Legoland Tanska

Kesän riemukkaimmat perhelomat järjestetään Tanskan Legolandiin! Ikaalisten Matkatoimisto järjestää kesä-, heinä- ja elokuussa koko perheen Legoland-matkoja joissa vieraillaan myös Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Legoland Billund tarjoaa hauskoja ja unohtumattomia hetkiä perheen jokaiselle. Voit lähteä Legolandiin joko bussilla tai lentäen ja valittavanasi on 3 tai 5 päivän mittaiset reissut. Tutustu matkavalikoimaamme!

Legoland palaa matkatuotantoomme kesällä 2022. Tulevana kesänä löydät koko perheen loman läheltä. Tutustu Viron ja Latvian perhelomiin.

Koe Legoland Billund sekä Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina

Merirosvot, ritarit, villinlännen sheriffit ja monet muut hahmot toivottavat koko perheen tervetulleeksi Legoland®-puistoon Tanskaan. Yli 50 miljoonan legopalikan teemapuisto tarjoaa hauskan elämyksen legojen keskellä. Puiston sydämessä sykkivät minikaupungit, joiden kaduilla tuntuu olevan aitoa lilliputtielämää. Kööpenhaminasta matkaaja löytää suuren annoksen satua. Näet Pieni merenneito -patsaan ja voit poiketa välkehtivään Tivoliin. Ehkä matka vie Strögetin kuuluisalle ostoskadulle, tai päädyt huimaan Guinnesin ennätystenmuseoon. Kööpenhamina tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Tutustu Legolandin matkoihin ja katso lähtöpäivät:

Legolandin matkat lentäen

Legolandin matkat bussilla

Legolandin matkat, bussilla ja lentäen

Lue lisää matkan kohteista

Legolandin huvipuisto on rakennettu yli 50 miljoonasta legopalikasta ja siellä löytyy tekemistä kaikenikäisille lapsille!

Lue lisää Legoland puistosta

Kööpenhamina sopii erinomaisesti koko perheen lomakohteeksi. Tanskan pääkaupunki tarjoaa paljon mukavaa puuhaa kaikenikäisille. Löydät huvipuistot, eläintarha, museot ja nähtävyydet...

Lue lisää lasten Kööpenhaminasta

Iloisessa ja vilkkaassa Kööpenhaminassa pohjoismaismainen elämänmeno yhdistyy kiehtovalla tavalla keskieurooppalaiseen kaupunkikulttuuriin. Lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi kaikille. Kööpenhamina tarjoaa laajan kirjon erilaisia ostospaikkoja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Kööpenhaminan kuuluisassa TIvolissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.

Lue lisää Kööpenhaminasta

Legolandiin omalla autolla