Ikaalisten matkatoimisto

Kylpylälomat Laulasmaalla

Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaan upea luonto ja meren ääressä sijaitseva hiekkaranta auttavat rentoutumaan ja unohtamaan arkipäivän kiireet. Laulasmaan alue sopii erinomaisesti monenlaiseen ulkoiluun ja läheltä kylpylää löytyy myös golfkenttä. Laulasmaan suosituimpia nähtävyyksiä ovat Keila-Joan vesiputous, Panga eli kymmeniä metrejä korkea luonnon muovaama rinne, joka putoaa Suomenlahteen, sekä Paldiskin neuvostoaikainen sotilastukikohta. Laulasmaan sijainti vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta mahdollistaa helposti ostosretket Tallinnaan.

Lue lisää Laulasmaa Spa -kylpylästä

Komeat kylpylärakennukset kohoavat rantaa myötäilevän mäntymetsän keskellä. Laulasmaan kylpylä sijaitsee omassa rauhassaan, reilun puolen tunnin matkan päässä Tallinnasta.

Lue lisää Laulasmaa Spasta

Laulasmaan kylpylälomat

Tutustu tarkemmin Laulasmaahan ja sen tarjontaan

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla. Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun.

Lue lisää Laulasmaasta

Tutustu eri hoitomuotoihin ja löydä itsellesi sopivin

Viron kylpylämme tarjoavat laadukkaan ja kattavan valikoiman eri hierontoja mutta mistä tiedät mikä hieronta sopii parhaiten juuri sinulle? Tutustu eri hierontamuotoihin tästä!

Lue lisää

Viron kylpylöistä löydät kattavan valikoiman hoitoja ja saunoja. Lähde kylpylälomalle ja koe rentouttava saunakokemus valitsemassasi kylpylässä. Tutustu erilaisiin saunoihin tästä!

Lue lisää