Kylpylämatka luonnon rauhassa


Unohda hetkeksi arjen kiireet, hengitä syvään ja nauti olosta! Olemme koonneet hyvän olon matkoja luonnonläheisiin kohteisiin, missä sekä keho että mieli voi rentoutua. Tutustu valikoimaamme ja valitse mieluisin ihanista vaihtoehdoista!

Miltä kuulostaisi rentouttava hyvän olon hemmotteluloma Viron monipuolisen ja vaihtelevan luonnon keskellä?  Virosta löydät saaristoa ja merimaisemia, hiekkarantoja, mäntymetsiä, vehreyttä sekä kirkasvetisiä järviä. Valitsimme luonnon rauhaa ja hemmottelua kaipaavalle valikoiman tasokkaita kylpylähotelleja, jotka sijaitsevat eri puolilla Viroa. Pääset siis nauttimaan samalla matkalla paitsi Viron kauniista luonnosta myös kylpylöiden tarjoamista laadukkaista palveluista. Aktiivilomailijalle Viron kohteemme tarjoavat lisäksi monipuolisia liikuntamahdollisuuksia.


 

Haapsalun kaupunki tunnetaan mutahoidoistaan. Jo aikoja sitten Venäjän tsaarin perhe ja baltiansaksalainen aateli ihastuivat merimudan tervehdyttäviin vaikutuksiin ja tähän kauniiseen ja rauhalliseen pikkukaupunkiin. Matalien lahdekkeidensa ansiosta Haapsalussa on Viron lämpimintä merivettä. Vesi lämpenee alkukesästä nopeasti ja pysyy lämpimänä pitkälle loppukesään. Kenties sinäkin rakastut Haapsalun luontoon ja rauhalliseen elämänmenoon, kuten niin moni muukin!
Haapsalun kuuluisia muta hoitoja voi kokeilla kahdessa kylpylässämme. Thalasso-kylpylä Fra Mare sijaitsee ihanteellisessa paikassa luontoa ja rauhaa kaipaavalle matkailijalle. Kylpylä meren äärellä, mäntymetsän keskellä antaa tilaa hengittää. Laine kylpylä sijaitsee aivan merenrannalla. Asiakkaat voivat seurata  merelle antavista ikkuinoista kuinka kymmenet joutsenparvet pysähtyvät Haapsalun sisälahdelle muuttomatkallaan.


 

Tutustu ja varaa

Haapsalu on idyllinen ja rauhallinen pikkukaupunki merenrannalla. Kaupunki ihastuttaa merellisyydellään ja keskustan kauniilla vanhoilla rakennuksillaan. Kattojen yläpuolella kaupunkia vartioivat Piispanlinnan tornit. Iltakävelylle kannattaa suunnata promenadille ihastelemaan kauniita pitsihuviloita.

Lue lisää

Saarenmaan luonto tarjoaa matkaajalle paljon kiinostavaa tutustuttavaa. Saaristolaiskultuuri ja rauhallinen elämänrytmi tarjoavat rentouttavan irtioton kiireisestä arjesta. Saarenmaalla löytyy laadukkaita kylpylöistä, joissa voi rentoutua ja ladata akkuja.
Kuressaaren luonnosta voi nauttia vaikkapa pyöräillen. Samalla pääset nauttimaan saaristolaisesta meri-ilmasta. Pyörän voit vuokrata Kuressaaren keskustan pyörävuokraamosta. Tee pyöräretki läheiseen Looden tammiston luontopolulle, joka on ollut luonnosuojelukohde vuodesta 1955. Looden tammistosta löydät vanhan tammiston, puuniityn, sekä voit törmätä myös harvinaisempiin kasvi- ja eläinlajeihin.
Kuressaaren laadukkaimpiin wellness-kylpylöihin kuuluva Georg Ots Spa sijaitsee meren rannalla. Georg Ots Spassa voit rentoutua erilaisissa altaissa ja saunoissa sekä ottaa itsellesi sopivia kylpylähoitoja.  Kylpylän vesikeskuksesta löytyy monipuolinen allasvalikoima sekä erilaisia saunoja kokeiltavaksi. Varaa matkaasi sopivat kylpylähoitopaketit, vaikkapa Hyvää oloa! -paketti.


