Ikaalisten matkatoimisto Ikaalisten matkatoimisto
Paras tapa vaihtaa vapaalle Paras tapa vaihtaa vapaalle

Kylpylälomat Pärnussa

Viron viehattävässä kylpyläkaupungissa Pärnussa viihtyy jokainen. Kaupungin maine kylpyläkaupunkina on vuosisatojen takainen ja suomalaiselle kylpylälomailijalle Pärnu on ihanteellinen. Monet palvelut löytyvät usein suomeksi ja hintataso on selvästi Tallinnaa edullisempi.

Voit nauttia kylpylöissä hoidoista, pistäytyä kauneussalongissa, viettää lomaa kaupungilla ja Pärnun viehättävissä puistoissa tai nauttia keäsällä auringosta kaupungin upealla uimarannalla, Itämeren syleilyssä. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki.

Rannalla sijaitsevassa Paradiis -kylpylässä monipuoliset hoitopaketit pitävät huolta hyvinvoinnistasi. Kylpylä ja sen valtava vesipuisto tarjoaa tekemistä ja riemua kaikenikäisille. Noin kilometrin päässä uimarannalta ja keskustasta sijaitseva Tervis -kylpylä jatkaa kestosuosikin asemaansa. Kylpylä sopii erinomaisesti kaikenlaiseen terveyden- ja kauneudenhoitoon ja moninaisten kylpyläpalveluiden lisäksi sieltä löytyy esimerkiksi kauppoja sekä kauneushoitola. Terviksen vapaa-ajankeskuksessa ja kulttuurikeskuksessa järjestetään ohjelmaa lähes joka ilta. Viiking -kylpylä sijaitsee myös kilometrin päässä rannasta ja keskustasta. Se tarjoaa monipuolisia kuntoutus- ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylässa järjestetään tanssinhaluisille viikottain tansseja.

Mikäli haluat tutustua Pärnun hohtavan valkoiseen hiekkarantaan ja nauttia upeista ravintolaillallisista on vaihtoehtona myös hotellimatka. Valitse Ikaalisten Matkatoimiston laajasta valikoimasta sinulle sopivin hotellimatka Pärnussa.

 

Pärnun kylpylälomat Viiking, Tervis Sanatoorium ja Tervise Paradiis kylpylöihin

Pärnun kylpyläloma 3 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Pärnun kaupungilla on vuosisatainen parantajan maine Itämeren kylpyläkaupunkina. Varaa 3 yön kylpyläloma ja valitsemasi hoitopaketti meiltä, niin voit viettää huolettoman loman Pärnussa.

Tutustu Pärnun 3 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 4 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde kylpylälomalle Viron suosituimpaan kylpyläkaupunkiin Pärnuun. Pärnu sijaitsee vain kahden tunnin ajomatkan päästä Tallinnasta. Meiltä varaat helposti 4 yön kylpyläloman hoitopaketteineen yhdellä kertaa.

Tutustu Pärnun 4 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 7 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde Pärnuun viettämään unohtumaton viikon pituinen kylpyläloma. Matkan jälkeen palaat täysin rentoutuneena takaisin arjen askareisiin. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 7 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 11 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde Pärnuun rentoutumaan kylpylälomalle. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 11 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 14 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde Pärnuun rentoutumaan kylpylälomalle. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 14 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 21 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde Pärnuun rentoutumaan kylpylälomalle. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 21 yön kylpylälomaan

Pärnun kylpyläloma 28 yötä (puolihoito ja kylpylähoitoja)

Lähde Pärnuun rentoutumaan kylpylälomalle. Meiltä varaat helposti sekä matkat, majoituksen, kylpylähoidot sekä ruokailut, kaikki samassa paketissa.

Tutustu Pärnun 28 yön kylpylälomaan

Tutustu Pärnun kylpylöihin

Tervis kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee viehättävällä omakotialueella Pärnun vanhassa keskustassa. Hotellissa on kolme baaria, kahvila, kirjasto, kulttuurikeskus sekä spa- ja saunakeskus.

Lue lisää Tervis kylpylähotellista

Tervise Paradiis

Kylpylähotelli, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille. Sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Hotellissa on iso vesipuisto, modernit ja miellyttävät huoneet sekä useita palveluja. Pärnun keskustaan on noin 1,5 km matka.

Lue lisää Tervise Paradiis -kylpylähotellista

Viiking

Viiking Spa on suosittu ja perinteikäs kylpylähotelli Pärnussa, joka tarjoaa monipuolisia kuntouttavia - ja ennaltaehkäiseviä hoitoja sekä erilaisia hemmotteluhoitoja. Se sijaitsee noin 1 km päässä sekä rannasta että keskusta-alueesta.

Lue lisää Viiking -kylpylähotellista

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Hieronnat

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Saunat

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää

Lisätietoja kylpylähoidoista

Kylpylöiden hoitopaketit sisältävät laajan valikoiman erilaisia kylpylähoitoja. Tästä pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitoihin.

Lue lisää

Nähtävää ja koettavaa Pärnussa

Pärnun ostokset

Pärnu hemmottelee upeiden hiekkarantojen lisäksi matkailijoita erinomaisella shoppailulla. Listasimme Pärnun parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaasi varten!

Lue lisää Pärnun ostoksista

Pärnun ravintolat

Pärnusta löytyy paljon hyviä ja suosittuja ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Tutustu Pärnun ravintolatarjontaan

Tekemistä Pärnussa

Viron lounaisosassa meren rannalla sijaitseva historiallinen ja kaunis Pärnu tarjoaa paljon tekemistä matkailijalle.

Tutustu Pärnun tarjontaan