Ikaalisten matkatoimisto

Liikuntalomat ja aktiivilomat

Viron kylpylöissä on mahdollista viettää liikuntalomaa ja aktiivilomaa. Aktiiviloma kylpylässä tarjoaa täydellisen yhdistelmän liikkumista ja itsensä hemmottelua. Kauttamme voit varata aktiiviloman useisiin Viron kylpyläkohteisiin. Esimerkiksi Tallinnan keskustassa Kalev Spa -kylpylä ja hieman Tallinnan ulkopuolella Viimsi Spa -kylpylä tarjoavat hyvät puitteet kuntoloman viettoon. Pidemmällä lähdettäessä kannattaa suunnata esimerkiksi Otepäähän Pühajärven kylpylään tai Toilaan. Tutustu liikuntalomiimme ja varaa oma matkasi jo tänään!

Massahiihtotapahtumat Italiaan ja Norjaan

Golfmatkat

Varaa golfmatka Ikaalisten Matkatoimiston kautta Viron edullisille ja monipuolisille golfkentille.

Lue lisää

Liikunta- ja aktiivilomat Virossa

Tallinn Viimsi Spa

Monipuolinen kylpylähotelli on avattu v. 2002 ja sijaitsee 11 km satamasta. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue Lisää Tallinn Viimsi Spasta

Viimsi Spa sijaitsee lyhyen matkan päässä Tallinasta, jolloin pääset pois kaupungin hulinasta, mutta voit halutessasi piipahtaa siellä kätevästi lyhyen matkan ansiosta. Viimsi Spasta on mahdollista vuokrata polkupyöriä, joten liikuntalomalla oleva ottaa pyörän alle ja ajelee pyörällä käymään Tallinnan keskustassa nauttien samalla Piritan rantatiestä. Viimsistä löytyy kuntosali, uima-allas sekä ryhmäliikuntatunteja. Voit varata matkapakettisi yhteyteen myös esimerkiksi puolihoitopaketin, johon sisältyy puolihoitoruokailut sekä valintasi mukaan ryhmäliikuntaa ja hoitoja.

Esimerkkejä Viimsi Span matkoista

Pühajärve

Pühajärven kartanokylpylä sijaitsee yhden Viron kauneimman järven eli Pühajärven rannalla. Kylpylä tarjoaa erinomaisen miljöön rauhaa rakastavalle ja kunnostaan huolehtivalle asiakkaalle. Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Pühajärven kylpylä ja sen ympäristö on kuin tehty aktiivilomailijalle. Kylpylässä on 25 metrin uima-allas, sekä kuntosali. Kylpylä läheltä löytyy niin kuntopolkuja, hiihtolatuja kuin loistavia pyöräilymaastoja. Hotellin alueella on myös tenniskenttä ja vain 4,5 kilometrin päässä sijaitsee Otepään täysimittainen golfrata, jonne voit ostaa kauttamme golfpaketin. Liikkujan on mahdollista vuokrata kylpylästä polkupyöriä, rullaluistimia, kävelysauvoja, suksia ja luistimia. Liikunnan lomassa voit nauttia rentouttavista hoidoista.

Esimerkkejä Pühajärven matkoista

Toila Spa

Toila Spa sijaitsee Suomenlahden rantatörmällä kivenheiton päässä merenrannasta Itä-Virumaalla, lähellä Narvaa. Kylpylä on tunnettu maukkaasta ruoastaan ja lämminhenkisyydestään. Vaikka Toila on suomalaisille vielä vähän tuntematon kohde, rohkenemme kuitenkin suositella kokeilemaan! Hotellin huonehinnat sisältävät aamiaisen.

Lue lisää

Uudempi tuttavuus monelle on Toila Spa. Hotellissa on kuntosali ja 25 metrin uima-allas ja pihalta löytyy tenniskenttä. Toila Span vieressä on Oru Park -puisto, joka on kenties yksi Baltian kauneimmista. Puiston hyvin hoidetut kävelytiet odottavat lenkkeilijöitä ja tarjolla on toinen toistaan upeampia maisemia. Toila Span erikoisuutena on -140 asteen kylmähoito, joka polttaa 2000 kcal kerralla.

Esimerkkejä Toila Span matkoista

Laulasmaa

Komeat kylpylärakennukset kohoavat rantaa myötäilevän mäntymetsän keskellä. Laulasmaan kylpylä sijaitsee omassa rauhassaan, reilun puolen tunnin matkan päässä Tallinnasta.

Lue lisää Laulasmaa Spasta

Laulasmaa sijaitsee 35 kilometriä Tallinnasta länteen. Laulasmaa on rauhallinen, muutaman sadan asukkaan kylä Suomenlahden rannalla.
Laulasmaalla kaunis luonto, ikivanha mäntymetsä ja merenranta tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun. Laulasmaa Spa tarjoaa mm. seuraavia aktiviteetteja: pilates, jooga, frisbeegolf, minigolf, pyöräily, vaellukset, lentopallo…

Esimerkkejä Laulasmaan matkoista