Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kylpylälomat

Nauti, rentoudu, hemmottele itseäsi – lähde kylpylälomalle Viroon!

Lähde nauttimaan ostoksista, kulttuurista, tapahtumista, liikunnan ilosta, laadukkaista kylpylähoidoista ja allasosaston poreista – kaikista onnistuneen kylpyläloman avaimista.

Kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa

Kylpyläloma Virossa on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa. Virossa on modernien kylpylöiden laaja tarjonta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa parhaat kylpylälomat Tallinnassa, Pärnussa ja muualla Virossa – edullisesti! Voit valita 15:stä eri kylpylävaihtoehdosta sinulle sopivan. Kylpylälomat Viroon kulkevat Tallinkin merellisillä Star-laivoilla, joten matka Helsingistä Tallinnaan kestää vain kaksi tuntia. Bussi kulkee mukana Tallinnaan, kuljettaen reitiltä tulleiden laukut.

Hemmottelun, kulttuurin ja kaupunkiloman voit yhdistää kylpylämatkalla Tallinnaan. Kylpylöistä pääsee halutessaan helposti ja nopeasti Tallinnan keskustaan ja vanhaankaupunkiin. Valitse Tallinnan keskustan seudun kylpylöistä tai ota loma monipuoliseen ja elämykselliseen Viimsi Spa -kylpylään.

Hiekkarannoistaan tunnettu Pärnu on kylpyläkaupunki ympäri vuoden. Kylpyläperinteet ulottuvat pitkälle, yli sadan vuoden päähän. Yli 700-vuotias Haapsalu on yksi perinteinen kylpyläkohde Virossa. Haapsalu on idyllinen kohde, täynnä ystävällistä ja merellistä tunnelmaa. Viron suurin saari Saarenmaa on mielenkiintoinen matkakohde. Rentouttavat hoidot kauniin luonnon ympäröimänä vievät kylpylämatkaajan kauas arjen kiireistä.

Meren rannalla, vain puolen tunnin päässä Tallinnasta länteen, kauniin luonnon keskellä. Tätä kaikkea on Laulasmaa Spa, terveyteen panostava kylpylä. Baltian talviurheilukeskuksena tunnettu Otepää Etelä-Virossa tarjoaa loistavat puitteet aktiiviselle kylpylämatkaajalle. Mukavaa tekemistä on tarjolla myös kesäisin esimerkiksi patikoinnin ja kalastamisen merkeissä.

Tervetuloa nauttimaan kylpylälomasta – vaikka koko perheen kesken!

Mikäli haluatte viettää ihastuttavassa Tallinnassa yön tai useamman, tutustukaa tarkemmin edullisiin Tallinnan hotellimatkoihin.

Tallinna

Tallinnan kylpylälomat

Kylpylälomalla Tallinnassa saat unohtaa arjen kiireet ja hemmotella itseäsi. Ikaalisten matkatoimisto tarjoaa hyvän valikoiman kylpylöitä ja kylpyläpaketteja Tallinnassa.

Lue lisää Tallinnan kylpylälomista

Pärnu

Pärnun kylpylälomat

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen.

Lue lisää Pärnun kylpylälomista

Haapsalu

Haapsalun kylpylälomat

Haapsalun kylpyläkaupungissa voit aistia pienen kaupungin lämpimän sykkeen. Kaupunki näyttää hiljaiselta, uinuvalta pikkukaupungilta, mutta kätkee sisäänsä valtavasti historiaa ja tapahtumia.

Lue lisää Haapsalun kylpylälomista

Laulasmaa

Laulasmaan kylpylälomat

Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä.

Lue lisää Laulasmaan kylpylälomista

Saarenmaa

Saarenmaan kylpylälomat

Saarenmaa ja Kuresaari ovat ihannekohde kiireetöntä ja rentouttavaa kylpylälomaa etsiville.

Lue lisää Saarenmaan kylpylälomista

Otepää

Otepään kylpylälomat

Pühäjärven kartano ja sen uudisrakennukset muodostavat kylpylän, joka hemmottelee kylpylämatkustajaa rentouttavilla hoidoilla. Kylpylä sopii rauhaa rakastaville ja kunnostaan huolehtiville asiakkaille ja sen ympäristöstä löytyykin upeita pyöräilymaastoja, kuntopolkuja ja talvella hiihtolatuja.

Lue lisää Pühajärven kylpylälomista

Toila

Toilan kylpylälomat

Toila Spa -kylpylä nousee merenrannalla korkealla rantatörmällä tunnetun Toila-Oru puiston vieressä. Kylpylä tarjoaa sekä klassisia terveyskylpylähoitoja, että ylellisiä ja rentouttavia hemmotteluhoitoja ja sieltä löytyy nykyaikainen terveystutkimuskeskus.

Lue lisää Toilan kylpylälomista

Rakvere

Rakveren kylpylälomat

Rakvere on houkutteleva, nopeasti kehittyvä ja omaleimainen kaupunki, joka sopii mainiosti monipuoliseen lomailuun. Voit rentoutua kylpylässä, nauttia keskiaikaisesta kävelyretkestä tai vaikkapa kuunnella hyvää jazzia teatterin kahvilassa.

Lue lisää Rakveren kylpylälomista

Narva-Jõesuu

Narva-Jõesuun kylpylälomat

Narva-Jõesuu on perinteinen kylpyläpaikkakunta, joka sijaitsee itäisessä Virossa lähellä Narvaa. Luonnonkaunis paikka tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen.

Lue lisää Narva-Jõesuun kylpylälomista