1 yö laivalla + Saarenmaan hotellimatka

Lähde piristävälle hotellimatkalle Saarenmaalle, jossa ensimmäinen yö vietetään laivalla ja loput yöt idyllisessä Kuressaareessa. Kuresaare on tekemistä täynnä, tutki kaupungin linnoja, retkeile luonnossa ja shoppaile paikallisia käsitöitä.
Lähtöpäivä

Helsinki-Tallinna

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan ja ensimmäinen yö vietetään laivalla.

Hytit pitää luovuttaa klo 10.00 mennessä ja laivasta pitää poistua viimeistään klo 11:30. (Huom! 30.6., 8.7., 14.7., 21.7., 28.7., 4.8. ja 12.8. hytin luovuttaminen viimeistään klo 9:30 ja laivasta poistuminen viimeistään klo 10:30). Aamupäivä aikaa Tallinnassa.

  • Suosittelemme varamaan laivamatkan ruokailut jo ennakkoon
2. päivä

Bussikuljetuksen varanneille lähtö Kuresaareen on klo 12:30–13:00 Tallinnan satamasta D-terminaalista.

Tallinnasta ajetaan ensin Virtsun satamaan, jonne ajoaikaa kertyy 1 tunti 45min. Virtsusta jatketaan lauttamatkalla kohti Kuivastun satamaa. Lauttamatka kestää noin 1 tunti ja 15min.

Bussimatkan varanneille lauttalippu kuuluu matkan hintaan. Mikäli matkustat omalla autolla, kannattaa lauttamatka varata etukäteen lauttayhtiön sivuilta.

Kuivastun satamasta on Kuressaareen noin tunnin ajomatka.

3.-8. päivä

Kuressaare (valitsemasi määrä päiviä)

Ota rauhassa aikaa nauttia saaristolaisesta tunnelmasta, tutustua Kuressaareen ja Saarenmaahan. Vieraile esimerkiksi Kuresaaren Piispanlinnassa ja tutustu paikallisiin käsitöihin.

Paluupäivä

Kuressaare-Tallinna

Paluumatka Tallinnaan kannattaa aloittaa ajoissa. Ajomatkaa Kuressaaresta Kuivastuun tulee noin tunti ja satamassa tulee olla hyvissä ajoin ennen lautan lähtöä.

Bussilla matkustaville lauttalippu kuuluu matkan hintaan. Omalla autolla matkaaville suosittelemme myös paluulauttalippujen Kuivastusta Virtsuun ostamista etukäteen.

Lauttamatka kestää reilun puolitoista tuntia. Ajomatka Virtsusta Tallinnaan on noin kaksi tuntia. Tallinnan satamassa tulee olla tuntia ennen laivan lähtöä.

Tallinna-Helsinki

Paluulaivamatka Tallinnasta Helsinkiin taittuu valitsemasi laiva-aikataulun mukaisesti.

Matkan hintaan sisältyy:

  • 1. yö laivassa Helsinki-Tallinna risteilijällä valitussa hyttiluokassa
  • bussikuljetus Tallinnan satamasta hotelliin ja takaisin, ei koske omalla autolla matkaavia
  • lauttamatkat Virtsu-Kuivastu-Virtsu,  ei koske omalla autolla matkaavia
  • majoitus valitussa hotellissa aamiaisin
  • paluu laivamatka kansipaikoin Tallinna-Helsinki

Useaan hotelliin on myös varattavissa monipuolisia hoitopaketteja jotka eivät sisälly matkan perushintaan. Hoitopaketit, erilliset hoidot ja ruokailut voi varata matkavarauksen yhteydessä.

Tutustu matkan kohteeseen