Kylpylähotellit

Virolla on pitkä historia perinteisenä kylpyläkohteena. Viron kylpylöissä voit rentoutua ja hemmotella itseäsi vuodenajasta riippumatta kohtuulliseen hintaan. Perinteisten terveyskylpylöiden lisäksi Virosta löytyy paljon laadukkaita hyvään oloon ja hemmotteluun keskittyviä kylpylöitä. Kaipaatpa rentoutusta koko viikoksi tai lyhyttä yhden tai kahden päivän irtiottoa, löydät parhaat vaihtoehdot lomaasi meiltä. Valikoimistamme löytyy kylpylähotelleja ympäri Viroa Tallinnasta Otepäähän.

Tutustu tarkemmin ja poimi parhaat vinkkimme rentouttavaan lomaan!

matkatoimisto suosittelee

Tallinnan kylpylähotellit
Pärnun kylpylähotellit
Haapsalun kylpylähotellit
Laulasmaan kylpylähotellit
Saarenmaan kylpylähotellit
Otepään kylpylähotellit
Toilan kylpylähotellit
Rakveren kylpylähotellit
Narva-Jõesuun kylpylähotellit


Tallinnan kylpylähotellit


Braavo Spa Hotel 

braavo-spa-hotel-001

Braavo Spa sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Vanhankaupungin vieressä, vain 650 metrin päässä Raatihuoneentorilta, joten hotellilta on helppo piipahtaa ostoksille tai johonkin syömään Vanhankaupungin ravintoloista. Tässä hotellissa sijaitsee Tallinnan suurin kuntosali Reval Sport ja hotellin allasosastolta löytyy 11 erilaista allasta ja useita saunoja. Sekä kuntosalin että allasosaston käyttö kuuluu majoituksen hintaan. Hotellihuoneet ovat vaatimattomia, mutta sopivat pikaiseen Tallinnan vierailuun.

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla, 5 km Tallinnan keskustasta kauniilla merenrannalla Pirita-joen suulla. Kylpylä tarjoaa laajan valikoiman terveyshoitoja. Pirita Marinassa on urheilukeskus, josta löytyy 25 metriä pitkä 6-ratainen uima-allas ja saunat, kuntosali, urheilusali sekä höyry-tilaussauna ja infrapunasauna.

Viimsi Spa sijaitsee 11 km Tallinnan satamasta Tallinn Viimsi Spasta löydät monipuoliset terveys- ja kauneushoidot ja paljon aktiviteetteja. Allasosasto hemmottelee porealtaineen ja erilaisine saunoineen, lisäksi kylpylästä löytyy myös kuntouimareille sopiva ratauima-allas. Lisäksi kannattaa kokeilla vain aikuisille tarkoitettua SPA +18 saunakeskusta,  jossa mm. rentoutustila hedelmien ja virvoitusjuomien kanssa, Garra Ruffa kala-amme ja Turkkilainen Hamman.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 

meriton-conference-spa-028 

Meriton Spa sijaitsee Toompean mäen juurella. Kävelymatkaa Vanhankaupungin keskukseen Raatihuoneentorille on noin 1 kilometri. Hotellin kylpyläosastolta löytyy löyly-, suola- ja höyrysauna, kontrastiallas, virkistysallas hierontapisteineen, terapia-allas, porealtaat ja matala lastenallas. Meritonin Wellness-osastolla asiakkaille on tarjolla kauneus- ja kampaamopalveluita sekä hierontaa ja erilaisia vartalohoitoja.

Kalev Spa

 

Kalev Spa -kylpylän sijainti on täydellinen. Rentouttavien hoitojen välillä voi käväistä ostoksilla, sillä vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Vanhankaupungin portti ja Raatihuoneentorille matkaa on vain 650 metriä. Kylpyläosastolta löytyy mm. 50 metrin uima-allas, rentoutumisallas, lasten allas, 4 vesiliukumäkeä, saunoja sekä vain aikuisille tarkoitettu lisämaksullinen upea Sauna Oasis.

Tallink Spa & Conference

tallink-spa-001 

Hotelli sijaitsee Tallinnan sataman A-terminaalin läheisyydessä, kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista (Raatihuoneentorille 1,2 km). Kylpylähotelli tunnetaan monipuolisesta Aqua Spa -allasosastosta, joka on luotu rentoutumiseen. Aqua Spasta löytyy mm. 5 erilaista saunaa, iso allas, poreallas, ulkoilma-allas ja lasten allas. Hotellin kauneuskeskuksesta Hera Salongidista voi ostaa erilaisi hoitoja sekä kampaamo- ja kosmetologipalveluita.

Metropol Spa Hotel

metropol-spa-004

Kylpylä -ja kokoushotelli Metropol Spa Hotel sijaitsee Tallinnan keskikaupungissa, ainutlaatuisessa Rotermannin korttelissa. Hotellissa voit rentoutua pienellä kylpyläosastolla, josta löytyy uima-allas, 4 erilaista saunaa ja 4 poreallasta. Hotellissa on myös kuntosali. Wellness-osastolla voit valita erilaisia kauneus- ja rentoutushoitoja. Satamasta Metropol Spahan on matkaa vain 950 metriä. Ostoksille Viru Keskukseen matkaa on 600 metriä, ja Vanhankaupungin nähtävyyksiin Raatihuoneentorille vain 1 km.

Palaa sivun alkuun


Pärnun kylpylähotellit


Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Lähellä on rantaravintoloita, rantasalonki, laululava, rantapromenadi ja rantapuistoja. Sauna- ja allasosasto Estonia Termidistä löytyy erilaisia saunoja, vichy suihku, japanilainen kylpy, sekä erikokoisia ja -muotoisia rentoutumis- ja porealtaita.

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia – ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta. Viiking Saga -vesikeskusta voisi kutsua ”viikinkien keitaaksi”. Siellä saunat ovat piilossa onkaloissa ja luolissa ja isolle altaalle antaa ilmettä oma saari, jossa yksi saunoistakin sijaitsee. Viikinki ajan tunnelmaa luo osaltaan myös katolla sijaitseva viikinkien kotasauna.

Kylpylähotelli sijaitsee lähellä Pärnun aallonmurtajaa ja huvivenesatamaa. Keskustaan on matkaa noin 1 km ja uimarannalle noin 2 km. Kylpylä koostuu 7 eri rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä. Spa- ja saunakeskuksessa on 25 m uima-allas, poreallas, japanilainen kylpy, lastenallas, infrapunasauna, löylysauna, suolasauna, aromaattinen sauna, turkkilainen sauna ja allasbaari. Kuntokeskuksessa sijaitsevat kuntosali ja liikuntasali.

Tervise Paradiis sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, mukavat huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka. Hotellin vesipuistossa on 4 putkiliukuria, seikkailuallas, kiipeilyseinä uima-altaassa, vuoristojoki koskineen, porealtaat, löyly- ja höyrysaunat, ulkoallas ja 25 metrin uima-allas. Paradiisista löytyy myös lisämaksullinen Paradiis-saunaosasto, jossa on mm. japanilainen kylpy, aromisauna, suolasauna, avanto, vesiallas ja erittäin kuuma löylysauna.

 

Tasokas Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta. Modernit Kylpyläosastolta löytyy mm. useita erilaisia saunoja, iso allas, ulkoporeallas ja kuolleenmeren allas (suolapitoisuus 33%). Hoito-osastolta voit varata erilaisia hemmottelevia hoitoja.

Upea 4 tähden kylpylähotelli Wasa Resort sijaitsee rauhallisella puistoalueella, aivan ranta-alueen läheisyydessä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Pärnun idyllisestä keskustasta. Wasa Resortin sauna- ja allasosastolla on uimallas, poreallas, kolme saunaa – tuoksusauna (sanarium), höyrysauna ja suomalainen sauna. Allasosastolta pääsee myös vilvoittelemaan ulos aurinkoterassille.

 

Laadukkaan Hedon Spa & Hotellin sijainti on ihanteellinen aivan rannan läheisyydessä ja keskustaankin on noin 1 kilometrin matka. Hotellissa on kylpylä – sekä hoito-osasto joka toimii 1927 rakennetussa Mudaravila kylpylärakennuksessa. Allasosastolla on kaksi sisäallasta, toisessa hierova suihku, toinen sopii myös lapsille, sekä lämmitetty ulkoallas. Saunojia varten on höyry- ja löylysaunat. Lisämaksusta voit vieraille upeassa Hiljaisessa Kylpylässä, joka on tarkoitettu rauhalliseen rentoutumiseen yli 14-vuotiaille.

Palaa sivun alkuun


Haapsalun kylpylähotellit


Pieni, rauhallinen terveyskylpylä sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden vieressä, lähellä Haapsalun keskustaa. Kylpylä on erikoistunut mm. mutahoitoihin, joihin käytetään Haapsalun omaa hoitomutaa. Sauna- ja allasosastolta löytyy uima-allas, poreallas, löylysauna, höyrysauna ja sanarium merinäköalalla. Osastolla on myös pieni lepoalue merinäköalalla ja sinne on mahdollista tilata välipaloja ja juomia.

Fra Mare -kylpylä on erikoistunut ns. thalasso-hoitoihin, joiden peruselementtejä ovat meren muta, merivesi, meren tuoksu ja meren ravinto, jotka ovat läsnä eri hoitomuodoissa. Kylpylässä hoidetaan mm. hengityselinten ja ihon ongelmia, nivel- ja hermosairauksia, stressiä ja yleistä väsymystä. Uima-allas- ja saunaosastolta löytyy merivesiallas, jossa erilaisia vesihierontapisteitä, vesikoski ja porekylpy, lämmitetty ulkoallas  ja erikoissaunoja.

Palaa sivun alkuun


Laulasmaan kylpylähotellit


Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä vain 35 km päässä Tallinnasta. Kylpylän uima-allasosastolla on 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas, hieronta-allas, 6 erilaista saunaa (aromisauna, käpysauna, merellinen höyrysauna, suola-höyrysauna, puulämmitteinen ulkosauna, sanarium).

Palaa sivun alkuun


Saarenmaan kylpylähotellit


Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhankaupungin sydämessä. Vesikeskuksessa on 25 metriä pitkä 4-ratainen uima-allas, 52 metriä pitkä vesiliukumäki, lasten allas ja poreallas sekä löylysauna.

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Lähimmällä uimarannalle matkaa on noin 1,5 km ja kuuluisaan Piispanlinnaan vain 1 km. Spa- ja saunakeskuksessa on 2 höyrysaunaa, katajasauna, suomalainen sauna, koivusauna, aromisauna, suolahuone, Garra Rufa -kalapedikyyri, rentoutumistilat ja hierontatilat.

Johan Spa Hotell sijaitsee Kuressaaren keskustassa. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta hotellin arkkitehtuurista, viihtyvyydestä ja ystävällisestä palvelusta. Spa- ja saunakeskuksessa on suomalainen sauna, sanarium- ja höyrysauna, sisäuima-allas hierontapisteillä, kylmävesipisteitä, lämmitetty ulko-allas sekä poreallas kattoterassilla.

Aivan meren rannassa sijaitseva Georg Ots Spa on Kuressaaren laadukkain Wellness kylpylä. Monipuolinen hoito-osasto hemmottelee tarjonnallaan ja allasosastolla on mukavasti tilaa uida. Kuressaaren keskustaan ja Piispanlinnalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Vesikeskuksessa on uima-allas, ulkoallas, miniallas (jossa vedenalaisia hierontapisteitä), poreallas ja kontrastialtaat. Saunaosastolla sijaitsevat mehubaari, höyrysauna, löylysauna ja sanarium, infrapunasauna.

Palaa sivun alkuun


Otepään kylpylähotellit


Pühajärven kartanokylpylä sijaitsee yhden Viron kauneimman järven eli Pühajärven rannalla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Kylpylän läheltä löytyvät mainiot kuntopolut, hiihtoladut ja upeat pyöräilymaastot. Pühajärven 2. kerroksinen vesi- ja keilailukeskuksen yläkerrassa sijaitsevat neliratainen, 25 metriä pitkä uima-allas, saunat, lasten altaat, poreallas ja baari.

Palaa sivun alkuun


Toilan kylpylähotellit


Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Kylpylässä tarjotaan klassisia kylpylähoitoja mm. neurologisiin ongelmiin, niveltulehduksiin, sydämen ja verenkierron sekä hengitysteiden vaivoihin. Mielenkiintoinen erikoisuus on -140 asteinen kylmähoito, joka polttaa kerralla 2000 kcal ja sen sanotaan auttavan poistamaan myös selluliittia. Kylpyläosastolla on sauna- ja uima-allasosasto, infrapunasauna, aromisauna, suolasauna, suomalainen sauna, löylysauna, 25 m uima-allas, lepo- ja vesihieronta-allas sekä porealtaita.

Palaa sivun alkuun


Rakveren kylpylähotellit


Kenties Viron paras kylpylä Aqva Spa sijaitsee Rakveren linnan läheisyydessä, keskellä kaupungin tarjoamia palveluita. Hoitokylpylän erikoisuutena ovat monet itämaiset hoitomuodot, mm. ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava ayurveda ja Rasul-hoidot. Monipuolisessa vesipuistossa on 6 allasta; myrskyävä meri virtauksineen ja aaltoineen, nautiskeluallas vedenalaisine hierontapisteineen, vastavirta-allas, ympäri vuoden käytössä oleva ulkoallas, 25-metrinen 6 radan kuntouintiallas sekä valoefektein varustettu Black Hole -vesiliukumäki. Perheen pienemmille on lisäksi 2 lastenallasta. Lisäksi saunakeskuksesta löytyy useita erilaisia saunoja.

Palaa sivun alkuun


Narva-Jõesuun kylpylähotellit


Neljän tähden hotelli Viron pisimmän, ja monen mielestä myös kauneimman, hiekkarannan äärellä Narva-Jôesuussa, noin 210 km päässä Tallinnasta ja vain noin 14 km päässä Narvasta. Monipuolisessa uudistuneessa allas- ja saunakeskuksessa on 7 erilaista uima-allasta, ulkoallas, viisi saunaa, 2 puulämmitteistä ulkosaunaa, porealtaat, vesi- ja ilmahieronta-altaat sekä suihkut.

Palaa sivun alkuun

Lähde hemmottelulomalle

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista