Kylpylälomat

Elinvoimaa, hemmottelua, kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa kylpylälomalla!

Sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Mitä etsitkin omaan hemmotteluhetkeesi, löydät sen taatusti laajasta kylpylälomavalikoimastamme. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää kylpylälomat Viron suosituimpiin kylpylähotelleihin. Kokosimme alle joitakin ehdotuksia, joista saattaisit olla kiinnostunut.  Tutustu ja varaa matka omaan hyvinvointiisi!

Kaipaisitko  Hemmottelua & Hyvinvointia & Kauneutta? Kurkkaapa näitä vaihtoehtojamme.
Hedon Spa (Pärnu), Aqva Spa (Rakvere), Grand Rose (Saarenmaa)


Kenties etsit hieman Liikunnallisempaa – ja Aktiivisempaa lomaa? Niitä tarjoavat esimerkiksi:
Laulasmaa
(Laulasmaa) , Pyhäjärve (Otepää), Fra Mare (Haapsalu)


Matkustatko perheen kanssa ? Näistä kylpylöistä saattaa  löytyä sopiva kohde teidän perheellenne:
Kalev Spa
(Tallinna), Ryytli (Saarenmaa), Tervise Paradiis (Pärnu), Aqva Spa (Rakvere), Meresuu Spa (Narva-Joesuu), Viimsi (Tallinna)


Luonnolla on ihmeellinen vaikutus ihmisen hyvinvointiin. Rauhaa ja luontoa tarjoavat seuraavat kylpylät:
Toila (Toila),  Pyhäjärve (Otepää), Fra Mare (Haapsalu), Meresuu Spa (Narva-Jõesuu)


Perinteikkäämpää kylpylälomaa etsivälle ehdotamme seuraavia pitkän kylpyläperinteen omaavia kohteita:
Tervis
(Pärnu), Laine (Haapsalu), Toila (Toila), Meri kylpylä (Saarenmaa), Pirita Spa (Tallinna)

Kylpylähotellit

Perinteisten terveyskylpylöiden lisäksi Virosta löytyy paljon laadukkaita hyvään oloon ja hemmotteluun keskittyviä kylpylöitä. Tutustu kaikkiin Viron kylpylähotelleihin ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto!

Lue lisää Viron kylpylähotelleista

Tallinna

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Pärnu

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

Haapsalu

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia.

Lue lisää Haapsalun kylpylälomista

Laulasmaa

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

Saarenmaa

Saarenmaa ja Kuresaari ovat ihannekohde kiireetöntä ja rentouttavaa kylpylälomaa etsiville.

Lue lisää Saarenmaan kylpylälomista

Otepää

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista

Toila

Toila Spa -kylpylä nousee merenrannalla korkealla rantatörmällä tunnetun Baltian ehkä kauneimman Toila-Oru puiston vieressä. Kylpylä tarjoaa sekä klassisia terveyskylpylähoitoja, että ylellisiä ja rentouttavia hemmotteluhoitoja ja sieltä löytyy nykyaikainen terveystutkimuskeskus.

Lue lisää Toilan kylpylälomista

Rakvere

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki, joka sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun. Voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä tai vaikkapa kuunnella hyvää jazzia teatterin kahvilassa.

Lue lisää Rakveren kylpylälomista

Narva-Jõesuu

Narva-Jõesuu on perinteinen kylpyläpaikkakunta, joka sijaitsee itäisessä Virossa lähellä Narvaa. Luonnonkaunis paikka tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen.

Lue lisää Narva-Jõesuun kylpylälomista

Parhaat vinkkimme

Ikaalisten matkatoimiston kylpylämatkalla luonnon rauhassa pääset kokemaan Viron luontoa ja nauttimaan kylpylän tarjoamista palveluista. Tutustu valikoimaamme ja valitse oma luonnonläheinen kohteesi Virosta!

Lue lisää

Onko suunnitelmissa loma lasten kanssa? Meiltä löytyy riemukkaat ja edulliset perhelomat Viron parhaisiin kylpylöihin. Mahtavat perhekylpylät Tallinnan Kalev Spa tai Viimsi Spa, Pärnun Tervise Paradiis tai Tervis sekä Rakveren Aqua Spa eivät jää Suomen kylpylöille kakkoseksi. Löydä kylpyläelämykset Virosta!

Lue lisää Viron perhekylpyöistä

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Kylpylöiden hoitopaketit sisältävät laajan valikoiman erilaisia kylpylähoitoja. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitoihin.

Lue lisää

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää