Ikaalisten matkatoimisto

Liikuntalomat ja aktiivilomat

Tutustu liikuntalomiimme ja varaa oma matkasi jo tänään!

Massahiihtotapahtumat Italiaan ja Norjaan

Liikunta- ja aktiivilomat Virossa

Viimsi Spa – lähellä Tallinnaan

Viimsi Spa sijaitsee lyhyen matkan päässä Tallinasta, jolloin pääset pois kaupungin hulinasta, mutta voit halutessasi piipahtaa siellä kätevästi lyhyen matkan ansiosta. Viimsi Spasta on mahdollista vuokrata polkupyöriä, joten liikuntalomalla oleva ottaa pyörän alle ja ajelee pyörällä käymään Tallinnan keskustassa nauttien samalla Piritan rantatiestä. Viimsistä löytyy kuntosali, uima-allas sekä ryhmäliikuntatunteja. Voit varata matkapakettisi yhteyteen myös esimerkiksi puolihoitopaketin, johon sisältyy puolihoitoruokailut sekä valintasi mukaan ryhmäliikuntaa ja hoitoja.

Tutustu ja varaa.

Aktiivilomailijan Pühajärve

Pühajärven kylpylä ja sen ympäristö on kuin tehty aktiivilomailijalle. Kylpylässä on 25 metrin uima-allas, sekä kuntosali. Kylpylän läheltä löytyy  kuntopolkuja, hiihtolatuja ja pyöräilymaastoja. Otepäässä joka vuosi järjestettävä hiihdon maailmancup takaa sen, että hiihtoladut ovat hyvässä kunnossa.  Hotellin alueella on myös tenniskenttä ja vain 4,5 kilometrin päässä sijaitsee Otepään täysimittainen golfrata, jonne voit ostaa kauttamme golfpaketin. Liikkujan on mahdollista vuokrata kylpylästä polkupyöriä, rullaluistimia, kävelysauvoja, suksia ja luistimia. Liikunnan lomassa voit nauttia rentouttavista hoidoista.

Tutustu ja varaa

Luonnon rauhaa Laulasmaalla

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla.
Laulasmaalla kaunis luonto ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Laulasmaa Spa tarjoaa mm. seuraavia aktiviteetteja: pilates, jooga, frisbeegolf, minigolf, pyöräily, vaellukset, lentopallo…

Tutustu ja varaa

Näitä suosittelemme

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Pühajärven kartanokylpylä sijaitsee kauniin Pühajärven rannalla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen sekä uimahallin ja kuntosalin käytön.

Lue lisää

Komeat kylpylärakennukset kohoavat rantaa myötäilevän mäntymetsän keskellä. Laulasmaan kylpylä sijaitsee omassa rauhassaan, reilun puolen tunnin matkan päässä Tallinnasta.

Lue lisää Laulasmaa Spasta

Golfmatkat

Varaa golfmatka Ikaalisten Matkatoimiston kautta Viron edullisille ja monipuolisille golfkentille.

Lue lisää