Ikaalisten matkatoimisto

Lasten kanssa laivalle

Laivalla riittää paljon tekemistä lapsille ja koko perheelle. Sukella pallomereen laivan leikkihuoneessa, pelaa pelejä, osallistu leikkeihin, syö hyvin ja vietä aikaa perheen kanssa.

SILJA EUROPA

Kerran kuussa Europa on lasten ja lapsenmielisten valtakunta. Lasten Festarit -risteilyillä esiintyy koko joukko lasten suosikkeja sekä lisäksi haleja on jakamassa iki-ihana Muumi.

Sunnuntai 8.12. Klovni Sebastian sekä Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu

Lasten Festarit -tähti esiintyy n. klo 14.00/14.30. Lasten Festarit -lähdöillä on mukana myös Muumi!

Laivan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta, jossa voit peuhata pallomeressä tai kivuta kiipeilyseinälle. Voit myös piirtää tai leikkiä leluilla. Viikonloppuisin (pe- ja lauantai-lähdöillä) lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla. Koulujen loma-aikoina, kuten kesällä ja talvilomalla mukana menossa myös Muumi.

Leikkihuoneen vieressä on lastenhoitohuone, jossa voit vaihtaa vauvalle vaipan. Tavolàta-ravintolassa voit lämmittää mikrossa vauvanruokia. Lisäksi alkuperäiset Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä.


SILJA SERENADE & SILJA SYMPHONY

Silja FriendSHIP – Ystävyyden laiva on lastattu yhteisellä hauskanpidolla, jännittävillä seikkailuilla ja uusilla elämyksillä.

Perheen pienimmät lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailmassa pallomerineen, legoineen, peleineen ja muine aktiviteetteineen. Viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina voit halailla Harri Hyljettäja Muumia laivoilla ja Muumi-diskossa pienimmät ja miksei isommatkin lapset pääsevät näyttämään tanssiliikkeensä Muumin ja Harri Hylkeen johdolla.

LASTEN FESTARIT

Lasten Festarit -risteilyillä Helsingistä taas kesän jälkeen on lapsille paljon hauskaa ohjelmaa. Mukana lasten suosikkiesiintyjä, Hevisaurus, ja lisäksi laivojen leikkihuoneista löytyvät pelit ja pallomeret ja lapsia viihdyttävät ammattitaitoiset leikinohjaajat. Tule myös halaamaan ihanan pehmoista Harri Hyljettä, joka on mukana menossa.

Sunnuntai 8.12. Hevisaurus (Silja Serenade)

SKIDIT RISTEILY

Skidit Risteily valtaa Helsinki-Tukholma-linjan sunnuntai-lähdöillä kerran kuukaudessa taas syksyllä 29.9., 27.10. ja 15.12.2019. Ohjelmassa on mm. jänniä työpajoja, ikimuistoisia teatterihetkiä, kaikenlaista menoa ja meininkiä sekä tietysti huippusuosittu Skidit Disko. Skidit Risteily tarjoaa kertakaikkiaan hulvattoman irtioton arjesta. Lähde mukaan meriseikkailuun!

15.12. lähdöllä teemana: JOULU


BALTIC PRINCESS 

Lasten omilla Lasten Festareilla Baltic Princessin 23 h -risteilyn sunnuntai-lähdöillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjiä, kuten Ti-Ti Nalle ja Muumilaulu-konsertti. Lisäksi Muumi ja Harri Hylje viihdyttävät pikkukippareita. Huom. Päivämäärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan Turusta vasta seuraavana aamuna.

Sunnuntai 8.12. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti

Baltic Princessillä pääsee myöskin pelaamaan Moomin move -mobiilipeliä, jossa pääsee seikkailulle auttamaan tuttuja muumihahmoja erilaisissa tehtävissä ympäri laivaa.

Lasten leikkihuonetta laajennettiin ja uusi ja entistä modernimpi Silja Land -leikkimaailma sijaitsee nyt kannella 5. Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.

Tallinnaan

Tukholmaan

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Tutustu perhelomiimme!

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta