Novotel Le Havre Centre Gare

Hotelli sijaitsee rantakadulla Le Havren keskustassa, kaupungin nähtävyydet sekä monet kaupat ja ravintolat sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Hotellin palveluihin kuuluvat mm. ravintola, baari sekä saunaosasto.
Hotelli

Hotelli sijaitsee rautatieaseman sekä Docks Vauban – ostoskeskuksen vieressä. Le Havren nähtävyyksistä esimerkiksi Museum of Modern Art André Malrauxiin ja Pyhän Joosefin kirkolle on noin kahden kilometrin kävelymatka.

Vastaanotto on avoinna 24 h. Moderneja ja tilavia huoneita on kaikkiaan 134. Huoneissa ilmainen langaton internet-yhteys sekä ilmastointi. Erikseen kysyttäessä varattavissa myös lisävuoteita, invahuoneita sekä väliovellisia huoneita. Hotelli on kokonaan savuton.

Hotellin ravintola N Café tarjoilee lounasta arkisin ja päivällistä viikon jokaisena iltana. Ruoka on ranskalaistyyppistä, jossa käytetään paljon paikallisia tuotteita. Ravintolan yhteydessä on myös ulkoilmaterassi. Buffet -aamiainen tarjoillaan ravintolan tiloissa ma-pe klo 06.30-09.30 ja la-su klo 07.00-11.00. Novotel Café Bar on avoinna vuorokauden ympäri, sieltä on mahdollista ostaa myös pientä purtavaa. Hotellin Wellnes -alueelta löytyy saunan lisäksi turkkilainen sauna, poreallas (altaaseen pääsy kielletty alle 12 -vuotiailta) sekä kuntosali, näiden käyttö kuuluu huonehintaan. Kokousosastolla viisi erikokoista kokoushuonetta.

Tripadvisor
884 arvostelua
Hotellin mukavuudet
Kävelymatkan päässä Le Havren keskustasta
Valoisat huoneet
Hotellin saunojen ja kuntosalin käyttö kuuluvat hintaan

Sijainti ja yhteystiedot

Novotel Le Havre Centre Gare

20 Cours La Fayette, Quai Colbert, 76600 Le Havre
Puh: +33 2 351 923 23
S-posti: H5650@accor.com
Vastaanotto
24 h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
12:00

Le Havren keskusta
Le Havren keskusta
1,5 km
Havre Railway station
Havre Railway station
300 m
Église Saint-Joseph
Église Saint-Joseph
1,8 km
Docks Vauban-ostoskeskus
Docks Vauban-ostoskeskus
450 m