 

Tutustu kohteeseen ja varaa

Kuressaare on Viron suurimman saaren Saarenmaan pääkaupunki ja se sijaitsee saaren eteläosassa. Voit lähteä Kuressaareen perinteiselle kylpylälomalle tai nauttimaan saaren kauniista luonnosta hotellimatkalle. Saaristolaiskulttuurille ominainen rauhallinen elämänrytmi on valloittanut useat matkustajat.

Lue lisää

Vietä loma yhden Viron kauneimman järven, Pühajärven rantamaisemissa. Etelä-Virossa sijaitseva Pühajärven kartanokylpylä on ilmapiiriltään rauhallinen kohde liikunnasta ja luonnosta nauttivalle matkailijalle.
Otepää-Pühajärvellä voit kesäisin vaeltaa Otepään luonnonpuiston poluilla ja nauttia kumpuilevista järvimaisemista. Pyöräily- ja liikuntamaastot ovat erinomaiset. Talvisin kylpylän lähistöltä löytyvät hiihtoladut tarjoavat mukavaa ajanvietettä. Liikunnallisen  päivän päätteeksi voit rentoutua Pühajärven kartanokylpylän kylpyläosaston pyörteissä. Pühajärven kylpylässä on erittäin monipuolinen hoitovalikoima, pääset kokeilemaan vaikkapa turvehoitoa tai kuorivaa, Kuolleen meren suolalla tehtävää hierontaa.


 

Tutustu kohteeseen ja varaa

Otepäässä on läsnä Viron kaunis järviluonto aivan erityisellä tavalla, sillä alue tunnetaan yli 65 isosta ja pienemmästä järvestä. Talvisin kaupunki on Viron talviurheilun keskus, joten Otepäähän matkustetaan ympäri vuoden.

Lue lisää

Etsitkö rauhaa ja luonnon läheisyyttä matkaltasi? Laulasmaalla sinua odottaa kylpylä keskellä kaunista mäntymetsää ja pitkä, valkoinen ja matala hiekkaranta, vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunki Tallinnasta. Laulasmaa on muutaman sadan asukkaan asuttama kylä Suomenlahden rannikolla.,Laulasmaa on turvallinen ja rauhallinen kohde, jossa leppoisa elämänrytmi rauhoittaa mieltä ja kehoa.
Rauhallisuudestaan huolimatta Laulasmaalla pääset harrastamaan monia aktiviteetteja, kuten kesäaikaan golfia, frisbeegolfia, joogaa sekä surffausta ja suppausta. Vesiaktiviteetteja voi aloittelijakin kokeilla turvallisesti, sillä Laulasmaan ranta on matala. Voit myös tehdä päiväretken Laulasmaa-Lohusalun vaellusreitille. Kannattaa ehdottomasti käydä myös Keilan vesiputouksella n. 6 km päässä Laulasmaalta. Upea vesiputous on kuusi metriä korkea ja useita kymmeniä metrejä leveä, sen läheisyydessä on myös luontopolku.
Vaelluksen ja aktiviteettien jälkeen voit rentoutua Laulasmaa Span kylpyläosastolla, josta löytyy erilaisia altaita ja saunoja, kuten käpysauna, aromisauna, suola-höyrysauna ja puulämmitteinen ulkosauna.


 

Tutustu kohteeseen ja varaa

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Se on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla, jonka valttikortteja ovat kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta jotkatarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Lähellä merenrantaa sijaitseva La Spa Laulasmaa tarjoaa puitteet hemmotteluun ja rentoutumiseen.

Lue lisää

Jo 1800-luvun lopussa Toila ja korkealla rantatörmällä sijaitseva Toila Spa tunnettiin terveellisestä ilmastaan. Kylpylähotelli Toila Spa on terveellisen ilman lisäksi tunnettu myös herkullisesta ruoastaan.
Lähde nauttimaan puhtaasta ilmasta ja vehreästä luonnosta Viron Toilaan. Toila sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta Suomenlahden rannikolla.
Toila Span vieressä sijaitsevassa Toila Orun puiston vehreydessä mieli lepää. Kulkemalla Orun puiston läpi pääset Toilan rannalle. Toilan vaaleahiekkaisella rannalla voit nauttia meren tuoksusta ja tunnelmasta. Rannalle omaleimaisen säväyksen antavat tasaisista rantakivistä tehdyt vallit kapeiden hiekkasärkkien välissä.
Luonnonrauhaa ja kauneutta etsivälle matkailijalle Toila on erinomainen vaihtoehto!


 

Tutustu ja varaa

Toila sopii kauniista luonnosta, merimaisemista ja rauhallisesta elämänmenosta nauttiville matkustajille, jossa monipuolinen kylpylä odottaa sinua hemmoteltavaksi.

Lue lisää

Puhdas kotimaamme tarjoaa ihastuttavat puitteet luonnonläheiseen matkailuun!
Yhdistä rentoutuminen, ulkoilu ja hemmottelu kylpyläkohteissa Kuusamossa, Porvoossa tai Rantasalmella ja vietä täydellinen lepoloma!


 

Kuusamo tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä jokaiselle – matkustitpa yksin, puolison, lasten tai ystävän kanssa. Kuusamo ja Ruka on tunnettu upeista ulkoilumaastoista, puhtaasta luonnosta, laajoista erämaa-alueista sekä tasokkaasta palvelusta.
Holiday Club Kuusamon Tropiikki on erittäin monipuolinen kylpylähotelli lähellä Rukaa. Hotelli tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja vapaa-ajanpalveluita ympäri vuoden, niin lapsiperheille, pariskunnille, kaveriporukoille kuin omassa rauhassa matkaaville.


 

Tutustu ja varaa

Koillis-Suomessa sijaitseva Kuusamo on elinvoimainen ja jatkuvasti kehittyvä kaupunkikeskus. Se tunnetaan upeasta luonnostaan, erämaista ja kanjoninlaaksoissa kuohuvista koskista. Alueen monet aktiviteetit tempaavat mukaansa ympäri vuoden.

Lue lisää

Rantasalmi on viehättävä pieni kunta Saimaan rannalla. Rantasalmella voit nauttia ihanista järvimaisemista, ulkoilumahdollisuuksista sekä laadukkaista palveluista.
Hurmaava Hotel & Spa Järvisydän on todellinen elämyskeidas! Järvisydän tarjoaa ainutlaatuisen järvikylpyläelämyksen mm. erilaisten saunojen, upeiden altaiden sekä luonnonmukaisten hemmotteluhoitojen myötä.


 

Tutustu ja varaa

Rantasalmi on erityisen tunnettu kauniista järvimaisemistaan sekä suositusta Järvisydän kylpylästä.

Lue lisää

Historiallinen Porvoo hurmaa kauniilla rakennuksilla, kapeilla kujilla ja viehättävillä putiikeilla. Porvoossa on lähellä luonto sekä kaupungin palvelut.
Haikon kartano tarjoaa hemmottelua ja hyvää oloa n. 7 km päässä Porvoon Vanhastakaupungista. Nauti kylpylän palveluista ja Kartanon ravintolan makuelämyksistä upean luonnon keskellä!


 

Tutustu ja varaa

Idyllinen Porvoo sijaitsee meren rannalla Porvoonjoen suistossa. Kaupunki liittyy vahvasti Suomen historiaan, siellä toimi mm. valtiopäivät Venäjään autonomisen suuriruhtinaskunnan aikana. Porvoo on tunnettu mm. Tuomiokirkosta ja punaisista jokiaitoistaan sekä Brunbergin makeistehtaan suklaista.

Lue lisää