Unelmiesi joulu Levillä lentäen

Vietä joulu taianomaisissa maisemissa Lapissa! Yö lasikattoisessa mökissä, Joulupukin vierailu ja huskyajelu ovat varmasti unohtumaton elämys. Matka sisältää lennot, majoituksen, täysihoitoruokailut sekä jouluisia elämyksiä.
Lähtöpäivä

Helsinki–Kittilä

Matka alkaa valitsemallasi lentoaikataululla Helsingistä Kittilään. Lentoaika noin kolme tuntia.
Lentokentältä on omatoiminen siirtyminen Northern Lights Village Leville. Matkaa lentokentältä kohteeseen on noin 31 kilometriä.

  • Kuljetus lentokentältä kannattaa varata etukäteen. Voit ostaa bussiliput Matkahuollon kautta, tai varata taksin tai hotellin tarjoaman lisämaksullisen kuljetuksen.
1.–3.päivä

Northern Lights Village, Levi (3 yötä)

Majoittuminen Northern Lights Villagen revontulimökkiin kolmeksi yöksi.

Joulupakettiin kuuluu kolmen tunnin joulupukkia etsimässä -elämys, viiden kilometrin pituinen huskyseikkailu sekä täysihoitoruokailut (aamiainen, päivällinen ja illallinen).

 

Paluupäivä

Kittilä–Helsinki

Paluulento valitsemasi aikataulun mukaisesti.

Matkan hinta sisältää

  • lennot Helsinki–Kittilä–Helsinki
  • 3 yötä lasikattoisessa revontulimökissä
  • Joulupukkia etsimässä, 3 tunnin elämys
  • 5 kilometrin pituinen husky-seikkailu
  • Aamupala, päivällinen ja illallinen

Joulupukkia etsimässä on koko perheen seikkailu, joka alkaa Porokuljetuksella tonttulaan, jossa saat pelata ja leikkiä tonttujen seurassa. Piparkakkujen leipominen kuuluu tietysti myös asiaan! Päivä päättyy Joulupukin kanssa tapaamiseen.

Husky-seikkailulla tutustutaan lumoaviin maisemiin husky-koirien johdattamana. Viiden kilometrin pituisella retkellä pääset myös itse ajamaan omaa koira- valjakkoa lumisten tunturien keskellä.

Huom! Matkassa ei ole peruutusoikeutta.

Tutustu matkan kohteeseen