Kylpylämatka luonnon rauhassa

Kaipaatko matkaltasi rauhoittumista luonnossa kylpyläelämystä unohtamatta? Siinä tapauksessa Ikaalisten matkatoimiston Kylpylämatka luonnon rauhassa on matka juuri sinulle. Tutustu valikoimaamme ja valitse oma luonnonläheinen kohteesi Virosta!

Kylpylämatka Viron luonnossa: 

Viron luonto on monipuolista ja vaihtelevaa ja olemmekin keränneet tähän rentouttavia lomia erilaisissa luonnonympäristöissä sinua varten. Virosta löydät saaristoa ja meri-ilmaa, hiekkarantoja ja mäntymetsiä… vehreyttä ja kirkasvetisiä järviä sekä merenrantaa.

Olemme valinneet luontoa ja rauhaa etsivälle kylpylämatkustajalle valikoiman tasokkaita kylpylähotelleja, jotka sijaitsevat eri puolilla Viroa kauniissa luonnon maisemissa. Pääset siis nauttimaan sekä Viron kauniista luonnosta että kylpylän tarjoamista palveluista. Liikunnasta pitävälle matkailijalle Viron kohteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia.

Voit valita itsellesi sopivan kohteen Pohjois-Viron terveellisen ilman Toilasta, rauhallisesta ja luonnon läheisestä Haapsalusta, saaristomaisemallisen Kuressaaren tasokkaasta Georg Ots Spasta tai Etelä-Virossa sijaitsevasta järvimaisemallisesta Pühajärvestä ja sen kartanokylpylästä.

HAAPSALU

Kaunis merenranta pikkukaupunki Haapsalu

Thalasso-kylpylä Fra Mare sijaitsee ihanteellisessa paikassa luontoa ja rauhaa kaipaavalle matkailijalle. Kylpylä meren äärellä, mäntymetsän keskellä antaa tilaa hengittää. Fra Marella on tarjolla myös kattava valikoima erilaisia hoitopaketteja. Matalien lahdekkeidensa ansiosta Haapsalussa on Viron lämpimintä merivettä. Vesi lämpenee alkukesästä nopeasti ja pysyy lämpimänä pitkälle loppukesään.

Haapsalun kaupunki on kuuluisa mutahoidoistaan. Jo aikoja sitten Venäjän tsaarin perhe ja baltiansaksalainen aateli ihastuivat merimudan tervehdyttäviin vaikutuksiin ja tähän kauniiseen ja rauhalliseen pikkukaupunkiin. Kenties sinäkin rakastut Haapsalun luontoon ja rauhalliseen elämänmenoon, kuten on käynyt jo monille.

Haapsalun kylpyläloma tai hotellimatka

SAARENMAA

Luonnon rauhaa saaristomaisemissa Kuressaaressa

Saarenmaan luonto tarjoaa uteliaalle matkailijalle paljon löytämisen riemua. Saaristolaiskulttuuri ja rauhallinen elämänrytmi tarjoavat rentouttavan irtioton kiireisestä arjesta. Saarenmaalta löytyy myös laadukkaita kylpylöitä, joihin voi lähteä rentoutumaan ja lataamaan akkuja.

Kuressaaren laadukkaimpiin wellness-kylpylöihin kuuluva Georg Ots Spa sijaitsee meren rannalla. Georg Ots Spassa voit rentoutua erilaisissa altaissa ja saunoissa sekä ottaa itsellesi sopivia kylpylähoitoja.  Kylpylän vesikeskuksesta löytyy monipuolinen allasvalikoima sekä erilaisia saunoja kokeiltavaksi. Varaa matkaasi sopivat kylpylähoitopaketit, vaikkapa Hyvää oloa! -paketti.

Kuressaaren luonnosta voi nauttia vaikkapa pyöräillen. Samalla pääset nauttimaan saaristolaisesta meri-ilmasta. Pyörän voit vuokrata Kuressaaren keskustan pyörävuokraamosta. Tee pyöräretki läheiseen Looden tammiston luontopolulle, joka on ollut luonnosuojelukohde vuodesta 1955. Looden tammistosta löydät vanhan tammiston, puuniityn, sekä voit törmätä myös harvinaisempiin kasvi- ja eläinlajeihin.

