Lasten kanssa laivalle

Laivalla riittää paljon tekemistä lapsille ja koko perheelle. Sukella pallomereen laivan leikkihuoneessa, pelaa pelejä, osallistu leikkeihin, syö hyvin ja vietä aikaa perheen kanssa.

SILJA EUROPA 22 H -RISTEILY HELSINGISTÄ TALLINNAAN

Europalta löytyy aina hauskaa puuhasteltavaa lapsille: laivan leikkihuone Lottemaassa voi peuhata pallomeressä, piirtää tai kiivuta kiipeilyseinälle, viikonloppuisin laivalla seilaavat mukana lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat aktivaattorit, ja hytti-TV:stä näkyvät alkuperäiset Muumi-animaatiot.


LASTEN FESTARIT

Kerran kuussa Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja sekä lisäksi haleja on jakamassa iki-ihana Muumi.

su 15.3. Ti-Ti Nalle
su 26.4. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
su 31.5. Hevisaurus


TALVILOMAN TÄHTIARTISTIT JA MUUMI

Europalla matkaa talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 lasten suosikki Muumi ja aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille. Lisäksi koet koko perheen huikeat tähtiartistit! Keikat ovat menomatkalla n. klo 22.00.

Europan 22 h -risteilyn talvilomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:

15.2. Teflon Brothers sekä Aste sekä Mouhous
19.2. Benjamin
23.2. Cledos
27.2. Roope Salminen & Koirat


 

SILJA SERENADE & SILJA SYMPHONY HELSINGISTÄ TUKHOLMAAN

Silja FriendSHIP – Ystävyyden laiva on lastattu yhteisellä hauskanpidolla, jännittävillä seikkailuilla ja uusilla elämyksillä.

Perheen pienimmät lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa pallomerineen, legoineen, peleineen ja muine aktiviteetteineen. Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina voit halailla Harri Hyljettäja Muumia laivoilla ja Muumi-diskossa pienimmät ja miksei isommatkin lapset pääsevät näyttämään tanssiliikkeensä Muumin ja Harri Hylkeen johdolla.


TEEMARISTEILYT LAPSILLE JA NUORILLE

LASTEN FESTARIT

Lasten Festarit -risteilyillä Helsingistä on lapsille paljon hauskaa ohjelmaa. Mukana lasten suosikkiesiintyjä, mm. Hevisaurus, ja lisäksi laivojen leikkihuoneista löytyvät pelit ja pallomeret ja lapsia viihdyttävät ammattitaitoiset leikinohjaajat. Tule myös halaamaan ihanan pehmoista Harri Hyljettä, joka on mukana menossa.

19.1. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti (Silja Serenade)
26.1. Hevisaurus (Silja Symphony)
10.5. Hevisaurus (Silja Serenade)


SKIDIT RISTEILY

Skidit Risteily valtaa Helsinki-Tukholma-linjan sunnuntai-lähdöillä kerran kuukaudessa. Ohjelmassa on mm. jänniä työpajoja, ikimuistoisia teatterihetkiä, kaikenlaista menoa ja meininkiä sekä tietysti huippusuosittu Skidit Disko. Skidit Risteily tarjoaa kertakaikkiaan hulvattoman irtioton arjesta. Jokaisella lähdöllä on oma teemansa. Lähde mukaan meriseikkailuun!

2.2. teemana Cirkus (Silja Serenade)
15.3. teemana Prinsessa (Silja Serenade)
31.5. teemana Kesäjuhla (Silja Symphony)


TALVILOMA SILJA SERENADELLA

Lähde talvilomalla Silja Serenaden Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä halaamaan Muumia ja Harri Hyljettä 14.2.-7.3.2020 sekä kuuntelemaan suomalaisia kärkinimiä. Helsinki–Tukholma-linjan Silja Serenaden uudistetun Starlight-yökerhon lavalle nousee koko perheen tähtiartisteja, mm. Benjamin! Keikat pidetään Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan Starlight-yökerhossa klo 21.00.

16.2. Benjamin Silja Serenade
18.2. Poikien Äidit -risteily (Aleksanteri Hakaniemi) Silja Serenade
20.2. Reino Nordin Silja Serenade
26.2. Arttu Lindeman Silja Serenade


TALVILOMA SILJA SYMPHONYLLA

Koulujen talvilomien aikaan Muumi ja Harri Hylje ovat laivalla 14.2.-7.3.2020 ja lapsille on paljon lisäohjelmaa. Lisäksi koko perheen suosikkiartistit, kuten Vesala, esiintyvät Live@Promenade -keikoilla Silja Symphonylla. Artistin keikka on Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan Promenaden lavalla klo 22.00.

Lähtöpäivät Päivä Tukholmassa -keikkaristeilylle Helsingistä:
17.2. Vesala Silja Symphony
19.2. Vesala Silja Symphony
23.2. Evelina Silja Symphony


LASTEN LEIKKIHUONE JA MUU OHJELMA

Uudistuneessa Silja Land -leikkihuoneessa kannella 5 on 290 m² tilaa temmeltää! Leikkimaailmasta löydät mm. pallomeret sekä pienille että vähän isommille lapsille, kiipeilypuun, maalausseinän, leikkitalon, Lego-työpajan ja hullunkurisia koristeita ja rakenteita. Junioreille on PlayStation-pelialue, ja varmasti jokaiselle ikään katsomatta maistuvat Spice Ice -jäätelöbaarin herkut! Lasten leikkejä valvovat ammattitaitoiset aktivaattorit, vaikka toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla.

Loma-aikoina (kesällä, koulujen syys- ja talvilomilla sekä pääsiäisenä) Silja Serenadella on paljon lisäohjelmaa kaikenikäisille lapsille kasvomaalauksesta laivasuunnistukseen ja yhteisiin leikkeihin. Huomioithan, että lastenrattaita ei saa tuoda leikkihuoneeseen turvallisuussyistä.


 

BALTIC PRINCESSIN 23 H -RISTEILY TURUSTA

Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hylje maskottimme ja alkuperäiset Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä. Loma-aikoina (pääsiäisenä, kesällä, syys-, joulu- ja talvilomalla) sekä viikonloppuisin laivassa on myös lasten rakastama Muumipeikko. Lasten loma-aikaan lisäksi aktivaattorit järjestävät erikoistekemistä lapsille ja nuorille.


TALVILOMAVIIHDETTÄ

Baltic Princessillä matkaavat talvilomien aikaan 14.2.-7.3.2020 Muumi ja Harri Hylje. Aktivaattorit järjestävät erikoistekemistä lapsille ja nuorille. Lisäksi koko perheen huikeita tähtiartisteja!

Baltic Princessin 23 h -keikkaristeilyn tähtiartistit ja lähtöpäivät talvilomalla Turusta:
su 16.2. Cledos
to 20.2. Lukas Leon
su 23.2. Benjamin
to 27.2. Evelina


LASTEN FESTARIT

Lasten omilla Lasten Festareilla Baltic Princessin 23 h -risteilyn sunnuntai-lähdöillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjiä, kuten Ti-Ti Nalle ja Muumilaulu-konsertti. Lisäksi Muumi ja Harri Hylje viihdyttävät pikkukippareita. Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun.

su 8.12.2019 Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
su 26.1. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
su 22.3. Ti-Ti Nalle
su 19.4. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
su 17.5. Hevisaurus


LASTEN LEIKKIHUONE

Lasten leikkihuonetta laajennettiin ja uusi ja entistä modernimpi Silja Land -leikkimaailma sijaitsee nyt kannella 5. Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla.

Tallinnaan

Tukholmaan

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Tutustu perhelomiimme!

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta