Lahja äidille – muista äitiä äitienpäivänä 12.5.2019

aitienpaiva-001

Äidille lahjaksi elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä

Äitienpäivää vietetään 12.5. ja nyt on hyvä aika hankkia lahja äidille. Matkailua rakastavaa äitiä on helppo hemmotella matkalahjalla. Voit varata äidille hemmotteluhetken esimerkiksi kylpyläviikonlopun merkeissä tai voitte lähteä viettämään romanttista viikonloppua. Matkalle voi lähteä myös koko perheen kanssa ja viettää yhteistä perhelomaa. Lahjan ei tarvitse olla luksusmatka kaukolomakohteeseen, ilahduttaa voi pienelläkin budjetilla, sillä äidin saa varmasti onnelliseksi myös esim. risteilyllä tai Tallinnan lomalla. Yksi hyvä idea on myös ostaa yhteinen lahja koko perheen tai sukulaisten voimin.

Matkalahjakortti äidille

Anna äidin itse päättää ja hanki äitienpäivälahjaksi Ikaalisten Matkatoimiston matkalahjakortti! Matkalahjakortti on turvallinen valinta, näin äiti voi itse päättää matkakohteen ja ajankohdan. Matkalahjakortin tilaaminen on helppoa:

  1. Mene tilaamaan matkalahjakortti
  2. Valitse lahjakortille haluamasi arvo (vähintään 20 €). Valitse kuva-aihe kuvavalikoimasta.
  3. Täytä yhteystietosi
  4. Valitse lahjakortin toimitustapa: painettu (toimitetaan postitse) tai sähköinen (toimitetaan sähköpostilla) ja toimitus joko sinulle tai lahjan saajalle.
  5. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut maksamaan lahjakortin arvon verkkopankissa tai luottokortilla – Valmista tuli!

Matkalahjakortin voi tilata myös puhelimitse toimistostamme (puh. 03 45 800, ma–pe klo 9–17). Mikäli haluat tilata painetun matkalahjakortin, huomioithan, että lähetämme kortin 1. luokan postissa. Jotta kortti ehtii varmasti perille äitienpäivälahjaksi, kannattaa tilaus hyvissä ajoin. (Kuitenkin viimeistään maanantaina 6.5. klo 15.00 mennessä). Netin kautta tilatessa voit valita lahjakortin toimituksen sähköpostiin, jolloin saat sen heti.

Tutustu matkavalikoimaamme

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista

Mielenkiintoiset Euroopan kaupunkikohteet kuten Rooma, Krakova, Pariisi ja Wien tarjoavat aina uusia elämyksiä matkailijalle! Varaa omasi nyt!

Lue lisää Euroopan kaupunkilomista

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

On monta syytä, miksi matkaajat valitsevat Pärnun ja Ikaalisten Matkatoimiston lomalleen vuodesta toiseen: valkoisena hohtava hiekkaranta, sininen meri, lehmuskujat syksyn väreissä, varjoisat puistobulevardit.

Lue lisää Pärnun hotellimatkoista

Elämyksiä ja unelmia toteen – se meillä osataan parhaiten! Kiertomatkat Euroopan upeimpiin kohteisiin. Varaa edullisesti ja nauti huolettomasta ja laadukkaasta kiertomatkasta.

Lue lisää kiertomatkoista

Kesällä 2020 risteilyt Tallinnaan, Riikaan, Saarenmaalle, Ahvenanmaalle sekä suoraan Turusta Tallinnaan satamasta tai kuljetuksin.

Lue lisää risteilyistä