Lähde matkalle poistumatta kotoasi!

Maailmanpyörä

Nyt kun elämme poikkeuksellisten olojen keskellä, kannattaa matkallekin lähteä hieman poikkeuksellisella tyylillä. Olemme koonneet tähän muutaman vinkin kuinka virtuaalimatkalle voi lähteä, vaikkapa omalta kotisohvalta. Matkasta tulee aina ikimuistoisempi mitä paremmin eläydytte valitun matkakohteen mukaan. Joten mikäli suunta on johonkin aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan, muista varata matkalle mukaan kesävaatteet ja aurinkolasit, kun patikointimatkalle taas kannattaa varata mm. hyvät kengät. Valitse mieluisimmat matkakohteet, tai piipahda vaikka niissä kaikissa. Mukavaa matkaa!


 

Google Maps vie virtuaalimatkalle maailmalleGoogle Maps -retket

Matkusta maailman ääriin poistumatta kotoasi. Lähde retkelle Tansanian Gomben kansallispuistoon, Taj Mahaliin Intiaan tai vaikkapa Galápagossaarille Ecuadoriin. Tutustu ja retkeile Googlella.


 

Vieraile museoissa virtuaalisestiMuseokierrokselle virtuaalisesti

Iskikö taiteen nälkä, tai kaipaatko arkeesi hieman kulttuuria? Lähde virtuaaliselle museokierrokselle tutustumaan eri maiden näyttelyihin ja museoihin. Täältä löydät 12 eri virtuaalikierrosta.
Ja täältä jopa 50 eri virtuaalikierrosta.


 

Virtuaaliselle luontomatkalleLuontomatkalle kotisohvalta

Pidätkö luonnossa liikkumisesta? Seuraa luontoa ja sen eläimiä kotoa käsin. Käy kurkkaamassa vaikkapa mitä kuuluu ahmaperheelle, tai mitä puuhastelevat Ähtärin pandat juuri tällä hetkellä. Virtuaalinen luontomatka alkaa täältä.


 

Virtuaalimatkalle 360 näkymällä ja suomalaisten matkailijoiden kanssaVirtual traveller

Koe eri maailmojen kolkat matkaajien mukana. Virtuaalimatkalla pääset ihastelemaan matkan eri vaiheita 360° kuvatun videomateriaalin avulla. Tsekkaa virtuaalimatkat tästä.


 

Lue lisää Ikaalisten Matkatoimistosta

Ikaalisten Matkatoimisto – eli me – ollaan suomalainen perheyritys. Me uskotaan, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän paremmaksi!

Katso meidän tarina