Ikaalisten matkatoimisto

Lasten risteily

Perhelomat-001

Lasten kanssa laivalle

Laivalla riittää paljon tekemistä lapsilla ja koko perheelle. Sukella pallomereen laivan leikkihuoneessa, pelaa pelejä, osallistu leikkeihin, syö hyvin ja vietä aikaa perheen kanssa.

Lasten Silja Europa

Silja Europan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta. Siellä voit vaikkapa peuhata pallomeressä, kiivetä kiipeilyseinälle, piirtää tai leikkiä leluilla. Kesällä 1.6.-12.8. ja koulujen loma-aikoina mukana seilaavat Muumi sekä aktivaattorit. Lisäksi Muumin löydät laivan hytti-TV:stä näkyvistä Muumi-animaatioista.

Europalla on leikkihuoneen vieressä lastenhoitohuone. Siellä voit kätevästi vaihtaa vaipan vauvalle. Vauvan ruoat saa lämmitettyä Tavolàta-ravintolassa mikrossa.

HEUREKA-TIEDESHOW KESÄLLÄ

Europan Ocean Clubissa 11.6.-11.8.2018 menopäivän iltana Helsingistä ja paluupäivänä Tallinnasta lähdettäessä viihdyttää kaiken ikäisille suunnattu Heureka-tiedeshow. Tiedeshown esityksissä näet muun muassa miten atomeista ja molekyyleistä saadaan musiikkia, mihin kahvi katoaa kupista ja miten saat höyryäviä juomia ilman keittämistä.

Lasten Silja Serenade ja Silja Symphony

Perjantai- ja lauantai -lähdöillä, sekä koulujen loma-aikoina Silja Serenadella ja Silja Symphonylla seikkailevat ihastuttavat Harri Hylje sekä Muumi. Muumi seikkailee lisäksi hytti- ja leikkinurkkaus-TV:stä näkyvissä Muumi-animaatioissa.

Joka päivä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla pääsee pelaamaan Moomin move -mobiilipeliä, joka vie pelaajan uudenlaiseen Muumi-elämykseen käyttäen paikannusta ja lisättyä todellisuutta. Pelissä pääsee auttamaan tuttuja muumihahmoja erilaisissa tehtävissä ympäri laivaa Muumipappa ja meri -tarinaan perustuvassa seikkailussa. Peli on suomalaisen Triberedin kehittämä ja se lanseerattiin ensimmäisenä Suomessa Silja Linen laivoilla.

Lasten Festarit -risteilyillä Helsingistä on lapsille paljon hauskaa ohjelmaa. Risteilyllä on mukana lapsiystävällinen erikoisesiintyjä ja perheiden Silja Seafestin aikaan huhti-toukokuussa Lasten Festarit ovat joka sunnuntai! 

Helsinki-Tukholma-linjan Skidit risteily 3.6.2018 Silja Symphonylla tarjoaa irtioton arjesta, kun Skidit valtaavat laivan. Luvassa on muun muassa legendaarinen Skidit Disko, tanssikoulu, jänniä työpajoja sekä muuta mukavaa ohjelmaa.

Silja Serenaden ja Silja Symphonyn Silja Land -leikkihuone sijaitsee molemmilla laivoilla kannella 5. Kooltaan 290 m²:n leikkihuoneissa on tilaa temmeltää ja niistä löytyy muun muassa pallomeri, kiipeilypuu, maalausseinä, leikkitalo, Lego-työpaja sekä hullunkurisia koristeita ja rakenteita. PlayStation-pelialueella pääsee pelailemaan konsolipelejä. Leikkihuoneen yhteydestä löytyy myös Spice Ice -jäätelöbaari! Lasten leikkejä valvovat ammattitaitoiset aktivaattorit, vaikka toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Mikroaaltouunit lastenruuan lämmittämistä varten löytyvät Leikkihuoneesta ja Serenadella lisäksi laivan ravintolasta. Leikkihuoneissa on WC ja hoitohuone.

Voit myös varata risteilysi yhteyteen Family paketin, johon Päivä Tukholmassa risteilyllä kuuluu kaikki se, mikä laivalla on hauskaa. Paketti sisältää ruoat ja juomat buffetissa sekä sisäänpääsy koko perheelle laivan allasosastolle.

Lasten Baltic Princess ja Galaxy

Lasten omia Lasten Festarit -risteilyjä järjestetään Baltic Princessin sunnuntai-lähdöillä. Lasten suosikkiesiintyjä viihdyttää pikkukippareita risteilyn paluumatkalla. Lisäksi laivalla seikkailevat viikonloppuisin ja loma-aikoina Muumi ja päivittäin Harri Hylje. Hytti-TV:stä. voi katsella Muumi-animaatioita.

Keväällä 2018 Baltic Princessin leikkihuone siirrettiin kannelle 5 ja uudistettiin. Laajemmasta ja modernimmasta Silja Land -leikkimaailmasta löytyy pallomeri ja Playstation pelejä. Siellä voi myös leikkiä ja piirtää. Interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Leikkihuoneessa on mikroaaltouuni lasten ruoan lämmittämiseen sekä lasten wc ja hoitopöytä.

Baltic Princessillä pääsee myöskin pelaamaan Moomin move -mobiilipeliä, jossa pääsee seikkailulle auttamaan tuttuja muumihahmoja erilaisissa tehtävissä ympäri laivaa.

Galaxyn Silja Land -leikkihuone on myös uudistunut ja suurentunut. Kannella 7 sijaitsevassa leikkipaikassa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää ja katsella lastenohjelmia. Lasten leikkejä Silja Landissa valvovat ammattitaitoiset risteilyassistentit, mutta toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Leikkihuoneesta löytyy lisäksi lasten wc ja hoitopöytä. Galaxyn kannella 6 sijaitsevassa kahvilassa on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää lastenruokaa.

Muumi ja Harri Hylje seikkailevat Galaxylla loma-aikoina viikonloppuisin ja lisäksi hytin ja leikkinurkkauksen TV:stä voi katsella Muumi-animaatioita.

Tämä on asiakaslupaus! Perheet, joissa on lapsia mukana, istuvat bussissa aina vierekkäin. Varatessasi matkan voit olla varma siitä, että perheesi sijoitetaan bussiin vierekkäin, jotta matkanne sujuisi mukavammin.

Lue lisää

Kauttamme voit varata lisämaksusta lapselle turvaistuimen bussiin. Turvaistuin on mahdollista vuokrata lähes kaikille bussimatkoillemme sekä kotimaan että kohdemaan busseihin.

Lue lisää Turvaistuimen vuokraamisesta

Koko perheen Ti-Ti Nalle -risteily

Lue lisää Silja Europan risteilyistä Helsingistä Tallinnaan

Tallink Siljan suurin matkustajalaiva Silja Europa risteilee Helsinki-Tallinna -reitillä. Lähde mukaan merelliselle matkalle ja piipahda samalla Tallinnassa!

Lue lisää

Tutustu Silja Serenadeen ja Symphonyyn sekä Päivä Tukholmassa risteilyihin

Tule viihtymään, rentoutumaan ja tekemään ostoksia Silja Serenadelle, jolta löydät toisen Itämeren ainoista kävelykaduista! Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle!

Lue lisää

Lähde Silja Symphonylla nauttimaan merellisestä lomatunnelmasta matkalla Tukholmaan! Symphonylta löytyy toinen Itämeren ainoista kävelykaduista sekä useita houkuttelevia ravintoloita ja baareja. Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää

Lue lisää Baltic Princessistä ja Galaxysta sekä 23h risteilystä Baltic Princessillä Turusta Tukholmaan

Lähde mukaan nauttimaan laivamatkasta yhdellä Itämeren uusimmista laivoista! Baltic Princess tarjoaa monipuolista tekemistä ja kokemista viikon jokaisena päivänä aivan kaiken ikäisille.

Lue lisää

Silja Galaxy tarjoaa hyvät puitteet merimatkalla ravintoloineen ja ostospaikkoineen. Lapset viihtyvät uudistetussa Silja Land leikkipaikassa.

Lue lisää Silja Galaxysta

Voit myös yhdistää laivamatkan ja hotelliyöpymisen

Tallinna on suomalaisten suosituin matkakohde. Vain 2 tuntia Helsingistä Tallink Siljan shuttle-laivalla ja olet perillä. Kaupungin kehitys ja vetovoima on uskomaton. Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa hotellimatkalle.

Lue lisää Tallinnan hotellimatkoista

Itämeren rannan neljälletoista saarelle rakennettu Tukholma on luonnoltaan kaunis ja tunnelmaltaan kansainvälinen. Lähde hotellimatkalle Tukholmaan ja nauti kaupungin nähtävyyksistä ilman kiirettä. Tukholman kaupungista löytyy tekemistä kaikille

Lue lisää Tukholman hotellimatkoista

Tutustu perhelomiimme!

Näet viekkaiden tiikereiden linnat, nauravien delfiinien shown, ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apinaveijarit. Norsut, kirahvit, seeprat ja sarvikuonot odottavat sinua! Jännittävä gondoli vie eläinten yläpuolelle, aivan kuin kulkisit savannilla. Päivä Pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa on täynnä jännitystä. Lähdöt ovat keskikesällä risteillen ja hotellimatkana.

Lue lisää Kolmårdenin matkoistamme

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivot- tavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää! Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin.

Lue lisää Legoland ja Kööpenhamina matkasta