Saarenmaan kylpyläloma

PÜHAJÄRVE

Luonnossa liikkumista Pühajärven kartanokylpylässä

Vietä loma Pühajärven, joka yhtenä Viron kauneimmista järvistäkin tunnetaan, rantamaisemissa.

Etelä-Virossa sijaitseva Pühajärven kartanokylpylä on ilmapiiriltään rauhallinen kohde liikunnasta ja luonnosta nauttivalle matkailijalle.

Otepää-Pühajärvellä voit kesäisin vaeltaa Otepään luonnonpuiston poluilla ja nauttia kumpuilevista järvimaisemista. Pyöräily – ja liikuntamaastot ovat mitä mainioimmat kunnosta huolehtimiseen ja luonnossa liikkumiseen. Talvisin kylpylän lähistöltä löytyvät hiihtoladut tarjoavat mukavaa ajanvietettä. Liikunnallisen  päivän päätteeksi voit rentoutua Pühajärven kartanokylpylän kylpyläosaston pyörteissä. Pühajärven kartanossa pääset kokeilemaan myös turvehoitoa ja Kuorivaa, kuolleen meren suolalla tehtävää hierontaa.  P.S. Kylpyläosastolla voit päästä kuulemaan vedenalaista musiikkia.

Pühajärven kylpylämatka

LAULASMAA

Laulasmaan mäntymetsissä mieli lepää

Etsitkö rauhaa ja luonnon läheisyyttä matkaltasi? Laulasmaalla sinua odottaa kylpylä keskellä kaunista mäntymetsää ja pitkä, valkoinen ja matala hiekkaranta, vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunki Tallinnasta. Laulasmaa on muutaman sadan asukkaan asuttama kylä Suomenlahden rannikolla.

Laulasmaa on turvallinen ja rauhallinen kohde, jossa mieli lepää ja hitaampi elämänrytmi eheyttää mieltä ja kehoa.

Rauhallisuudestaan huolimatta Laulasmaalla pääset harrastamaan monia aktiviteetteja, kuten kesäaikaan golfia, frisbeegolfia, joogaa sekä surffausta ja suppausta. Vesiaktiviteetteja voi aloittelijakin kokeilla turvallisesti , sillä Laulasmaan ranta on matala. Voit myös tehdä päiväretken Laulasmaa-Lohusalun vaellusreitille.

Vaelluksen ja aktiviteettien jälkeen voit rentoutua Laulasmaa Span kylpyläosastolla, josta löytyy erilaisia altaita ja saunoja, kuten käpysauna, aromisauna, suola-höyrysauna ja puulämmitteinen ulkosauna.

Laulasmaan kylpyläloma

TOILA

Puhtaan ilman Toilassa on hyvä hengittää

Jo 1800-luvun lopussa Toila ja korkealla rantatörmällä sijaitseva Toila Spa tunnettiin terveellisestä ilmastaan. Kylpylähotelli Toila Spa on terveellisen ilman lisäksi tunnettu myös herkullisesta ruoastaan.

Lähde nauttimaan puhtaasta ilmasta ja vehreästä luonnosta Viron Toilaan. Toila sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta Suomenlahden rannikolla.

Toila Span vieressä sijaitsevassa Toila Orun puiston vehreydessä mieli lepää. Kulkemalla Orun puiston läpi pääset Toilan rannalle. Toilan vaaleahiekkaisella rannalla pääset uimaan meressä. Rannalle omaleimaisen säväyksen antavat tasaisista rantakivistä tehdyt vallit kapeiden hiekkasärkkien välissä.

Kauniissa merinäköalassa mielikin virkistyy. Luonnon rauhaa ja kauneutta etsivälle matkailijalle Toila on oikea vaihtoehto.

Toilan kylpyläloma