Ikaalisten matkatoimisto

Isänpäivälahja – muista isää isänpäivänä 11.11.2018

Perhe-isanpaiva-001

Isänpäivälahja – muista isää 11.11.

Isänpäivää vietetään 11.11. ja nyt on hyvä aika hankkia isänpäivälahja. Matkalahjakortti tarjoaa matkaelämyksiä isälle. Matkalahjakortilla isä voi varata itselleen elämysloman esimerkiksi risteilyn tai konserttimatkan merkeissä. Matkalle voi lähteä myös koko perheen kanssa ja viettää yhteistä perhelomaa. Hanki siis isänpäivälahjaksi Ikaalisten Matkatoimiston matkalahjakortti, jolla tarjoat isälle unohtumattomia elämyksiä arjen keskelle!

Matkalahjakortin tilaaminen on helppoa:

  1. Mene tilaamaan matkalahjakortti
  2. Valitse lahjakortille haluamasi arvo (vähintään 20 €). Valitse kuva-aihe kuvavalikoimasta.
  3. Täytä yhteystietosi
  4. Valitse lahjakortin toimitustapa: painettu (toimitetaan postitse) tai sähköinen (toimitetaan sähköpostilla) ja toimitus joko sinulle tai lahjan saajalle.
  5. Seuraavaksi palvelu ohjaa sinut maksamaan lahjakortin arvon verkkopankissa tai luottokortilla – Valmista tuli!

Matkalahjakortin voi tilata myös puhelimitse toimistostamme (puh. 03 45 800, ma–pe klo 9–17). Mikäli haluat tilata painetun matkalahjakortin, huomioithan, että lähetämme kortin 1. luokan postissa. Jotta kortti ehtii varmasti perille isänpäivälahjaksi, kannattaa tilaus hyvissä ajoin. (Kuitenkin viimeistään maanantaina 5.11. klo 15.00 mennessä). Netin kautta tilatessa voit valita lahjakortin toimituksen sähköpostiin, jolloin saat sen heti.

Tutustu matkohimme

Ikaalisten Matkatoimiston konserttimatkat tarjoavat elämyksiä ja musiikkia huippuluokan artisteilta. Tutustu matkatarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Tarjoamme rentouttavat Tukholman ja Tallinnan risteilymatkat useilta Suomen paikkakunnilta bussikuljetuksin tai satamasta. Meiltä edullisesti myös Visbyn risteilyt.

Lue lisää risteilyistä

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Hemmottelua, nautintoa, rentoutumista, hyvää oloa, liikuntaa, energiaa ja yhdessä olemista! Kaikkea tätä tarjoavat kylpylälomat. Loma kylpylässä on suosittu valinta kaikenikäisten lomailijoiden keskuudessa.

Lue lisää kylpylämatkoista