Ikaalisten matkatoimisto

Syyslomaristeilyt

Laivalla riittää paljon tekemistä lapsille ja koko perheelle. Sukella pallomereen laivan leikkihuoneessa, pelaa pelejä, osallistu leikkeihin, syö hyvin ja vietä aikaa perheen kanssa.

SILJA EUROPA

Syysloman tähtiartistit ja Muumi

Syyslomalla vietät 22 h perhekivaa mm. livekeikan parissa Itämerellä. Europalla esiintyvät koko perheen suosikit: su 13.10. Tuure Boeliusti 15.10. Lukas Leonto 17.10. Poikien Äidit -risteily (Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali) sekä to 24.10. Gasellit (Torstai Live -risteilyt). Päivät ovat 22 h -risteilyn lähtöpäiviä Helsingistä, menomatkalla n. klo 22.30 nautit huikeasta keikasta.

Lisäksi koulujen loma-aikoina, mm. syyslomien aikaan 11.–26.10. Muumi ja aktivaattorit järjestävät Europalla erikoisohjelmaa lapsille.

LASTEN FESTARIT

Syksyllä sunnuntaisin Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja.

Huom! Päivämäärät ovat Europan 22 h -risteilyjen lähtöpäiviä.
su 1.9. Ti-Ti Nalle
su 29.9. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
su 20.10. Hevisaurus
su 10.11. Vatsastapuhuja Sari Aalto sekä Kengurumeininki Orkesteri
su 1.12. Klovni Sebastian sekä Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Lasten Festarit -tähti esiintyy paluumatkalla n. klo 14:00/14:30. Lasten Festarit -lähdöillä on mukana myös Muumi!

POIKIEN ÄIDIT -RISTEILY EUROPALLA 17.10.2019

Lähde äidin ja pojan yhteiselle syyslomaristeilylle 17.10.

Ainutlaatuisella äiti ja poika -risteilyllä äidit voivat jättää suosiolla korkokengät hyttiin, sillä luvassa on iloista kisailua ja toimintaa yhdessä poikien kanssa. Äidit ja pojat suorittavat meno- ja paluumatkalla hauskoja tehtäviä. Lisäksi risteilyllä mukana viihdyttämässä ovat tubettajat Arttu Lindeman, Lucas ja Jaakko Parkkali.

 


SILJA SERENADE & SILJA SYMPHONY

Silja FriendSHIP – Ystävyyden laiva on lastattu yhteisellä hauskanpidolla, jännittävillä seikkailuilla ja uusilla elämyksillä.

Perheen pienimmät lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa pallomerineen, legoineen, peleineen ja muine aktiviteetteineen. Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina voit halailla Harri Hyljettäja Muumia laivoilla ja Muumi-diskossa pienimmät ja miksei isommatkin lapset pääsevät näyttämään tanssiliikkeensä Muumin ja Harri Hylkeen johdolla.

SYYSLOMA SILJA SERENADELLA

Lähde syyslomalla Silja Serenaden Päivä Tukholmassa -risteilylle Helsingistä halaamaan Muumia ja Harri Hyljettä 11.10.-2.11.2019 sekä kuuntelemaan suomalaisia kärkinimiä. Helsinki–Tukholma-linjan Silja Serenaden uudistetun Starlight-yökerhon lavalle nousee koko perheen tähtiartisteja, mm. Chisu ja Aleksanteri Hakaniemi! Keikat pidetään Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan.

Lähtöpäivät Päivä Tukholmassa -keikkaristeilylle Helsingistä:
13.10. Lukas Leon Silja Serenade
15.10. Chisu Silja Serenade
17.10. Aleksanteri Hakaniemi Silja Serenade
23.10. Benjamin sekä Tuure Boelius Silja Serenade

SYYSLOMA SILJA SYMPHONYLLA

Koulujen syyslomien aikaan Muumi ja Harri Hylje ovat laivalla 11.10.-2.11.2019 ja lapsille on paljon lisäohjelmaa. Lisäksi koko perheen suosikkiartistit, kuten Reino Nordin ja Chisu, esiintyvät Live@Promenade -keikoilla Silja Symphonylla. Artistin keikka on Päivä Tukholmassa -risteilyn menomatkalla Helsingistä Tukholmaan Promenaden lavalla (ruotsalaisten artistien keikka paluumatkalla Tukholmasta).

