Kulttuurimatkat

Ikaalisten Matkatoimistolta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kulttuurimatkoja, joten jokainen löytää varmasti itselleen sopivan matkan. Kiinnostaisiko keväinen retki Türin kukkamarkkinoille tai haluatko uppoutua Tallinnan historiaan ja nykypäivään Vanhankaupungin kiertokävelyllä? Lisäksi Ikaalisten Matkatoimiston kautta on mahdollista varata lippuja ennakkoon esimerkiksi Tallinnan Merimuseoon, Tartton Viron kansallismuseoon sekä Estonia-teatterin esityksiin. Tutustu kulttuurimatkatarjontaamme sekä monipuoliseen retkitarjontaamme, ja löydä mieleisesi matkapaketti!

Historiaa ja kulttuuria

Kulttuuritarjontaa Tallinnassa

Voit varata matkapakettisi yhteyteen esimerkiksi lippuja Estonia Teatteriin suoraan Ikaalisten Matkatoimiston kautta. Tutustu Estonia Teatterin ohjelmistoon suoraan heidän sivuillaan. Tutustu myös muuhun Tallinnan kulttuuritarjontaan suoraan, ja voit yhdistää Tallinnaan matkaasi monipuolista kulttuuriohjelmaa.

Balettimatkat Tallinnaan

Pjotr Tšaikovskin säveltämä Joutsenlampi on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja arvostetuimmista baleteista. Upea ja vaikuttava esitys!

Lue lisää

Rakastettu Pähkinänsärkijä balettiesitys Tallinnan Estonia teatterissa joulukuussa 2019 ja tammikuussa 2020.

Lue lisää

Monenlaisia temppuja ja visuaalisia yllätyksiä sisältävä hurmaava koko perheen baletti on yksi Viron kansallisbaletin rakastetuimpia esityksiä.

Lue lisää

Ikiaikainen tarina nuorista rakastavaisista hurmaavana balettina. Ensi-ilta Estonia teatterissa 29.3.2019.

Lue lisää

Fantastinen baletti Liisa -tytöstä seikkailemassa Ihmemaassa.

Lue lisää

Tallinnan korkeatasoisen Estonia teatterin kauden ohjelmistoon kuuluvat muun muassa klassikot kuten Tchaikovskyn baletit Joutsenlampi, Pähkinänsärkijä ja Prinsessa Ruusunen. Varaa balettiliput helposti matkavarauksen yhteydessä.

Tutustu myös konserttimatkoihimme

Ikaalisten Matkatoimiston konsertti- ja keikkamatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää