Scandic Rukahovi

Klassisen tyylikäs tunturihotelli Rukan parhaimmalla paikalla. Tasokkaat huoneet, ravintolapalvelut ja suosittu afterski yökerhoineen varmistavat ikimuistoisen loman.
Hotelli

Hotellissa on monipuolinen ravintolatarjonta. Tarjolla on herkullisia annoksia aamiaisesta illalliseen  ja baari tarjoilee raikkaita juomia aina pikkutunneille saakka. Hotellin afterski–terassi on alueen parhaimpia ja yökerhossa sekä live–ravintolassa esiintyy Suomen ykkösartisteja etenkin talvikaudella.

Hotelliin on hyvät kulkuyhteydet. Rukan kylän ja Kuusamon välillä on säännöllisiä bussireittejä, talvisin SkiBus ja kesäisin Karhunkierrosbussi. Rukan ympäristössä on monipuoliset harrastus mahdollisuudet ja aktiviteetit. Hiihtokeskuksen rinteet ja hissit löytyvät hotellin edestä ski-in ski-out periaatteella. Läheltä alkavat myös useat maastohiihtoladut.  Legendaarisen Karhunkierroksen lisäksi tunturialueelta löytyy paljon erilaisia vaellus- ja ulkoilureittejä.

Lukuisat palvelut  kuten suksivuokraamo, kauppakeskus, keilahalli, kuntosali ja jooga-studio löytyvät hotellin vierestä. Hotellin saunassa voi löylytellä aamuisin ja iltaisin. Lapsille löytyy leikkihuone.

Hotellissa on 226 huonetta ja 6 kerrosta. Tarjonnassamme on Standard–, Standard Plus– ja Superior–luokan huoneita. Kaikki huoneet sisältävät aamiaisen.

Hotellissa on maksuton ulkopysäköinti lämpöpistokkeilla sekä maksullinen parkkihalli. Parkkipaikkaa ei voi varata etukäteen. Parkkihallin hinta 15€ / vuorokausi.

 

 

Tripadvisor
200 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Lisämaksusta. Kysyttävä erikseen.

  • Polkupyörävuokraus

Miksi valita Scandic Rukahovi?
Erinomaiset harrastusmahdollisuudet
Alueen palvelut lähellä
Monipuolinen ravintolatarjonta
Huoneissa puulattiat, sopii allergiselle

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Rukahovi

Rukankyläntie 15 93825 Rukatunturi
Puh: +358 8 2374 8948
S-posti: rukahovi@scandichotels.com
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rukan hiihtokeskus
Rukan hiihtokeskus
100 m
Kuusamon keskusta
Kuusamon keskusta
27 km
Kuusamon lentoasema
Kuusamon lentoasema
28 km
Oulangan kansallispuisto
Oulangan kansallispuisto
35 km