Laine kylpylän hoitopaketit

Laine kylpylä on erityisen suosittu keski-ikäisen ja varttuneemman asiakaskuntamme keskuudessa. Kylpylästä löytyy niin jäsen- kuin lihasvaivoja lievittäviä kuin yleiskuntoa parantavia hoitoja.  Monipuoliset kauneushoidot, joita voi ostaa paikan päällä,  täydentävät valikoimaa.

Perinteiset kylpyläpaketit sisältävät aina täysihoitoruokailut. Lisäksi tarjolla on mm. erityinen hieronta- tai terveys-ja kauneusviikko,

Kylpylä on erikoistunut mm. mutahoitoihin, joihin käytetään Haapsalun omaa hoitomutaa. Mutahoidot tepsivät moniin kroonisiin tulehdussairauksiin.

laine-spa-010laine-spa-006laine-spa-009laine-spa-013

Tutustu perinteisiin kylpylälomiin.

Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 12-18 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: lääkärin tulokonsultaatio (10-15 min), lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti 2-3 erilaista hoitoa päivässä (yhteensä max 10-15 hoitoa) sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima I: Hieronta 25 min ylä- tai alavartalolle Hoitovalikoima II: Haapsalun mutahoito 15 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min Hoitovalikoima III: Jalkojen pyörrekylpy 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, Charcot -suihku 10 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, valohoito 25 min, venytyshoito 10-15 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: 5 hoitoa sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima: hieronta 25 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Charcot -suihku 10 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.


Hinta sisältää: 4 hoitoa sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. HUOM! Sunnuntaisin ei ole hoitoja. Paketti ei ole myynnissä viikoilla 24-34. HUOM! Alle 15-vuotiaan lapsen hintaan ei sisälly hoitoja ! Hoitovalikoima: hieronta 25 min, vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Charcot -suihku 10 min, kunto- tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min.

Tutustu hieronta- ja kauneuspaketteihin.

Sisältyy lääkärin tulokonsultaatio, 6x klassinen kokovartalohieronta 50 min, lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaisesti lisäksi 6 hoitoa seuraavista: vedenalainen manuaalinen tai automaattinen hieronta yrteillä 15 min, sähkö- ja syvälämpöhoito 5-15 min, parafiini-osokeriittihoito 10-20 min, inhalaatio 10 min, suolahoito 30 min, Hydro Jet hierova vesivuode 20 min, valohoito 25 min, jalkojen pyörrekylpy 15 min, Chargot -suihku 10 min, venytyshoito 10-15 min, kuntovoimistelu tai vesivoimistelu ryhmässä 20 min sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen. Huom. Sunnuntaisin ei ole hoitoja. HUOM! Sama henkilö ei voi varata Hierontaviikkoa ja täysihoitopakettia !


Terveys- ja kauneusviikko sisältää: 3 pitkää hierontaa seuraavasta valikoimasta: hieronta Haapsalun hoitavalla mudalla 60 min, selluliittihieronta 60 min, klassinen kokovartalohieronta 60 min, lymfahieronta 60 min, 3 pitkää hoitoa seuraavasta valikoimasta: "Itämainen hemmottelu" 60 min, rentouttava jalkahoito ja hieronta 60 min, kosteuttava kääre 60 min, Spa-manikyyri 60 min, hemmotteleva pedikyyri 60 min sekä täysihoitoruokailut alkaen menopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän aamiaiseen Huom. Sunnuntaisin ei ole hoitoja! HUOM! Sama henkilö ei voi varata Terveys- ja kauneusviikkoa sekä täysihoitopakettia !

Tutustu kauneus- ja hemmotteluhoitoihin

Aromimuta on kevyempi vartalohoito niille, joille mutahoito ei sovi, mutta jotka kuitenkin haluavat kokeilla Haapsalun mudan vahvistavaa vaikutusta. Hoito poistaa liiallista nestettä ja kuona-aineita kehosta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rentouttaa ja nopeuttaa kroonisten tulehdusten paranemista. Hoidon aluksi vartalo peitetään 15-20 minuutiksi mutahauteilla, joihin on lisätty aromiöljyjä. Tämän jälkeen seuraa suihku sekä kevyt hieronta ihoa ravitsevalla aromatisoidulla öljyllä.


Hieronta lieventää tehokkaasti ja nopeasti jännittyneitä hartioita ja niskaa. Hieronta aktivoi veren- ja lymfakiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä vähentää pään ja lihasten särkyä.


Hieronnassa käytettävä Haapsalun terveysmuta kuorii ja hoitaa ihoa. Hieronta edesauttaa nesteen ja kuona-aineiden poistumista, elvyttää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja nopeuttaa kroonisten tulehdusten paranemista. Hieronnan alussa selkään asetetaan mutahaude. Hauteen vaikutusaikana hierotaan ensin koko vartalo ja lopuksi (kun haude on poistettu) hierotaan myös selkä.


Intialainen päähieronta on ikivanha stressiä poistava hoitomuoto, jossa pään, niskan, kasvojen ja hartioiden hieronnan tuloksena pään verenkierto paranee ja hiusten kasvu kiihtyy. Hieronta vähentää myös hiustenlähtöä ja harmaantumista sekä lievittää päänsärkyä ja silmien väsymistä sekä auttaa unettomuuteen. Hoito tehdään istuma-asennossa. Ennen hoitoa ja myös sen jälkeen on juotava runsaasti vettä tai teetä, jotta hieronnan vilkastuttama kuona-aineiden poistuminen nopeutuisi. Ennen hierontaa ei saa ainakaan viiteen tuntiin nauttia alkoholia eikä ulkoilla ilman päähinettä.


Mutahoito hoitaa kroonisia nivelsairauksia ja psoriasista, lieventää kipuja, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja solujen uusiutumista sekä poistaa kehosta ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita. Hoitoa annetaan koko vartalolle tai ainoastaan halutuille alueille.


Vaahtokylpy, kynsinauhojen ja kovettumien käsittely, kynsien muotoilu, voitelu


Klassinen hieronta on tunnetuin tapa alentaa stressiä ja vähentää jännitystä. Hieronta nopeuttaa aineenvaihduntaa, palauttaa kadotettua energiaa ja luo hyvänolontunteen. Hieronta sopii moniin erilaisiin luusto- ja lihassairauksiin sekä kroonisiin kipuihin.


Kuoriva hoito, jossa kaakao-appelsiinijauhe yhdessä merisuolan kanssa takaa luonnollisen ja tehokkaan ihon kuorinnan. Appelsiini ja kaakao sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiinia, jotka ehkäisevät ihokudosten vanhenemista ja kosteuttavat ihoa. Kuorinta-aine sisältää myös E-vitamiinia.


Kynsinauhojen öljyäminen, kynsien muotoilu ja voitelu, kylpy kynsille


Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen syväpuhdistus, kasvojen- ja dekolteealueen hieronta, seerumi, persoonallinen naamio, silmänympäryshoito, kiinteyttävät silmätyynyt, silmänympärysvoide, päivävoide, kulmakarvojen ja ripsien värjäys, kulmakarvojen muotoilu ja käsien hieronta.