Ikaalisten matkatoimisto

Saarenmaan kylpylälomat

Saarenmaa on ihanteellinen kohde kylpylälomalle. Saarenmaa ja sen ainoa kaupunki Kuressaare tarjoavat kylpylämatkustajalle hyvät puitteet kiireettömään ja rentouttavaan lomaan. Viron suurin saari Saarenmaa sijaitsee noin 220 kilometriä Tallinnasta lounaaseen. Saaren luonto on upea ja tunnelma viehättävä. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää 3-21 yön mittaisia kylpylämatkoja Saarenmaalle. Lähde siis pidennetylle viikonloppumatkalle tai vaikka kolmeksi viikoksi nauttimaan kylpylän antimista.

Saarenmaa ja sen ainoa kaupunki Kuressaare tarjoavat ihanteelliset puitteet kylpylämatkustajalle. Tuulimyllyjen alla kasvavat katajaiset puut ja keväisin tienpientareita koristavat kelta- ja valkovuokkojen silmät. Kuressaaren lämmin tunnelma, kauniit rakennukset ja merellinen henki luovat tunnelmaa. Samalla kaupunki tarjoaa ostosmahdollisuuksia ja monipuolisia palveluita. Kävele Piispanlinnan vallihaudoilla kuin sotilas 700 vuotta sitten tai rauhoitu meren äärellä ja ui sen matalassa vedessä. Pyöräile omakotialueiden vehreydessä ja hanki kaupasta kotiin vietäväksi katajainen muisto. Päiväretken voit tehdä vaikkapa Pangan kauniille rantatörmälle tai Anglan tuulimyllymäelle. Tekemistä Saarenmaalla riittää!

Grand Rose Spa:n eksoottisesti tuoksuva saunaosasto kutsuu rentoutumaan. Pulahda allasosaston poreisiin ja rentoudu kauneus- ja terveyshoidoissa. Kylpylä sijaitsee Kuressaaren keskustassa lähellä pääkadun palveluita.

Saarenmaa Spa -kylpylät Meri ja Rüütli sijaitsevat rantakadun läheisyydessä lähellä Piispanlinnaa. Kuressaaren palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Meri -kylpylä sopii hyvin rauhallista lomaa kaipaaville. Rüütlissä on tekemistä koko perheelle ja vesikeskuksesta löytyy muun muassa vesiliukumäki ja lastenallas.

Georg Ots on tasokas kylpylähotelli, joka sijaitsee myös lähellä rantakatua ja Piispanlinnaa kävelymatkan päässä keskustasta.

Saarenmaan kylpylälomat Grand Rose, Rüütli ja Johan Spa kylpylöihin

Tutustu Saarenmaan kylpylöihin

Viehättävä ja laadukas Grand Rosen kauneus- ja terveyskylpylä sijaitsee aivan Kuressaaren keskustassa, keskellä pääkadun palveluita. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Rüütli-kylpylässä lämpö, vesi ja valo hellivät kävijää. Linnanpuiston kujaa kävellen on hetkessä uimarannalla tai kauniiden puutalojen edessä ja vanhan kaupungin sydämessä. Rüütlin vesiosasto tarjoaa mahdollisuuksi kaiken ikäisille. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudistettu viihtyisä hotelli Kuressaaren keskustassa vanhassa kaupungissa. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Tutustu tarkemmin Kuressaaren kaupunkiin Saarenmaalla

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai muuten vain nauttimaan saaren kauniista luonnosta. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat ja monen mielestä Kuressaare on Viron mukavin kaupunki!

Lue lisää

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää