Teatterilaiva

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Teatterilaiva on jouduttu perumaan. Teatterilaiva on Itämeren aalloilla seilaava teatterifestivaali. Se tarjoaa teatterin ystäville, harrastajille ja ryhmille oivan mahdollisuuden paitsi esiintymiseen myös virkistäytymiseen ja muiden alan harrastajien sekä ammattilaisten tapaamiseen.

Teatterilaiva Silja Europalla

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Teatterilaiva on jouduttu perumaan.

Laivan aikataulu

Perjantai 17.9.2021
klo 17 Laivalippujen jako alkaa Helsingin Länsisataman T1-terminaalissa Ikaalisten Matkatoimiston pisteellä 1. kerroksessa; liput tulee lunastaa viimeistään klo 17.45.
Laivaannousu klo 17 alkaen.
klo 18.30 Silja Europa lähtee Helsingin satamasta

Lauantai 18.9.2021
klo 8 alkaen mahdollisuus käydä Tallinnassa, laivalla tulee olla takaisin klo 12 menneessä
klo 12.30 Silja Europa lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä
klo 16.00 Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan

Teatterilaivan hinnat

Risteilyn hinta per henkilö hyttiluokittain:

C4; 84 euroa
C3; 91 euroa
C2; 103 euroa
C1; 141 euroa
C-luokan hytit autokansien alapuolella

B4; 89 euroa
B3; 99 euroa
B2; 117 euroa (vuoteet alatasossa)
B2-kerrosvuodehytti; 106 euroa (vuoteet päällekkäin)
B1; 147 euroa (B2-kerrosvuodehytti)
B-luokan hytit ikkunattomia hyttejä autokansien yläpuolella

A4; 99 euroa
A3; 109 euroa
A2; 133 euroa
A1; 199 euroa
A-luokan hyteissä ikkuna merelle päin

Risteilyn hintaan sisältyy:

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Mukaansatempaava Teatterilaivan ohjelma sekä laivan normaali viihdetarjonta

Teatterilaivan ohjelma

Teatterilaivalla kohdataan, yllätytään ja vietetään

Haapasalon tarinoita

Teatterilaivan isäntänä ja perjantai-illan erityisvieraana nähdään näyttelijä Ville Haapasalo tuhansine tarinoineen. Nuorena miehenä Venäjälle teatterikouluun eksynyt Haapasalo on nykyisin yksi Venäjän tunnetuimmista ihmisistä ja suomalaisillekin tuttu useiden tv-ohjelmien kautta.

Kuinka venäläinen teatteri eroaa suomalaisesta teatterista? Mikä merkitys teatterilla on Venäjällä ja Suomessa? Mitkä ovat hurjimpia omakohtaisia kokemuksia teatterintekemisestä? Millainen on Ville Haapasalon hämärä nuorisoseuramenneisyys? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia, kun vietetään Ilta Villen kanssa tarinoiden ja keskustelun parissa.


Esityksiä, työpajoja ja muita kohtaamisia

Teatterilaivalla nähdään koko joukko esityksiä, osallistutaan teatterin työpajojoihin ja koetaan ja ihmetellään muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Tämän vuoden ohjelmaosuus julkaistaan kevään aikana ja luvassa on mielenkiintoisia ja hyödyllisiä työpajoja, teatteriagenttien ideoimaa yllätysohjelmaa ja uusiin näytelmäteksteihin liittyvää aktiviteettia.


Lähde yksin, yhdessä tai isommallakin porukalla

Teatterilaiva tarjoaa teatterin harrastajille ja teatterista kiinnostuneille mahtavat puitteet viihtymiseen, verkostoitumiseen ja unohtumattomiin elämyksiin. Suosittelemme tapahtumaa etenkin teatteriryhmille, joille tapahtuma toimii mainiona kauden starttaamisreissuna tai kesäteatterin karonkkana.

Teatterilaivan järjestää Suomen Nuorisoseurat yhteistyössä kumppanijärjestöjen kanssa.

