Isänpäivälahja – muista isää isänpäivänä 10.11.2019

Perhe-isanpaiva-001

Isänpäivälahja – muista isää 10.11.

Isänpäivää vietetään 10.11. ja nyt on hyvä aika hankkia isänpäivälahja. Matkalahjakortti tarjoaa matkaelämyksiä isälle. Matkalahjakortilla isä voi varata itselleen elämysloman esimerkiksi risteilyn tai konserttimatkan merkeissä. Matkalle voi lähteä myös koko perheen kanssa ja viettää yhteistä perhelomaa. Hanki siis isänpäivälahjaksi Ikaalisten Matkatoimiston matkalahjakortti, jolla tarjoat isälle unohtumattomia elämyksiä arjen keskelle!

Matkalahjakortin tilaaminen on helppoa:

  1. Mene tilaamaan matkalahjakortti
  2. Valitse lahjakortille haluamasi arvo (vähintään 20 €). Valitse kuva-aihe kuvavalikoimasta.
  3. Täytä yhteystietosi
  4. Valitse lahjakortin toimitustapa: painettu (toimitetaan postitse) tai sähköinen (toimitetaan sähköpostilla) ja toimitus joko sinulle tai lahjan saajalle.
  5. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut maksamaan lahjakortin arvon verkkopankissa tai luottokortilla – Valmista tuli!

Elämysmatkat!

Kuulostaisiko MM-jääkiekkomatka Sveitsiin tai Rammsteinin upea show Tallinnassa enemmän isäsi kaltaiselta matkalta vai kaipaako hän kenties vauhdin hurmaa ja korkeita sykkeitä suksien päällä? Tarjoa isällesi unohtumaton elämys!

Suosituksemme isälle

Tiistaina 21.7.2021 konsertoi Tallinnan Laululavalla legendaarinen saksalainen rockbändi Rammstein.

Tutustu ja varaa!

Tutustu myös muihin matkohimme

Ikaalisten Matkatoimiston konsertti- ja keikkamatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Valitse oma suosikkikohteesi laajasta Kaupunkiloma valikoimastamme. Kulttuuria, ostoksia, makumatkoja - näitä kaikkia löydät meidän kaupunkilomiltamme!

Lue lisää

Kesällä 2020 risteilyt Tallinnaan, Riikaan, Saarenmaalle, Ahvenanmaalle sekä suoraan Turusta Tallinnaan satamasta tai kuljetuksin.

Lue lisää risteilyistä

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Hemmottelua, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja ihanaa yhdessäoloa! Kaikkea tätä tarjoavat IMT:n kylpylälomat. Kylpylälomalla saat täydellisen irtioton arjesta!

Lue lisää kylpylämatkoista