Kotimaan matkat

Suomi on täynnä näkemisen arvoisia kohteita. Lähde tutustumaan kotimaahan helposti omalla autolla kiertäen ja vietä unohtumaton loma Suomen kauniissa maisemissa.

Kotimaan matkailukohteet ovat helposti saavutettavissa autolla, bussilla tai junalla liikkuen. Matkailu Suomessa on helppoa ja tuttu kotimaa osaa yllättää monipuolisuudellaan. Etenkin kesäaikaan Suomi on parhaimmillaan ja kesäloman vietto kotimaata matkaillen on loistava vaihtoehto! Suomi tarjoaa upeita uima-rantoja, erilaisia tapahtumia, makuelämyksiä, huikaisevia luontokohteita ja mielenkiintoisia kaupunkeja joka makuun.

Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston kotimaan road trip -matkoihin ja muihin kotimaan matkailuvinkkeihin.

Saaristoidylliä Ahvenanmaalla

Ahvenanmaasta on muodostunut suomalaisten matkailijoiden kesän klassikkokohde. Ahvenanmaa tarjoaa oivat puitteet pyöräretkille ja saaristolaiselämästä nauttimiselle. Nauti paikallisesta ruokakulttuurista ja kauniista luonnosta tai suuntaa Maarianhaminan vilkkaaseen yöelämään, joka herää eloon kesäkuukausina.

Ahvenanmaa

Maaseudun rauhaa Ikaalisissa – Luomajärven Kievari

Ykkösvalinta maaseudun rauhaa ja omaa rauhaa kaipaaville on hurmaava Luomajärven Kievari Ikaalisissa. Kievari tarjoaa hyvää ruokaa, saunaelämyksiä ja hevosretkiä. Voit majoittua tunnelmallisessa aittarakennuksessa, mökissä tai puumajassa. Valitse sinulle sopivin paketti ja majoitus ja lähde rentoutumaan luonnon keskelle.

Luomajärven Kievari

Vapaudu aikatauluista – road trip kotimaassa

Yksi parhaista tavoista nähdä kotimaata on lähteä road tripille. Automatkailu Suomessa on helppoa ja vaivatonta ja lisäksi olet vapaa kaikista aikatauluista. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia edes matkan varren nähtävyyksistä tai yöpymisistä, me olemme huolehtineet sen puolestasi.

Road trip -matkat

Kesä antaa loistavan mahdollisuuden tutustua kotimaan upeisiin maisemiin! Länsi-Suomesta löytyy nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Nauti aurinkoisista päivistä Yyterin hiekkadyyneillä, juo kupponen kahvia Aurajoen rannalla, vuokraa kanootti Ruissalosta ja lähde retkelle tai vie lapset tutustumaan Naantalin Muumimaailmaan.

Lue lisää

Kesäinen Suomi tarjoaa yllättävän paljon nähtävää ja koettavaa. Suuntaa kohti itää ja Saimaan seutuja ja pääset nauttimaan huikeiden maisemien lisäksi herkullisesta ruuasta ja rennosta paikallismenosta.

Lue lisää