Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kylpylälomat Pärnussa

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen. Monet palvelut löytyvät usein suomeksi ja hintataso on selvästi Tallinnaa edullisempi.

Voit nauttia kylpylöissä hoidoista, pistäytyä kauneussalongissa, viettää lomaa kaupungilla ja Pärnun viehättävissä puistoissa tai nauttia keäsällä auringosta kaupungin upealla uimarannalla, Itämeren syleilyssä. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki.

Rannalla sijaitsevassa Paradiis -kylpylässä monipuoliset hoitopaketit pitävät huolta hyvinvoinnistasi. Kylpylä ja sen valtava vesipuisto tarjoaa tekemistä ja riemua kaikenikäisille. Noin kilometrin päässä uimarannalta ja keskustasta sijaitseva Tervis -kylpylä jatkaa kestosuosikin asemaansa. Kylpylä sopii erinomaisesti kaikenlaiseen terveyden- ja kauneudenhoitoon ja moninaisten kylpyläpalveluiden lisäksi sieltä löytyy esimerkiksi kauppoja sekä kauneushoitola. Terviksen vapaa-ajankeskuksessa ja kulttuurikeskuksessa järjestetään ohjelmaa lähes joka ilta. Viiking -kylpylä sijaitsee myös kilometrin päässä rannasta ja keskustasta. Se tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylässa järjestetään tanssinhaluisille viikottain tansseja.

Mikäli haluat tutustua Pärnun hohtavan valkoiseen hiekkarantaan ja nauttia upeista ravintolaillallisista on vaihtoehtona myös hotellimatka. Valitse Ikaalisten Matkatoimiston laajasta valikoimasta sinulle sopivin hotellimatka Pärnussa.

 

Pärnun kylpylälomat Viiking, Tervis Sanatoorium ja Tervise Paradiis kylpylöihin

Pärnun kylpyläloma 3 yötä

Varaa 3 yön kylpyläloma joka sisältää kylpylähoitoja ja puolihoitoruokailut. Voit viettää huolettoman loman Pärnussa.

Tutustu Pärnun 3 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 4 yötä

Lähde 4 yön kylpylälomalle joka sisältää kylpylähoitoja ja puolihoitoruokailut. Rentoudu Viron suosituimmassa kylpyläkaupungissa!

Tutustu Pärnun 4 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 7 yötä

Varaa rentouttava 7 yön kylpyläloma sisältäen puolihoitoruokailut ja kylpylähoitoja. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 7 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 10 yötä

Varaa nyt rentouttava 10 yön kylpyläloma Pärnuun puolihoitoruokailuilla ja kylpylähoidoilla.

Tutustu Pärnun 10 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 11 yötä

Lähde Pärnuun rentoutumaan 11 yön kylpylälomalle puolihoitoruokailuin ja kylpylähoidoin

Tutustu Pärnun 11 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 14 yötä

Varaa 14-yön kylpyläloma puolihoitoruokailuilla ja kylpylähoidoilla ja lähde Pärnuun rentoutumaan.

Tutustu Pärnun 14 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 21 yötä

Varaa matka polihoitoruokailuilla ja kylpylähoidoilla ja lähde Pärnuun nauttimaan 21-yön kylpylälomalle.

Tutustu Pärnun 21 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 28 yötä

Varaa 28 yön matka kylpylähoidoilla ja puolihoitoruokailuilla.

Tutustu Pärnun 28 yön kylpylälomaan

Tutustu Pärnun kylpylöihin

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kirjasto, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Medical Spa & Hotel Estonia

Medical Spa & Hotel Estonia -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja 300 metrin päässä Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Medical Spa & Hotel Estonia -hotellista

Estonia Resort Hotel & Spa

Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylä sijaitsee Pärnun historiallisella huvila-alueella kävelymatkan päässä keskustasta ja Pärnun kuuluisasta merenrannasta.

Lue lisää Estonia Resort Hotel & Spa -kylpylähotellista

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Hieronnat

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Saunat

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Lisätietoja kylpylähoidoista

Kylpylöiden hoitopaketit sisältävät laajan valikoiman erilaisia kylpylähoitoja. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitoihin.

Lue lisää

Nähtävää ja koettavaa Pärnussa

Pärnun ostokset

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnun ravintolat

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan