Asiakaslupaukset lapsiperheelle

bussi-perhe-lapsi-001


LAPSIPERHEET ISTUVAT AINA VIEREKKÄIN

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin. Tervetuloa matkaan!


VÄRITYSKYNÄT JA VÄRITYSKIRJA BUSSISSA

Matka sujuu joutuisasti ja mukavasti, kun perheen pienimmillä on mielekästä tekemistä. Suomen puolella tapahtuvissa Ikaalisten Matkatoimiston bussikuljetuksissa jaamme kaikille lapsille, jotka kulkevat busseissamme, värityskynät ja värityskirjat, jotta matka sujuisi mahdollisimman mukavasti. Tervetuloa matkaan!

Värityskirjat jaetaan Tampereen, Turun sekä Porin reittien busseissa.


Muistathan, että kaikissa busseissamme on myös matkalla ilmainen WiFi. Tutustu laajaan perhelomien ja sesonkilomien tarjontaamme.

Turvallisuus ennen kaikkea! Busseihimme on mahdollista vuokrata turvaistuimet lapsille. Näin voitte matkustaa helposti ja huolettomasti, kun omat turvaistuimet voivat jäädä kotiin.

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Ensimmäisenä matkatoimistona Suomessa Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa asiakkailleen langattoman verkon busseissa. WiFi on käytössäsi heti, kun nouset bussiin ja voit surffailla verkossa myös Baltian maissa sekä kaikissa Pohjoismaissa.

Lue lisää WiFi:stä bussimatkoilla

Katso kysytyimmät kysymykset ja löydä vastaukset. Lue lisää Ikaalisten Matkatoimiston kuljetuksista!

Lue lisää