Princess Anastasia

M/S Princess Anastasia vie Pietariin, joka on väkiluvultaan Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki. Pietari on rakennettu 42 saarelle, joita yhdistävät yli 300 siltaa. Lukuisat kirkot ja palatsit kohoavat Nevajoen rannalta. Tunnetuimmat kirkot Pietarissa ovat Iisakinkirkko ja Verikirkko. Satumaiset Eremitaasi ja Talvipalatsi johdattavat matkaajan Venäjän keisareiden aikaan, jolloin koristeellisuudesta ei tingitty. Lähde risteillen miljoonakaupunki Pietariin!

Tietoa M/S Princess Anastasia -laivasta

M/S Princess Anastasia on St. Peter Line -varustamon vanhempi alus, joka risteilee Helsinki-Tukholma-Tallinna-Pietari-Helsinki -reitillä. Princess Anastasian ravintolat tarjoavat makuelämyksiä moneen eri makuun. Seven Seas -ravintola tarjoaa monipuoliset buffet-illalliset ja -aamiaiset. Kiehtovien kontrastien ja kulttuureja sekoittavan New York City -ravintolan tarjonnasta löytyy niin perinteisiä amerikkalaisia pihvejä ja juustokakkuja, kuin ukrainalaista borssikeittoakin. Lisäksi laivalta löytyy japanilaista ruokaa tarjoava Sushi bar KAMPAI, sekä italialainen keittiö Napoli Mia. Tilava ja kotoisa kahvila Bake&Coffee tarjoaa juotavia ja pientä purtavaa ympäri vuorokauden.

Laivan viihdetarjonnan kohokohta on illan Show, joka esitetään Columbus yökerhossa. Baaritarjonnasta vastaavat Funny Rabbit Bar, Sport Bar LEGEND sekä yökerho Columbus. Laivalla on myös Casino rahapelien ystäville. Ostoksia voi laivalla tehdä Sea Shop Tax free -myymälässä. Lisäksi laivalta löytyy myös sauna ja kuntosali sekä lasten leikkihuone Kidz Club.

Pietarissa Princess Anastasialle noustaan portaita pitkin. Laukkujen kanssa saa tarvittaessa apua.

Jokaisen matkustajan matkatavarat läpivalaistaan aina laivaan saavuttaessa. Matkustajat eivät saa tuoda omia alkoholijuomia tai elintarvikkeita mukanaan laivalle.

Hyteistä vain Commodore-, Deluxe- ja Sviitti-hyteissä on parivuode. Muissa hyttiluokissa vuoteet ovat erikseen/päällekkäin. Hytit eivät ole enää huippukunnossa ja eivät välttämättä sovellu parhaiten pahasti allergisille.

Laivayhtiö ei lupaa suomenkielistä palvelua laivalla.

Mukavat A-luokan hytit sijaitsevat kansilla 4, 5 ja 6. A-luokan hyttien ikkunat avautuvat merelle. Hyteissä on ilmastointi, kaappi päällysvaatteille ja kylpyhuone. Hytit majoittavat 1-4 henkilöä. Hytit ovat kunnoltaan vaatimattomia.


B-luokan hytit ovat oiva valinta matkustajille, jotka suunnittelevat aktiivisesti nauttivansa laivan viihde-, ravintola- ja muista palveluista. Hytit sijaitsevat kansilla 4-6 ja majoittavat 1-4 henkilöä. Hytit ovat kunnoltaan vaatimattomia.


Commodore hytit ovat viihtyisiä ja ilmastoituja hyttejä merinäköalalla kansilla 5-6. Hytin varusteluun kuuluu vaatekaappi, LCD-televisio, minibaari, nojatuoli, pöytä ja hiustenkuivain. Hytin hintaan sisältyy Deluxe aamiainen, Priority Exit ja saunaosaston käyttö aamupäivisin. Tiedustele tätä hyttiluokkaa erikseen 03-45800.


Tilavat, ikkunalliset ja ilmastoidut Deluxe hytit sijaitsevat kannella 5 ja 8. Hytin varusteluun kuuluu parivuode, viihtyisä oleskelutila nojatuoleilla, vaatekaappi, LCD-televisio, minibaari, wc, suihku, hiustenkuivain ja kylpytakit. Hytin hitaan sisältyy Deluxe aamiainen, Priority Exit ja saunaosaston ja uima-altaiden käyttö aamupäivisin. Tiedustele tätä hyttiluokkaa erikseen 03-45800.


Sviitit ovat todellisia luksushyttejä merinäköalalla kannella 6. Makuuhuoneen lisäksi sviiteissä on viihtyisä oleskelutila. Hytin varusteluun kuuluu parivuode, sohva, LCD-televisio, minibaari, kylpytakit ja -tossut, hiustenkuivain, silityslauta ja kahvinkeitin. Sviitin hintaan sisältyy Deluxe-aamiainen ja internetin käyttö. Myös saunaosasto altaineen on käytettävissä veloituksetta aamupäivisin. Tiedustele tätä hyttiluokkaa erikseen 03-45800.