Ville Haapasalo

Teatterilaivan isäntänä toimii näyttelijä Ville Haapasalo. Perjantai-illan huipennuksena sukelletaan yllätysten lähteelle, kun Sami Sivosen isännöimässä illassa päästään kuulemaan toinen toistaan mielenkiintoisempia tarinoita teatterista ja elämästä sen ympärillä.


Hyvä tietää:

Ateriat laivalla lisämaksusta:

– buffet-illallinen, kattaukset klo 17.45 ja klo 20.30; 34 €/aik.
– meriaamiainen klo 7.00-10.00; 13 €/aik.
– buffet-lounas, kattaukset klo 12.00 ja klo 14.15: 26 €/aik.

Nämä ruokailujen hinnat etukäteen varatessa ja maksaessa. Laivalta ostettaessa ruokailujen hinnat hieman korkeammat. Alle 17 -vuotiaiden ruokailujen hinnat edullisempia.


Matkustajien tiedot

Matkan varaaja on velvollinen huolehtimaan jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, sukupuoli, kansalaisuus, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ja mahdollinen invaliditeetti, jolla voi olla merkitystä pelastustoimenpiteiden kannalta. Tiedoksi tarvitaan myös hyttijako. Nämä tiedot tulee olla matkatoimistossa viimeistään 16.8.2021.

Pyydämme Teitä tarkistamaan laskustanne, että varauksen tiedot ovat oikein ja maksamaan eräpäivään mennessä.


Matkaliput

Matkaliput jaetaan Helsingin Länsisataman T1-terminaalin 1. kerroksessa Ikaalisten Matkatoimiston pisteellä lähtöpäivänä klo 17 alkaen


Maksuehdot

Verkkokaupassa varattaessa maksetaan heti ennakkomaksu, joka on 20 % varauksen kokonaissummasta. Sähköpostilla tai toimistosta soittamalla tehdyssä varauksessa ennakkomaksu 20 % varauksen kokonaissummasta erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauspäivästä. Loppumaksun eräpäivä 28 vrk ennen lähtöä.

Mikäli matkaan on vähemmän kuin 45 vrk erääntyy maksu yhdessä erässä 28 vrk ennen lähtöä. Mikäli matkaan on vähemmän kuin 28 vrk, erääntyy lasku varausta seuraavana päivänä.


Ryhmäalennus

Mikäli ryhmässäsi on 15 matkustajaa tai enemmän, saavat ryhmäsi jäsenet 10 % alennuksen risteilyn hinnasta. Ryhmälle yksi yhteinen lasku.

Ryhmien ilmoittautuminen joko sähköpostitise matkat@imt.fi tai puh. 03 45 800 (ma-pe klo 9-17)


Peruutukset ja muutokset

Peruutus- ja muutostilanteissa noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja ja Ikaalisten Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja, jotka ovat luettavissa internetsivuiltamme www.ikaalistenmatkatoimisto.fi tai pyydettäessä saatavissa toimistoistamme. Pyydämme ilmoittamaan muutoksista viipymättä Ikaalisten Matkatoimistoon, sekä tarkistamaan että laskun tiedot ovat oikein. Peruutus ilmoitettava matkatoimistoon ennen matkan alkua.


Ikäraja

Risteilyn ikäraja on 18-vuotta. Kaikilla alle 18-vuotiailla täytyy olla mukana oma vanhempi tai yli 25-vuotias valvoja. Jokaisessa hytissä, jossa matkustaa valvottavia, on majoituttava myös yksi valvoja. Lupalomakkeet tulee olla mukana matkalla ja ne on esitettävä lähtöselvityksen- tai laivan henkilökunnalle pyydettäessä. Ikäsäännöt sekä lupalappupohjat löytyvät Tallink Siljan sivuilta.


Tallink Siljan Club One -kortti

Mikäli teillä on Tallink Siljan Club one -kanta-asiakaskortti, pyydämme ilmoittamaan kortin numeron matkatoimistoon viimeistään 14 vrk ennen lähtöä varmistaaksenne, että risteilystä saatavat pisteet kirjautuvat kortin tilille. Myöhemmin ilmoitettuja numeroita ei pystytä lisäämään varaukseen.

Tutustu matkan kohteeseen