Laulasmaa

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Se on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla, jonka valttikortteja ovat kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Lähellä merenrantaa sijaitseva Laulasmaa Spa antaa puitteet hemmotteluun ja rentoutumiseen.

Parasta Laulasmaalla on ehdottomasti luonto. Merenranta, kylpylän ja meren väliin jäävä käppyrämännikkö ja ympäriinsä risteilevät lenkkipolut kutsuvat rentoutumaan. Päiväretkille löytyy kohteita ympäristöstä. Lyhyen ajomatkan päästä voit löytää esimerkiksi Paldiskin kaupungin, joka Neuvostoliiton aikaan oli suljettu kaupunki. Laulasmaa Spa on myös golfareiden suosiossa, sillä kylpylän läheisyydestä löytyy kaksikin Viron tunnettua golfrataa.

Pienessä Laulasmaan kylässä on noin 650 asukasta. Kylän keskustassa palvelee pieni kauppa ja alkoholimyymälä. Läheisestä Lohusalun satamasta löytyy ravintola ja kattoterassi.

Laulasmaa Spa on avannut ovensa vuonna 2001 ja peruskorjattu vuonna 2011. Kylpylässä ei tule aika pitkäksi, sillä tasokkaiden hoitojen välissä voit pulahtaa monipuoliselle sauna- ja allasosastolle. Kylpylässä palvelee myös ravintola Wicca, joka on äänestetty monesti yhdeksi Viron parhaista ravintoloista.

Laulasmaa Spa on myös panostanut tarjoamaan erilaisia aktiviteetteja lomaan. Kylpylästä voi vuokrata polkupyöriä, pelipalloja, rantavälineitä sekä kävelysauvoja. Kylpylän alueella on myös Laulasmaan frisbeegolfrata. Frisbeegolfin kiekkoja voi vuokrata Hestia Hotel Laulasmaa Span vastaanotosta. Kylpylän alueella voit myös pelata minigolfia, petankkia, biljargia ja pöytätennistä.

Kylpylä on sitoutunut toimimaan ympäristöä säästäen. Laulasmaa Span ”vihreisiin askeliin” kuuluu mm. energian säästö ja sen tuottaminen aurinkopaneelien avulla, muovista luopuminen, sekä biologisesti hajoavien ja puhtaasta luonnosta peräisin olevien tuotteiden käyttäminen.

Miksi matkustaa Laulasmaalle?
Lyhyt ajomatka Tallinnasta
Kylpylä lähellä merenrantaa
Kaunis luonto ja rauha
Käppyrämäntyinen rantametsikkö

Matkat

Laulasmaan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Laulasmaa
Laulasmaa (valitsemasi määrä päiviä)
Laulasmaa-Tallinna
Tallinna-Helsinki


1 yö laivalla + Laulasmaan kylpyläloma

Helsinki-Tallinna
Tallinna-Laulasmaa
Laulasmaa (valitsemasi määrä päiviä)
Laulasmaa-Tallinna
Tallinna-Helsinki


IMT:n matkailuammattilaisten vinkit Laulasmaan matkaasi

Asiakkaidemme kokemuksia Laulasmaalta

Parasta matkassa oli kylpylän rauhallisuus, ruoka ja hymyilevät ihmiset.
Miisa
Parasta matkallamme oli konsertti läheisessä Arvo Pärt keskuksessa. Hotellin ihana sijainti ja sisustuksen tyylikkyys. Hyvät ravintolat. Tomas-kuljettaja pikkubussissa Laulasmaalle.
Aila
Parasta oli, että pääsi irti arjesta.
Kirsi
Rauhallinen pääsiäinen kauniissa ympäristössä.
Tuija
98% suosittelee matkaa Laulasmaalle

Tietoa kohteesta

Tietoa
Aikaero
Väkiluku
Kieli
viro
Valuutta
Päivälämpötilat
tammikuu
-5 °C
huhtikuu
10 °C
heinäkuu
17 °C
lokakuu
5 °C