kaupungin sataman viehättävissä maisemissa. Kattoterassin uima-allas sekä lähellä sijaitseva hiekkaranta kilpailevat huomiostasi kaupungin palveluiden äärellä.
Hotelli

Kosta Palace City Hotellin kaikki 165 huonetta ovat ilmastoituja. Valoisissa, kodikkaasti sisustetuissa huoneissa sekä yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Huoneissa on laminaatti- tai laattalattia sekä parveke tai terassi. Voit valita huoneen kauniilla satamanäköalalla, tarjolla on myös tilavampia huoneistoja. Hotellin buffetravintolassa tarjoillaan kreikkalaistyylinen aamiainen, paikallisia tuotteita ja reseptejä käyttäen. Aamiainen sisältyy matkan hintaan.

Kattoterassilla on oma uima-allas sekä aikuisille että lapsille. Terassilta löytyy myös aurinkotuolit sekä allasbaari, jossa voi nauttia kylmistä juomista sekä pienistä välipaloista samalla ihaillen panoraamanäkymänä avautuvaa upeaa näköalaa Egeanmerelle sekä keskiaikaiselle linnalle. Hotellin aulabaari on avoinna aamusta myöhäiseen iltaan ja siellä on tarjolla laaja valikoima aromaattisia kahvia sekä runsas valikoima muita juomia ja cocktaileja. Spa Gazepo tarjoilee palveluita hemmottelun ystäville. Valikoimasta löytyy erilaisia hierontoja ja pariskunnat voivat myös nauttia Afroditen ja Apollon rituaalista, joka saa olon tuntumaan melkein kuin kreikkalaisen mytologian jumalalta.

Hotellin edustalla oleva terassi houkuttelee istahtamaan ja katselemaan satamasta lähteviä ja sinne saapuvia viehättäviä veneitä ja laivoja. Hotellin sijainti on erinomainen ja läheltä löytyy kaupungin palvelut, ravintolat, baarit, kaupat ja nähtävyydet. Myös Kosin kaupungin alueen suosituin ranta Lambi Beach on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Jos haluat vierailla Kosin muissa kohteissa tai nähtävyyksissä, hotellin henkilökunta auttaa sinua järjestelyissä. Hotellin filosofiana on muun muassa: Vieraanvaraisuus sydämestä! Aitous ja perinteet sopusoinnussa innovaation kanssa! Kestävä kehitys on elämäntapa! Perheen tunne vieraiden ja henkilökunnan keskuudessa! Palvelun laatu on lupauksemme!

Tripadvisor
924 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Suljettu marras-huhtikuussa

Miksi valita Kosta Palace?
Loistosijainti sataman ja palveluiden ääressä
Lähellä rantaa
Viihtyisä kattoterassi uima-altaalla
Kaikissa huoneissa parveke tai terassi
Valitse huone kauniilla satamanäköalalla

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Kos, Kosta Palace City Hotel

Akti Kountourioti & 1, Averof str., Kos
Puh: +30 22420 22855
S-posti: info@kosta-palace.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
11:00

Uimaranta
Uimaranta
300 m
Keskusta
Keskusta
300 m
Vanhakaupunki
Vanhakaupunki
600 m
Kosin lentokenttä
Kosin lentokenttä
24 km

Katso hotellin esittelyvideo

Lisätiedot majoituksesta

Maksulliset lisäpalvelut:

  • Hieronnat sekä muut kylpylähoidot
  • Auton- ja pyörän vuokraus
  • Retki-/lippupalvelu
  • Pesulapalvelut

Muita lisätietoja:

  • Paikallisvero maksetaan hotelliin sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä.
  • Jotkut hotellin palvelut voivat olla saatavilla rajoitetusti tai lisämaksusta riippuen vuodenajoista ja säätilasta
  • Hyväksytyt maksuvälineet Visa, Amex ja Mastercard
  • Hotelli pidättää oikeuden tehdä kortiltasi katevarauksen sisäänkirjautumisen yhteydessä.
  • Uima-allas on suljettu marras-huhtikuussa.