Porto Platanias Beach Resort & Spa

Porto Platanias Beach Resort & Spa on 5 tähden hotellikompleksi, joka sijaitsee Plataniaksen kaupungissa Kreetalla. Hanian kaupunki on 11 kilometrin päässä ja Hanian lentoasemalta matkaa kertyy hotellille noin 25 kilometriä.
Hotelli

Täältä 5 tähden keitaasta löydät kaiken mitä saatat lomallasi tarvita. Hotelli sijaitsee lyhyen matkan päässä uimarannasta sekä Plataniaksen keskustasta. Hotellissa on tavallisten huoneiden ja sviittien lisäksi myös huoneistoja, jotka tekevät majoituksestasi entistä kodinomaisempaa. Huoneista voit ihailla näkymää puutarhaan, uima-altaalle tai turkoosille merelle.

Hotellin aamupalalla on tarjolla laaja buffetvalikoima kreikkalaisine ja kansainvälisine erikoisuuksineen. Samassa ravintolassa tarjoillaan myös lounasta ja illallista. Mikäli illallinen kuuluu suunnitelmiisi, otathan pitkät housut mukaan matkalle. Buffetravintolan lisäksi hotellissa on kaksi a la carte -ravintolaa, joista toisesta saa lounasta ja toinen on avoinna tapahtumailtoina. Lisäksi löytyy vielä allasbaari, rantabaari, aulabaari ja teemailtoina auki oleva Ikaros-ravintola.

Nauti auringosta ja polskuttele hotellin viidellä eri uima-altaalla, jotka on varustettu aurinkotuoleilla. Myös lapsille löytyy omat altaat. Toinen vaihtoehto on viettää päivää hotellin omalla yksityisellä rannalla, valmistauduthan  maksamaan täällä aurinkotuolista. Hotellissa on myös ihana erillinen spa-osasto sisätiloissa, josta löytyy muun muassa lämmitetty sisäuima-allas ja saatavilla on erilaisia hoitoja hieronnoista kauneushoitoihin, spa-osasto on lisämaksullinen. Mikäli paikallaan pysyminen ei ole sinun juttusi lomalla, on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteeja kuntosalista rantalentikseen.

Hotellissa on myös pieni lahjatavarakauppa, yksityinen parkkialue, autonvuokrausmahdollisuus ja valuutanvaihto.

 

Tripadvisor
1229 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Miksi valita Porto Platanias Beach Resort & Spa?
Monipuoliset palvelut
Viisi uima-allasta
Täällä viihtyy koko perhe
Yksityinen uima-ranta
Keskeinen sijainti
Paljon ravintoloita, joista valita
Ihana Spa osasto

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Platanias area, 73014 Chania, Crete, Greece
Puh: +30 28210 38800
S-posti: info@portoplatanias.gr
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Uimaranta
Uimaranta
400 m
Platanias keskusta
Platanias keskusta
350 m
Hania
Hania
11 km
Hanian lentoasema
Hanian lentoasema
25 km

Lisätiedot majoituksesta

Jotkut hotellin palvelut voivat olla saatavilla rajoitetusti tai lisämaksusta riippuen vuodenajoista ja säätilasta.