Lähtöpäivät Päivä Tukholmassa -keikkaristeilylle Helsingistä:
14.10. ABREU ja Cledos Silja Symphony
16.10. Reino Nordin Silja Symphony
20.10. Chisu Silja Symphony
29.10. Ruotsalainen esiintyjä, nimi ilmoitetaan myöhemmin Silja Symphony – Huom. keikka paluumatkalla!
31.10. Ruotsalainen esiintyjä, nimi ilmoitetaan myöhemmin Silja Symphony –Huom. keikka paluumatkalla!

LASTEN FESTARIT

Lasten Festarit -risteilyillä Helsingistä taas kesän jälkeen on lapsille paljon hauskaa ohjelmaa. Mukana lasten suosikkiesiintyjä, Hevisaurus, ja lisäksi laivojen leikkihuoneista löytyvät pelit ja pallomeret ja lapsia viihdyttävät ammattitaitoiset leikinohjaajat. Tule myös halaamaan ihanan pehmoista Harri Hyljettä, joka on mukana menossa.

Lasten Festarit lähtöpäivät ja esiintyjät Helsingistä
8.9. Hevisaurus (Silja Symphony)
8.12. Hevisaurus (Silja Serenade)

SKIDIT RISTEILY

Skidit Risteily valtaa Helsinki-Tukholma-linjan sunnuntai-lähdöillä kerran kuukaudessa taas syksyllä 29.9., 27.10. ja 15.12.2019. Ohjelmassa on mm. jänniä työpajoja, ikimuistoisia teatterihetkiä, kaikenlaista menoa ja meininkiä sekä tietysti huippusuosittu Skidit Disko. Skidit Risteily tarjoaa kertakaikkiaan hulvattoman irtioton arjesta. Lähde mukaan meriseikkailuun!

29.9. lähdöllä teemana: PRINSESSA
27.10. lähdöllä teemana: HALLOWEEN
15.12. lähdöllä teemana: JOULU

BALTIC PRINCESS 

SYYSLOMAVIIHDETTÄ

Baltic Princessillä Turusta syyslomien aikaan 11.10.–2.11. mukana matkaavat Muumi ja Harri Hylje sekä aktivaattorit järjestäen erikoisohjelmaa lapsille ja nuorille.

Baltic Princessin 23 h -risteilyn syyslomien tähtiartistit ja lähtöpäivät:
ma 14.10. Brädi sekä Aste
ke 16.10. Benjamin
to 17.10. Lukas Leon
ti 22.10. Tuure Boelius sekä Cledos

Huom! Baltic Princessin 23 h -risteilyn iltalähdöillä esitykset ovat aina menomatkan iltana n. klo 22.30. Päivä Tukholmassa -risteilyllä Turusta koet keikan menomatkalla. Huom. Saaristoristeilyllä ei ole mahdollisuutta nähdä keikkaa.

LASTEN FESTARIT

Syksyllä lasten omilla Lasten Festareilla Baltic Princessin 23 h -risteilyn sunnuntai-lähdöillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjiä, kuten Ti-Ti Nalle ja Muumilaulu-konsertti. Lisäksi Muumi ja Harri Hylje viihdyttävät pikkukippareita. Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan Turusta vasta seuraavana aamuna.

su 15.9. Kikattava Kakkiainen sekä Mimi & Kuku
su 3.11. Ti-Ti Nalle
su 8.12. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti

Baltic Princessillä pääsee myöskin pelaamaan Moomin move -mobiilipeliä, jossa pääsee seikkailulle auttamaan tuttuja muumihahmoja erilaisissa tehtävissä ympäri laivaa.

Lasten leikkihuonetta laajennettiin ja uusi ja entistä modernimpi Silja Land -leikkimaailma sijaitsee nyt kannella 5. Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.

Tallinnaan

Tukholmaan

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Tutustu perhelomiimme!

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta