Silja Europa

Suosittu Silja Europa palasi 2016 joulukuussa risteilemään Itämerelle, Helsinki-Tallinna -reitille. Risteilijällä matkustajia hemmottelevat entistä laadukkaammat ja monipuolisemmat ravintolat, baarit, hytit ja myymälät. Kauniit merimaisemat kruunaavat risteilykokemuksen! Lähde siis nauttimaan loistavasta tanssimusiikista, viihteestä ja muista laivan monipuolisista palveluista! 22 tunnin risteilyllä aikaa Tallinnaan jää neljä tuntia. Laiva liikennöi Helsingin Länsisataman T1-terminaalista.

Vuonna 1993 liikennöinnin aloittanut ja 2016 vuonna uudistettu Tallinkin Silja Europa on yksi maailman suurimmista laivoista hyttimäärällä mitattuna. Laivassa on yhteensä 1152 hyttiä ja laivaan mahtuu yli 3000 matkustajaa.  Helsinki-Tukholma –reittiä alun perin kulkenut Silja Europa on sittemmin myös liikennöinyt väliä Turku-Maarianhamina-Tukholma ja Helsinki-Tallinna kunnes se syksyllä 2014 vuokrattiin Pohjois-Australiaan kanadalaisen yhtiön majoituslaivaksi.

Maaliskuussa 2016 Silja Europa palasi monen iloksi takaisin Itämerelle. Kevään ja kesän ajan päiväristeilyjä tehnyt risteilijä oli syksyn telakalla kunnostettavana ja joulukuussa suosikkiristeilijä palasi Helsinki-Tallinna –reitille entistä ehompana. Laivan uudistetut ravintolat, myymälät ja lukuisat muut palvelut tarjoavat merelliset puitteet niin juhlaan, kuin rennompaankin arjen irtiottoon!


Monipuoliset ostosmahdollisuudet

Silja Europa hemmottelee matkustajia monipuolisella ja upealla shoppailutarjonnalla. Tax Free Superstore ja parfyymimyymälä kokivat keväällä 2016 täydellisen muodonmuutoksen ja laajennettu myymälätila mahdollistaa entistä mukavamman shoppailukokemuksen.

Superstoresta löydät kotiinviemisiksi edulliseen merihintaan elintarvikkeita, makeisia sekä alkoholi- ja tupakkatuotteita. Perfume & Fashion -myymälässä testaamaan ja tutustumaan houkuttelevat hajusteet ja laadukkaat kosmetiikkatuotteet, sekä trendikkäät vaatteet ja asusteet suosituilta merkeiltä, kuten esimerkiksi Guess, Michael Kors, Esprit ja Tommy Hilfiger. Gifts-myymälässä myydään matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita kotiinviemisiksi, kun taas Kids & Toys -myymälästä löytyvät lelut ja vaatteet perheen pienimmille. Electronics-myymälästä löydät vaihtelevan valikoiman laadukasta ja trendikästä pienelektroniikkaa ja oheistuotteita aina edullisin merihinnoin.


Ravintoloita ja makuelämyksiä

Europan suosittu buffet -ravintola Grande Buffet tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ympäri maailman, tutuista Skandinaavisista mauista aina eksoottisiin Aasian makuihin. Aloita ruokailu vihannestorin tuoreilla salaateilla ja italialaisilla antopastoilla. Näiden jälkeen maistuvat juustotorin erilaiset juustot, kalatorin antimet ja tex mex -torin herkut. Kun koukkaat lopuksi runsaan jälkiruokapöydän kautta varmistat, että myös makeannälkä lähtee. Lapsille löytyy oma pöytä täynnä tuttuja makuja aina nakeista ja ranskalaisista lettuihin ja jäätelöön. Grande Buffet tarjoaa maittavat ja runsaat buffet-illalliset, -lounaat ja -aamiaiset. Varaa paikkasi buffetiin jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä, saat silloin paikat hieman edullisemmin!

Grill House –ravintolassa tarjoillaan niin pihvejä kuin hampurilaisiakin. Voit nauttia suussasulavan hampurilaisen tai nauttia alku- ja jälkiruokapöydän herkuista. Pöytävarauksen tänne voit tehdä jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä! Coffee & Co. –kahvilasta löydät virkistävät, niin kylmät kuin kuumatkin juomat, makeat leivonnaiset ja maukkaat voileivät. Täällä on myös gluteenittomia vaihtoehtoja tarjolla! Seaside Caféssa taas tarjoillaan pienempään nälkään tuoreimmat kahvitteluherkut.


Kattava viihdetarjonta

Joe’s Place -pubissa risteilytunnelmaa luovat trubaduurien esitykset ja karaoke, joista voi nauttia vaikkapa laadukkaan oluen parissa. Corner Bar on kodikas kulmabaari, jossa voit nauttia erilaisia juomia, kahvia aveceineen sekä pientä suolaista ja makeaa. Ocean Clubilla esiintyvät tunnetut bilebändit ja eturivin artistit! Moonlight Bar & Discossa tanssit aamun tunneille asti kuumimpien hittien tahdissa.


Virikkeitä lapsille

Lapsien oma valtakunta Lottemaa tarjoaa mahtavat puitteet lasten aktiviteeteille kiipeilyseinästä pallomereen ja videopeleihin. Leikkihuoneessa leikkejä valvovat ammattitaitoiset risteilyassistentit, mutta lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla. Lasten ruokien lämmittäminen on mahdollista leikkihuoneessa ja Fast Lane -ravintolassa.


Laivan kokoustilat

Kokoustilat sijaitsevat kannella 12. Kokoustiloja on useita erimuotoisia ja -kokoisia ryhmätyöhuoneista isompiin, useamman sadan hengen tiloihin. Kannelta 6 löytyy Teatteri Europa, jossa voidaan järjestää kongresseja ja tapahtumia jopa 530 hengelle. Jokaisen ryhmän tarpeeseen löytyy varmasti sopiva kokonaisuus! Kysy kokoustilojen ja -tarjoilujen hinnat erikseen toimistostamme.


Hyttitilaukset

Haluatko yllättää matkakumppanisi? Voit antaa uusia vivahteita matkaasi Silja Europalla tilaamalla etukäteen hyttiisi syötävää, juotavaa tai esimerkiksi kukkia ja tervehdyskortin. Kysy lisää toimistostamme.

Tervetuloa viihtymään Silja Europalle!

Hytit

Ikkunallinen hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9 ja 10. (Kahden hengen hytit ovat kannella 10) Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille. Hytin koko 9 m2.

  • Ikkuna
  • Merinäköala

Ikkunaton hytti 2-4 hengelle kansilla 5, 9, 10 ja 11. Hytin koko 9 m2. Hyttejä myös allergikoille ja liikuntarajoitteisille.

  • Ei ikkunaa

Ikkunaton hytti 1-2 hengelle. Hytissä on kaksi vuodetta, jotka ovat päällekkäin ja hytin koko on 7 m2. Hytit sijaitsevat kansilla 5, 9, 10 ja 11.

  • Ei ikkunaa
  • Kerrosvuoteet
  • TV

Parivuoteellinen hytti erkkeri-ikkunalla kahdelle hengelle. Hytin koko 16 m2. Hytti sijaitsee kannella 11 ja hytistä löytyy parivuode, jääkaappi, virvokkeita ja TV. Hintaan sisältyy myös erikoisaamiainen.

  • Erkkeri-ikkuna
  • Merinäköala
  • Parivuode
  • Erikoisaamiainen