Kylpylähoitoja Tallinnassa – kasvohoidot ja vartalohoidot


Yhdistä Tallinnan lomaasi ihania hoitoja hotellien laadukkaissa Spa-osastoissa! Kaipasitpa rentoutusta, virkitäytymistä tai hemmottelua, kattavista valikoimista löytyy varmasti mieleiset hieronnat ja vartalo- sekä kasvohoidot!

 

Rentoudu hoidoissa Tallinnassa!

 
Voit ostaa Tallinnan hotellimatkallesi hoitoja majoituksen yhteyteen Tallink Spa, Park Inn Meriton Spa -kylpylään sekä Kreutzwald -hotelliin.
 


 

Tallink Spa & Conference

Tallink Spa & Conference -hotellin Aqua Spa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia hierontoja ja hoitoja.
Tutustu hotellin kauneus- ja hyvinvointiosaston palveluihin!

 

Tallink Spa -kylpylä sijaitsee matkustajasataman läheisyydessä. Lyhyen kävelyetäisyyden päässä ostoksista ja palveluista, alle 2km keskustaan sekä Vanhaankaupunkiin.
Osoite: Sadama 11a, Tallinna

Huomioithan, että hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Sähköpostilla: beauty.spa@tallink.ee tai puhelimitse +3726301024. Hoitovarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa matka-ajankohta ja että matka on varattu Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Hotelli on avattu maaliskuussa 2007. 5. kerroksinen kylpylähotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä Tallinnan palveluista ja ostospaikoista matkustajasataman alueella. Hotellissa on tehty monia uudistuksia kevään 2019 aikana. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Tallink Spa & Conference -hotellista

 

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

 

Park Inn Meriton Spa sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. (Osoite: Paldiski mnt 4, Tallinna).

Huomioithan, että hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Varaukset sähköpostilla wellness.meriton.tallinn@parkinn.com. Hoitovarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa matka-ajankohta ja että matka on varattu Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa. Hotellissa on spa-osasto, kauneuskeskus sekä kuntosali. Spa-osaston ja kuntosalin käyttö sisältyy matkan hintaan. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Meriton Spa Hotellista

 

Kreutzwald

Tutustu hotellin Zen Spahan!

 

Kreutzwald sijaitsee lähellä Kristiine Keskusta, joka on yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista. Viru Keskukseen matkaa noin 1,5km (Osoite:Endla 23, Tallinna).

 Huomioithan, että hoitoajat on varattava etukäteen suoraan kylpylästä hyvissä ajoin ennen matkaa! Sähköpostilla:info.kwh@uhotelsgroup.com tai puhelimitse hotellin vastaanotosta +372 66 64 800. Hoitovarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa matka-ajankohta ja että matka on varattu Ikaalisten Matkatoimiston kautta.

Kreutzwald Hotel Tallinn sijaitsee historiallisessa rakennuksessa Viron kansalliskirjaston ja vanhan kaupungin lähettyvillä. Vapauden aukiolle on vain 10 minuutin kävelymatka ja yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista sijaitsee vain 400 metrin päässä. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää Kreutzwald hotellista

Tarkista hoitojen saatavuus hotellista ennen matkaa.

Tutustu lähemmin eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää