LaSpa Laulasmaa

Luonnonhelmassa, meren äärellä ja pitkän valkoisen hiekkarannan varrella sijaitseva LaSpa Laulasmaa löytyy vain 35 kilometrin päässä Tallinnasta. Laulasmaalla voit unohtaa arjen huolet ja nauttia kauniista luonnosta, merestä ja kylpylähotellin monipuolisista palveluista.
Kylpylähotelli

Laheperen lahdella, meren äärellä sijaitseva LaSpa Laulasmaa -hotelli tarjoaa monipuolisia kylpyläpalveluita sekä tasokasta majoitusta upeassa ympäristössä luonnon ympäröimänä.

Kylpylähotelli koostuu kylpyläosasta sekä kahdesta erillisestä majoitusrakennuksesta: LaSpa Päärakennus (=main house) ja syksyllä 2022 uudistettu LaSpa Rantatalo (=beach house). Päärakennuksesta löytyy Standard-huoneiden lisäksi myös perhe-, inva-, Superior-, Deluxe-huoneita ja hotellin upea Sviitti. Rantatalo sijaitsee 30 metrin päässä päärakennuksesta. Se on ihanteellinen vaihtoehto pariskunnille, yksin matkustaville ja liikematkustajille, jotka etsivät mukavuutta, rauhaa ja yksityisyyttä. Rantalosta löytyy niin merinäköalahuoneita kuin isoilla kattoikkunoilla varustettuja Skyview huoneita.

Majoitukseen sisältyy aamiainen lisäksi rajaton vesi- ja saunakeskuksen sekä kuntosalin käyttö majoituksen aikana aukiolojen puitteissa, lisäksi joogatunnit viikottain. Hotelli on kokonaan savuton.

Hotelli tarjoaa paljon mahdollisuuksia aktiiviseen lomailuun. Voit vuokrata vaikkapa polkupyöriä sekä pihapelivälineitä, pelata biljardia tai minigolfia.. Lapsille hotelli tarjoaa sekä pihalla sijaitsevan leikkipaikan että vastaanoton läheisyydessä olevan leikkihuoneen.

LaSpa Laulasmaa tarjoaa monipuoliset allas- ja saunaosastot sekä laadukkaan NAUDI LaSpa-kauneushoitolan.

Kylpylä sijaitsee upealla sijainnilla, aivan meren läheisyydessä.  Monipuolisesta kylpylästä löytyy kuusi uima-allasta, poreamme sekä kuusi erilaista sauna. Lisäksi hotellin päärakennuksen -1. kerroksessa löytyy täysin uusittu kuntosali.

Allasosastolla on 20 metrin pituinen uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lasten allas, hieronta-allas sekä japanilainen kuuma kylpyallas. Sauna-osastolta puolestaan löytyy käpysauna, aromisauna, merellinen höyrysauna, suola-höyrysauna, saunarium sekä puulämmitteinen ulkosauna. Vesikeskuksen kahvilassa tarjoillaan kevyttä ruokaa ja juomaa.

Juuri avatussa NAUDI LaSpa-kauneushoitolassa tarjotaan ihania hoitoja ja erilaisia rituaaleja, joissa käytetään laadukkaiden kylpyläbrändien tuotteita. Hoidot ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa kerätyistä tiedoista ja taidoista.

Suurimpana vaikuttajana on toiminut ranskalainen kylpyläbrändi ”Cinq Monders”. Hoidoissa käytetään luonnonmukaista, tutkittua kosmetiikkaa kuten Swissline-tuotteita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, päämääränä on hoitaa sekä sisäistä ja ulkoista kauneutta ja hyvinvointiasi. Mutahoidoissa on käytössä Leiger-lääkemuta, jota uutetaan Kainalahden merenpohjasta Hiidenmaalla. Kyseessä on Viron puhtain ja ekologisin lääkemuta.

Hotellista löytyy kolme erilaista tunnetun keittiömestarin Angelica Udeküllin johtamaa ravintolaa sekä viihtyisä Lounge.

Arvostettu Wicca on laadukas, á la carte-ravintola, joka on valittu vuosittain Viron parhaimpien ravintoloiden joukkoon jo vuodesta 2011 alkaen. Ravintola tarjoaa neljän ja seitsemän ruokalajin menuja, joissa on käytetty parhaita kauden aineksia. Suositun ravintolan ruokalistaa päivitetään kuukausittain ja suosittelemmekin pöytävarauksen tekemistä jo etukäteen.

Ravintola Liiv tarjoilee puolen päivän jälkeen myöhään iltaan herkullisia ja keveyitä annoksia kuten, joiden makumaailmassa välimerelle tyypilliset maut kohtaavat viron ruokakulttuurin. Kesäisin voit nauttia myös kiviuunipizzoista ja avogrillillä valmistetuista herkuista. Lisäksi Liiv:ssä valmistetaan suussa sulavia leivoksia, kakkuja ja pikkusuolaisia, joista voit nauttia jo aamupäivästä hyvän kahvin seurana.

Illallisbuffet ja aamiaisravintola Käbi tarjoaa perjantaisin ja lauantaisin tuoreista raaka-aineista valmistetun illallisbuffetin, joissa korostuu kauden ainekset. Tarjolla on mm. kylmiä alkupaloja, erilaisia salaatteja, erilaisia lämpimiä liharuokia sekä herkullisia jälkiruokia. Myös kasvissyöjät ja yleisimmät ruoka-aineallergiat on huomioitu valikoimassa. Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa.

Hotellin Loungessa voit nauttia vaikkapa kupin kuumaa ihanien leivonnaisten parissa tai ihailla kaunista ympäröimää luontoa viinilasillisen kera.

imt.fi asiakasarviot
233 arvostelua
8.4 / 10
Tripadvisor
852 arvostelua
Hotellin mukavuudet
 • Ilmainen hotellin asiakkaille

 • Tallinnasta 35km

 • Spa-osasto ja -hoitoja

Miksi valita LaSpa Laulasmaa?
Tyylikäs sisustus
Monipuolinen allasosasto
Ympäröivä luonnon rauha
Arvostettu ravintola Wicca

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

LaSpa Laulasmaa

LaSpa, Puhkekodu tee 4, Laulasmaa, 76702 Harju maakond, Viro
Puh: + 372 687 0800
S-posti: info@laspa.ee
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
15:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Rannalle
Rannalle
50 m
Laulasmaan kylä
Laulasmaan kylä
1,5 km
Tallinna
Tallinna
35 km
Parasta matkalla oli rento ja leppoisa meininki ja palvelu. Myös luonto teki vaikutuksen.
Seppo
Hotellin kaunis ympäristö, hyvä saunaosasto. Hotellissa miellyttävä ilmapiiri.
Ilari
Parasta matkassa oli kylpylän rauhallisuus, ruoka ja hymyilevät ihmiset.
Miisa
Parasta matkallamme oli konsertti läheisessä Arvo Pärt keskuksessa. Hotellin ihana sijainti ja sisustuksen tyylikkyys. Hyvät ravintolat. Tomas-kuljettaja pikkubussissa Laulasmaalle.
Aila

Lisätiedot majoituksesta

 • Majoituksen hintaan sisältyy vesi- ja saunakeskuksen ja kuntosalin käyttö aukioloaikoina.
 • Päärakennuksessa majoittuville aamiainen on tarjolla Ravintola Käbi:ssä. Rantatalossa majoittuvat nauttivat aamiaisen Ravintola Wiccan green room:ssa, joka sijaitsee päärakennuksen 2.kerroksessa.
 • Hotelli on savuton.

 

Maksulliset lisäpalvelut:

 • Laaja valikoima erilaisia hoitopaketteja
 • Kokoustilat
 • Tallelokerot vastaanotossa
 • Kävelysauvojen vuokraus
 • Polkupyörien vuokraus
 • Ulkopelivälineistön vuokraus
 • Minigolf
 • Lemmikit ovat sallittuja päärakennuksen 1.kerroksen Standard huoneissa (lisämaksusta ja varattava erikseen). Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja hotellin ravintoloissa, vesi- ja saunakeskuksessa tai Wellness Spa Naudissa.