Kylpylälomat


Kylpyläloma on täydellinen irtiotto arjesta! Mitä etsitkin omaan hemmottelulomaasi, löydät sen taatusti laajasta kylpylälomavalikoimastamme. IMT:n kautta voit suunnata Viron suosituimpiin kylpylähotelleihin sekä hurmaaviin kotimaan kohteisiin. Kokosimme alle joitakin ehdotuksia, joista saattaisit olla kiinnostunut. Tutustu ja varaa ihana virkistysloma!

Mitä kaipaat kylpylälomalta?

Olemme koonneet parhaita vaihtoehtoja, tutustu ja varaa juuri sinulle sopiva loma!

 

 

 

 

 

Kaikki IMT:n kylpylähotellit Virossa

Perinteisten terveyskylpylöiden lisäksi Virosta löytyy paljon laadukkaita hyvään oloon ja hemmotteluun keskittyviä kylpylöitä. Tutustu kaikkiin Viron kylpylähotelleihin ja löydä sinulle sopivin vaihtoehto!

Lue lisää Viron kylpylähotelleista

Tutustu Viron kylpylälomiin

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia.

Lue lisää Haapsalun kylpylälomista

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

Saarenmaa ja Kuresaari ovat ihannekohde kiireetöntä ja rentouttavaa kylpylälomaa etsiville.

Lue lisää Saarenmaan kylpylälomista

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki, joka sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun. Voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä tai vaikkapa kuunnella hyvää jazzia teatterin kahvilassa.

Lue lisää Rakveren kylpylälomista

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista

Toila Spa -kylpylä nousee merenrannalla korkealla rantatörmällä tunnetun Baltian ehkä kauneimman Toila-Oru puiston vieressä. Kylpylä tarjoaa sekä klassisia terveyskylpylähoitoja, että ylellisiä ja rentouttavia hemmotteluhoitoja ja sieltä löytyy nykyaikainen terveystutkimuskeskus.

Lue lisää Toilan kylpylälomista

Narva-Jõesuu on perinteinen kylpyläpaikkakunta, joka sijaitsee itäisessä Virossa lähellä Narvaa. Luonnonkaunis paikka tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen.

Lue lisää Narva-Jõesuun kylpylälomista

Tutustu kotimaan kylpylälomiin

Monipuolinen kylpylähotelli joka sijaitsee Rukan ja Kuusamon välissä. Hotelli tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja vapaa-ajanpalveluita ympäri vuoden, niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoille. Suomen suosituimpiin hiihtokeskuksiin lukeutuva Ruka on vain lyhyen matkan päässä.

Lue lisää

Parhaat vinkkimme

Ihanat kylpylähoidot hoitavat sekä kehoa että mieltä talven keskellä. Lue sivuiltamme miksi kylpyläloma talvella kannattaa ja varaa oma matkasi jo tänään!

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Kylpylöiden hoitopaketit sisältävät laajan valikoiman erilaisia kylpylähoitoja. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitoihin.

Lue lisää

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Lähde testaamaan erilaisia saunoja kylpylöiden saumamaailmoihin. Perinteisen saunan lisäksi voit istua esimerkiksi suolasaunan, hunajasaunan tai mutasaunan lämpöön. Vai houkutteleeko sinua enemmän turkkilaisen hamamin höyryt tai infrapunasaunan vaikutukset hyvinvoinnillesi? Ehkä haluat kulkea saunapolkua ja kokeilla samalla kertaa useampia saunoja tai osallistua saunarituaaleihin.

Lue lisää